Aşk İlişkileri Of birini yolasım var ya? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sinir oluyorum nasıl sakinlesicem Güncellemeler1 yıl Sacı uzun olan erkeği de yolarım Of birini yolasım var ya? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İslamkrgz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl 1001-1002 sistemini yap sakinleşiyorsun. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl O ne Yorumla İslamkrgz 1 yıl Sinirlendiğin zaman içinden 1001-1002 diye sayıyorsun. Bu o anki sinirini yatıştırıyor. Yorumla Soran 1 yıl Olmuyo Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Git yol bence hic erteleme 0 0 Yorumla
tombismombis Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Yolunca eline saçtan başka bir şey geçmeyecek 0 0 Yorumla
štêlitøX Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Gel kavga edelim. 0 46 Yorumla Soran 1 yıl Senın sacın kısa Yorumla štêlitøX 1 yıl Yolacak kadar uzun Yorumla Soran 1 yıl Yokkk senın elin agırdır esit değil bu Yorumla štêlitøX 1 yıl Sana göre ağırlığını ayarlarım. Yorumla Soran 1 yıl NE bi de karsılık mı vericen Yorumla štêlitøX 1 yıl Ben de yolmayım mı saçlarını, yolayım ki sinirini daha iyi at. Yorumla Soran 1 yıl sacımın teline bile dokunamazsın herkesten değelri sacım ona baktigim kadar kimseye bakmiyorum senı yolarım asil senın sacın elimde kalır Yorumla štêlitøX 1 yıl Benim saçım değerli değil mi sanki, benimki de değerli. Ben de yoldurmam o zaman. Yorumla Soran 1 yıl Yol beni dedin ilk bana sus ve gel Yorumla štêlitøX 1 yıl Tamam geldim. Yol hadi. Sonra saç dökülmesi için şampuan isterim ama. Yorumla Soran 1 yıl Tm ayarlarız gözleirni kapatta yolim Yorumla štêlitøX 1 yıl Kapattım. Yol hadi. Önden mi başlayacaksın arkadan mı üstten mi Yorumla Soran 1 yıl önce sacın elime alıssın oksiyim biraz Yorumla štêlitøX 1 yıl Saçı yolmadan önce sevgi gösterisi, akıllısın Yorumla Soran 1 yıl Hem severim hem döverim ama beni birsz gıcıl et havaya giriyim biraz Yorumla štêlitøX 1 yıl Bak gelir senin o güzel saçlarını yollarım. Yaptığın bütün bakımlar boşa gider. Yorumla Soran 1 yıl Ya niye güzel diyorsun hosuma gitti simdi gıcık olmadım Yorumla štêlitøX 1 yıl O zaman gelir o çirkin saçlarını yolarım, saç saça baş başa gireriz. Yorumla Soran 1 yıl HAHSAJHSKAHSA ya sana sinir olmuyorum su an saka gibi Yorumla štêlitøX 1 yıl 😂😂 Benimle konuşanlar genelde böyle hissederler, bana sinir olan kişi çok azdır. Yorumla Soran 1 yıl Yakısıklı mısın Yorumla Soran 1 yıl Ben cok sinir bozuyucum ama aynı zamanda cekiciyim Yorumla štêlitøX 1 yıl Yoo değilim. Çirkinim. Hugoyum. Yorumla Soran 1 yıl of neden ya Yorumla štêlitøX 1 yıl Şaka yapıyorum. Bilmiyorum yakışıklı mıyım değil miyim. Allah bilir. 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ohh bilme ben bilirim Yorumla štêlitøX 1 yıl Sence yakışıklı mıyım Yorumla Soran 1 yıl Ben senın güzelinsem evet Yorumla štêlitøX 1 yıl Sen benim güzelim misin peki Yorumla Soran 1 yıl Evet güzelinim değil miyim Yorumla štêlitøX 1 yıl Belki de öylesin Yorumla Soran 1 yıl Belki mi tüh olmadı simdi😴 Yorumla štêlitøX 1 yıl Güzelimsin tamam, güzelim güzelim Yorumla Soran 1 yıl Kocam da kocam pasam da pasam Yorumla štêlitøX 1 yıl Karıcım, sultanım, evimin neşesi, kalbimin sesi Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten öyle miyiimmmm Yorumla štêlitøX 1 yıl Öylesin karıcımmm Yorumla Soran 1 yıl Tm kociş seni yolmam öperim ajshaıjskasa Yorumla štêlitøX 1 yıl 😂😂 Öpmek de karşılıklı mı Yorumla Soran 1 yıl ever bu defa karsilik verebilirsin ajshaksjak Yorumla štêlitøX 1 yıl O zaman uzat yanaklarını ben de öpeyim 😂 Yorumla Soran 1 yıl Uzattım öpp🤭 Yorumla štêlitøX 1 yıl Öptümm. Ohh pek de tatlı bir şeymiş bu. Ne yiyip içiyorsun da böyle tatlanmış.