Ahh beni uyarmışlardı da dinlemedim😂😂
Diyenlerden misiniz yoksa ben yaş tahtaya basmam diyenlerden misiniz?
Olası dışı durumların yaklaşacağı uyarısını alsanız önlem alır mısınız? Var mı başınıza gelen beklemediğinız kaoslar?

Ahh beni uyarmışlardı da dinlemedim😂😂
Diyenlerden misiniz yoksa ben yaş tahtaya basmam diyenlerden misiniz?
Olası dışı durumların yaklaşacağı uyarısını alsanız önlem alır mısınız? Var mı başınıza gelen beklemediğinız kaoslar?
Evet önlem alırım tabi ki de zaten insanlar bence felaketler yaşandıktan sonra değil yaşanmadan önce önlem almalıdır. bu yüzden de belaları iyi tanımak lazım yani benim başıma ne gelebilir diye düşünmeli insan çünkü bir gün bir başkasının başına gelen şey belki de bizim de başımıza gelir belli mi olur bu yüzden de ben her zaman için dikkat ederim bu konuya yani her zaman hazırlık yapardım kötü bir şeylere karşı hatta çok sevdiğim bir söz var en iyisini umut edip en kötüsüne hazırlanmalı insan. bu yüzden de önemli benim için
Evet gerekli tedbiri alırım. Bilerek faka basmam. Kaskosuz arabaya binmem. Dasksız evim yok. Her ay kredi kartlarımın aylık ekstre borcunu eksiksiz öderim, ertelemem.
Arabamla kaza yaptım, emniyet kemerlerimiz takılıydı hepimizin çok şükür canımıza zarar gelmedi, arabamın kaskosu olduğundan sigortam bir hafta içinde paramı verdi ve yeni bir araba aldım. Önceden aldığım önlem yani kasko sayesinde beklenmedik kazanın getirdiği sıkıntıyı kaosa düşmeden atlatmış oldum. Önce tedbir, sonra tevekkül. Keyifli geceler. 😎
Beklemediğim yok, beklediklerim oluyor genelde ve yanılmıyorum da genelde biliyorsun 😅 önlem almaya gerek yok ya kafa rahat, gelsin hayat bildiği gibi gelsin.. Keyifli geceler..
Bizi yıkamazlar🤗🤗
🤗🤗 Canımsın
Cevap
5Cevap
Gelecek olan felaketin ne olduğunu biliyorsam durum değerlendirmesi yaparım ona göre önlem alırım veya sallarım
Yeterki önlemini alabileceğin Ufak tefek felaket gelsin felaketin büyüğüne denk gelirsen aldığın önlemlerin bi önemi kalmıyor zaten
Geliyor gelmekte olan.
Alabiliyor isem önlem alırım. Gerisi tevekkül
Evet tedbirli davranırım
Deprem çantası protein barlara sulara kadar hazır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?