"Bekle beni geleceğim" sözü senin onu beklemene yeterli olur mu, bekler misin?Günaydın❤❤ Bekle beni diyen benim için önemliyse ve ona güveniyorsan beklerim... Beklemek güzel şey gelecekse beklenen 😀
Bekleme dedigi halde 1 yıla yakın birine bekledim. Bir daha asla yapmak bunu ne kadar seversem seveyim. Sonra başka kadın olduğunu ögrenince çok ağır geliyor. Kalmak isteyen kalır, gitmek isteyen için kapı en doğru yön. Bence kimse kimseyi beklememeli. Gereksiz.
Okul veya iş dolayısıyla uzaklaşmak zorundaysa kendisi, beklerim evet. Anormal bir durum yok bunda. Fakat keyfi olarak, ilişkiye ara vermek isteyen birini bekleyemem, kimse kusura bakmasın. İletişim kurarak sorunları çözmek yerine, kaçmayı tercih eden insanı bekleyemem, ne bunun için vaktim var, ne de sabrım. Mecburi bir durum olursa ve elimden de geliyorsa, ben de onunla giderim her nereye gidiyorsa, diğer sebeplerden dolayı bekleyemem..
Kimseyi kolay kolay beklemem, önüme bakarım. Eğer beklediğim birisi varsa, ona büyük değer biçmişim demektir. Ki böylesine değerli insanı beklemek sıkmaz, aksine boş zamanlarda hayallere sürükler.
Beklememe değil değmeyeceğini biliyorumdur zaten. Ama şöyle de bişey var bir kere bekledim gerçekten bekleyeceğime değecek biriydi finalde ihanete uğradım. Bu saatten sonra insanlar beni beklesin 😄 şahsen kimseyi bekleyemem zamanım yok 😄 Posta olumlu başlayıp finalde hırslanan kişiyim şu an 😅😅😅
Hayır beklemem de neye göre kime göre ne icin bekliyecegim bu sorularin yanitini alirsam berkii çünkü benim icin en onemli şey zamandir ya geldiginde beni terkederse ve hic gelmezse niye bekliyeyim garantisini versin bana bekledigim zamani telafi edebilecekmi ne kadar sure bekliyecegime de bagli aslinda biraz kisacasi bu
Ne zaman gelecek ve ne icin bekliyoruz önemli sorular... seviyorsa değecekse beklerim tabii. Askere gider mesela tabii ki beklerim. Ailevi problemler olur sabrederiz beklerim vs ama keyfi olarak sacma sebepler için beklemem.
Bazı arkadaşlar bu sözü çok kullansalar da, beni bazen aşırı beklettikleri de oluyor. (5 dk diyor yarım saatte gelmiyor, yarım saat diyor 3 saatte gelmiyor) Beklemekten sıkılıyorum bazen. Bir kız arkadaşım olursa, (eskilere alışık durumda olursam) durum nasıl olacak bilemem. Arabada bekliyorsam, müzik dinleyerek beklerim.
Neden gittiğine göre değişir. Benim dahil olamayacağım bir konuysa yani ailevi bir sorunsa beklerim. Onun disinda hicbirsey icin beklemem. Birseylerin ustesinden beraber gelemeyecegimizi dusunuyorsa hayatina tek basina devam edebilir 🙂
Gelmesine engel olacak şeylere bakarım. Gerçekten gitmesi gerekiyor ve gelmek isteğine inanırsam bir ömür beklerim. Gelmedi ise ahirette yine beklerim. O bekle derken ben bekleyeceğim dediysem olay bitmiştir.
Bekle dedi gitti ben beklemedim, o da gelmedi, ya Ölüm gibi bi' şey oldu ama ama ama, kimse ölmedi Aşk ateşi yanar yanar söner mi? Gönül yarası bir gün geçer mi? Öyle sevdim içim dışım enerji E dur bakalım, döner belki.
Bekledim 2 hafta sonra başkalarından cezaevine girdiğini öğrendim 3 ay geçti, çikti elinden geleni yapmişsin teşekkür etmek istedim dedi ardina ne yazdiii ne geldiii nede aradii 😂
Ne kadar bekleyeceğime bağlı, öyle senelerce beklemem, büyük konuşmayayım tabi de 😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bekleyemem sıkılırım maalesef. O gelene kadar yeni bir yavru bulur yiyişiriz, gelinçede diğerini terk eder asıl aşkıma dönerim çünküsü çok sadık bir kızım.