Kişilik & Karakter Üstünüze çok fazla gelindiğinde nasıl tepkiler veriyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kriz yönetiminde iyi misiniz? Baskı kaldırabildiğinizi düşünüyor musunuz?😂😂😂 Üstünüze çok fazla gelindiğinde nasıl tepkiler veriyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Tepki vermiyorum umursamam 1 0 Yorumla
RealistPasa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Pek bisey yapmam o ortamdan uzaklaşırım sonra ise felaket olur tek tek o söyledikleri lafları yediririm 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bir daha gelmemeleri gerektiğini anlayacaklari şekilde patlarim 1 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı. Uzaklaşıyorum çünkü benim tersim pistir. Bana baskı yapanın üstüne binerim ben 1 0 Yorumla
acbirbeypazarı Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl ilk evre çıldırış evresi ikinci evre ağlayış evresi üçüncü evre ise vurdumduymazlık evresi 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Gelenlere gülüyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tepki vermiyorum umursamam
Pek bisey yapmam o ortamdan uzaklaşırım sonra ise felaket olur tek tek o söyledikleri lafları yediririm
Bir daha gelmemeleri gerektiğini anlayacaklari şekilde patlarim
Uzaklaşıyorum çünkü benim tersim pistir. Bana baskı yapanın üstüne binerim ben
ilk evre çıldırış evresi ikinci evre ağlayış evresi üçüncü evre ise vurdumduymazlık evresi
Gelenlere gülüyorum.
Laf anlayana konuşurum yoksa uzaklaşırım..
Çıldırıyorum