😌 Yorumla Soran 1 yıl Senın öpücüklerin beni tatlandırıyorr askimm☺️ Yorumla štêlitøX 1 yıl Yaaaa 🥺 Dudakların da tatlı mı, bakayım mı tadına 😌 Yorumla Soran 1 yıl burada mı wjshajsha Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl sus kız yolarım seni geliyor bak terlik 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Allahın zarganasıı git isine sana dokunmam Yorumla lidyaass 1 yıl Terlik ne alaka ya 😂 Yorumla
yağız2200 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Hayırdır Sakin Ol 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Oyy saça bak tam yolunmalık Yorumla yağız2200 1 yıl Uzak dur la saçımdan 😅 Yorumla Soran 1 yıl Cok güzel ısıkta vurunca elime layık ahahha Yorumla yağız2200 1 yıl Yok ben almayayımm Yorumla Soran 1 yıl niye bir kere alsan hep istersin Yorumla yağız2200 1 yıl Kız sus Ne diyon😂 ayıp ayio Yorumla Soran 1 yıl sen fesatsin ajdhkasjowjsla Yorumla yağız2200 1 yıl Ahahaha Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yol beni 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Saçın uzun mu Cevap sahibi 1 yıl Çok değil 😂 Soran 1 yıl Sen bisi yapmican ama Cevap sahibi 1 yıl Tamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
1001-1002 sistemini yap sakinleşiyorsun.
O ne
Sinirlendiğin zaman içinden 1001-1002 diye sayıyorsun. Bu o anki sinirini yatıştırıyor.
Olmuyo
Git yol bence hic erteleme
Yolunca eline saçtan başka bir şey geçmeyecek
Gel kavga edelim.
Senın sacın kısa
Yolacak kadar uzun
Yokkk senın elin agırdır esit değil bu
Sana göre ağırlığını ayarlarım.
NE bi de karsılık mı vericen
Ben de yolmayım mı saçlarını, yolayım ki sinirini daha iyi at.
sacımın teline bile dokunamazsın herkesten değelri sacım ona baktigim kadar kimseye bakmiyorum senı yolarım asil senın sacın elimde kalır
Benim saçım değerli değil mi sanki, benimki de değerli. Ben de yoldurmam o zaman.
Yol beni dedin ilk bana sus ve gel
Tamam geldim. Yol hadi. Sonra saç dökülmesi için şampuan isterim ama.
Tm ayarlarız gözleirni kapatta yolim
Kapattım. Yol hadi. Önden mi başlayacaksın arkadan mı üstten mi
önce sacın elime alıssın oksiyim biraz
Saçı yolmadan önce sevgi gösterisi, akıllısın
Hem severim hem döverim ama beni birsz gıcıl et havaya giriyim biraz
Bak gelir senin o güzel saçlarını yollarım. Yaptığın bütün bakımlar boşa gider.
Ya niye güzel diyorsun hosuma gitti simdi gıcık olmadım
O zaman gelir o çirkin saçlarını yolarım, saç saça baş başa gireriz.
HAHSAJHSKAHSA ya sana sinir olmuyorum su an saka gibi
😂😂 Benimle konuşanlar genelde böyle hissederler, bana sinir olan kişi çok azdır.
Yakısıklı mısın
Ben cok sinir bozuyucum ama aynı zamanda cekiciyim
Yoo değilim. Çirkinim. Hugoyum.
of neden ya
Şaka yapıyorum. Bilmiyorum yakışıklı mıyım değil miyim. Allah bilir. 😂
Ohh bilme ben bilirim
Sence yakışıklı mıyım
Ben senın güzelinsem evet
Sen benim güzelim misin peki
Evet güzelinim değil miyim
Belki de öylesin
Belki mi tüh olmadı simdi😴