Herhangi bir konu mesela ziyaret için ya da halı saha maçı ya da yemek... konu ne olursa olsun gelmeyeceği halde geleceğim diyenler oluyor... bozmak da istemiyorum zaten gelmeyecek bende beklemiyorum
Gelmeyeceğini bildiğiniz halde geleceğim diyenleri bekliyor musun?
Öncelikle merhaba... tabiki zamanla herkesin notu verilir. Şahsen öyle bir duruma düşmedim fakat düşen bir defa düşer daha yenilmez diye düşünüyorum. beklemek ya da bekletmek abarti bir zamana ulaşıyor sa bu büyük bir ayip ve saygisizlik tir👍🏽
Bir kere başıma geldi geleceğim dedi bak gelmezsen şöyle isim var beklemem dedim kesin geleceğim dedi 20 dakika bekledim gittim gelmiş bana kızıyor nerdesin diye gittim dedim neden beklemedin biraz daha dedi. Hakkını hellal et dedi etmiyorum dedim 😂 çok aradı hakkını hellal et diye bıktırdı bende tammam dedim artık kimseyi bekletmiyormus randevularina geç gidermiş beklememek icin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
olasiliklar vardir bu zamana duruma ve kisinin o anki psikolojisine bagli benim sorulara verdigim gorus ve dusuncelerimde belki 5 sene sonra ayni yorum olmayacak insanlar hamur gibidir ve hic kimsenin bi kalibi yok herkes zamanla seklini degistirir hamurun sekli yoktur