Merhaba ben erkek arkadasimdan ayrildim ama icimde bi üzüntü yok ama arkadaslarim diyor ki pisman olacaksin? Ne alaka niye pisman olurum? daha iyisini bulamazmisim :) gelen gideni aratir diyorlar dogrumu sizce?
Bunun gibi onlarca hatta yüzlerce söz var ve bence bunların etkisi altında kalma. Gelen gideni aratır diye sevmediğimiz mutsuz olduğumuz mutlu olmadığımız bir ilişkiyemi mahkum olalım kendimizi mahkum edelim. Eğer yeni gelen de kötüyse ondan da ayrılırız en fazla ne olacak ki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bunun gibi onlarca hatta yüzlerce söz var ve bence bunların etkisi altında kalma. Gelen gideni aratır diye sevmediğimiz mutsuz olduğumuz mutlu olmadığımız bir ilişkiyemi mahkum olalım kendimizi mahkum edelim. Eğer yeni gelen de kötüyse ondan da ayrılırız en fazla ne olacak ki.
Hikaye onlar. Bu hayatı da karşı cinsi de yaşamadan öğrenemezsin helen.
2
2 ne?
Ayrıldığın erkek arkadaşın iyi biri ve sana değer veren biriyse pişman olma ihtimalin var yani. Düzgün insan bulmak zor bu devirde.
Gidene bağlı, adam gibi adamsa gelen daha vasat olabilir. Yine de olmayınca olmuyor, sen hislerinle doğru hareket etmişsin
adamdi gercekten yolu acik olsun cok iyi bir insan ve daha iyilerini hak ediyor
Arkadaşlarının arkadaşın olması, arkanın daşı olması pek de arkadaşça bir arka daşlık değil
her zaman değil bazen kat kat iyisine denk gelirsin
Kimseyi takma yoluna bak pişman olmazsın
Sende arkadaşına tamam sen al kullan de
hic aklıma gelmedi😂
Hayatın nda yaptığın ve yapacağın şeylerden sen sorumlusun kimseyi dinleme bence herkes hayatında kendisi yaşıyor hissediyor biliyor tecrübe ediyor
coook haklisin sagol🙂
Sağlıcakla kal
Aratmaz canım her gelen ywni umutlarla gelir
dogru
Aratmazz
Onlar seni arasın knk 😎
canim brom yaa🙂
🤗❤ hiç kimseyi takma kafana onlar seni kaybettigine yansin
Ne kadar sürdü peki
Ve niye ayrıldınız
ben istemedim artik
Ne kadar sürdü