Diğer Yuhunuz geliyor mu tahmin edeyim mi? SulSal Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yuhunuz geliyor mu tahmin edeyim mi? 😂 Garip oldu biliyorum ama kafa dağıtmak maksat 😈🧐😴😴😴😴 Yuhunuz geliyor mu tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. olur et 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yuhh yuhhh soyanlara , soyup kaçıp doyanlara, insanı soyanlara yuh nefsine uyanlara yuh yuhhh diyesim geldi. D 1 2 Yorumla SulSal 1 yıl 😂 😂 😂 😂 Bunu ilk defa duyuyorum Yorumla psychoparadıse 1 yıl Bence çok duymuşsundur da yazılı olunca garip gelmiştir :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=wcEQOzqGLkE Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Tahmin edersen sana çikolata topları veririm 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olur, edebilirsin 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. yuhumuz mu sdfdsfd 1 11 Yorumla SulSal 1 yıl Heh jdjdhd Yorumla Memoo00007 1 yıl Bu saatte mi sdfsdfd Yorumla SulSal 1 yıl 😂 Evet benim yuhum geliyor Yorumla Memoo00007 1 yıl Şeytan gibi kızın uykusu gelir mi sfsfsf Yorumla SulSal 1 yıl Niye 👿 Yorumla Memoo00007 1 yıl Bilmem artık şeytan gibisin yatağa girsen uyuyacak mısın sen sdfsfdd Yorumla SulSal 1 yıl 😂 Ayıp niye öyle diyorsun yahAyrıca erken uyandım uyudum Yorumla SulSal 1 yıl Uyurum Yorumla Memoo00007 1 yıl Senin yatağa girip uyumaman lazım sdfdsfdsfd Yorumla SulSal 1 yıl Komik Yorumla Memoo00007 1 yıl Uyunacak vakit mi hele şu sıralar senin için sdfsdfds Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur 0 1 Yorumla SulSal 1 yıl Evwt uykun var Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Buyur et 0 1 Yorumla SulSal 1 yıl Gelmiyor Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yuh ne 0 4 Yorumla SulSal 1 yıl Yuhum gelir yani uykum geliyor demek Yorumla Darkknightforever 1 yıl İlginç tahmin et Yorumla SulSal 1 yıl Hayır gelmiyor Yorumla Darkknightforever 1 yıl Evet Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Et bakem. 0 10 Yorumla SulSal 1 yıl 😂 Bence geliyor Yorumla DİYKAT 1 yıl Ben gündüzleri hiç uyumam 😂 Yorumla DİYKAT 1 yıl Uykumda gelmez. Yorumla SulSal 1 yıl Kediler uyur 🧐 Yorumla DİYKAT 1 yıl Yhaaa 😂😂 unuttum onu ben Yorumla SulSal 1 yıl Ayıptır ayıptır hahaha 😂 😅 Yorumla DİYKAT 1 yıl 🙈🙈🙈 Yorumla SulSal 1 yıl 😂 Seni kınıyorum Yorumla DİYKAT 1 yıl Utandım 🙈🙈🙈 Yorumla SulSal 1 yıl 😂 Utanmalısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
olur et
Yuhh yuhhh soyanlara , soyup kaçıp doyanlara, insanı soyanlara yuh nefsine uyanlara yuh yuhhh diyesim geldi. D
😂 😂 😂 😂 Bunu ilk defa duyuyorum
Bence çok duymuşsundur da yazılı olunca garip gelmiştir :D
https://www.youtube.com/watch?v=wcEQOzqGLkE
Tahmin edersen sana çikolata topları veririm
Olur, edebilirsin
Yuhum gelir mi. d
yuhumuz mu sdfdsfd
Heh jdjdhd
Bu saatte mi sdfsdfd
😂 Evet benim yuhum geliyor
Şeytan gibi kızın uykusu gelir mi sfsfsf
Niye 👿