Anladım Anladım sen Güzelliğin kadar bekletiyorsun.

Anladım ben sana kavuşmayı öğretemedim ama sen de bana Vazgeçmeyi öğretemedin.
Anladım Anladım sen Güzelliğin kadar bekletiyorsun.

Anladım ben sana kavuşmayı öğretemedim ama sen de bana Vazgeçmeyi öğretemedin.
Beni bekle derse sevdiğim kadın beklerim tabi ki de.. hem de ömrümün sonuna kadar.. çünkü sevgi böyle bir şey ama beni sevmeyen umursamayan biri için peşinde koşmam hiç bir zaman koşmadım da
Kimseyi yanımda tutacak güce sahip olduğuma inanmıyorum. Aşık olduğum insanı ne kolundan yakalayıp yanımda tutabilirim ne de benimle kalmaya ikna edebilirim. Çünkü ben bir insanın, benimle kalmak isteyeceğine inanmıyorum. Ama benim elimden de bir şey gelir. Ben beklerim, bir ay da beklerim, bir yıl da beklerim, bir ömür de beklerim. Benden ne kadar uzakta olduğu umurumda olmaz, mesafeleri görmem bile. Bir gün yanımda olacağını biliyorsam kilometrelerin hiçbir önemi kalmaz... Hem güzel bir şarkı sözü bile var hayatımın en orta yerine koyabileceğim. Şöyle diyor: ''Benden uzakta olsan da buralar hep senindi.'' Aşık olduğum adam benden uzakta olsa da buralar hep onundur...
Şarkı: Geceleri Gel
Çok güzel kıymetli
:)
Cevap
8Cevap
Sayı versin kaç gün kaç saat kaç yıl bekle demekle olmaz bitti benim enayilik zamanlarım
beklerim ama o da bekleyecekse ve beklemeye değecek birisiyse sevdaya giden yollar da sevdaya dahildir beklemek de sabretmek de bunlar gerekli
Gerekli
#değerliİnsan
🌹
Ne için ne kadar neden beklemem gerek? Değişir yani. Beklerim dersem beklerim ama beklerim demem kolay kolay.
Bekle derse
Değer mi değmez mi diye düşünürüm. 😁
3 yıl bekledim ve sonu hüsran oldu daha kimseyi beklemek istemiyorum
Neden nasıl?
Bekledim ve hayal kırıklığına uğrattı sağ olsun
Bekle dedi sonra yarı yold bıraktı
Yola çıktığını yolda bulduğuna değişti
Bekle dedi gitti ben beklemedim o da gelmedi ajakskdkdkdkfkflf
Kaan Tangöze - Bekle Dedi Gitti / netd müzik
https://www.youtube.com/watch?v=5AMMGHWRpJANiye bekliyoruz?
Beklediğimiz zaman sonu hep bk oluyor. Beklemem ben.
Nasıl yani
Bekle demenin Türkçesi sıradakileri gözden geçiriyorum onlara ilgim tükenirse yedek kulübemden sana el sallarım gibi bir şey 🤔
Asla kimseyi beklemem.
Bu bekleteceğim demek
Bekle beni demek başka
Ne farkı var aynı iki cümlenin de anlamı
Ben bekle beni cümlesinin ağzından çıktığına pişman ederim. Sen bir beis görmüyorsan senin fikrin
Sorudaki cümleler gurursuz birinin cümleleri. Bekletilmeyi kabullenen, vazgeçmeyi bilmeyen, kararsızlığı kaldırabilen. Dost acı söyler
Seninki dediğim gibi bekle demek değil seninki sırada bekle ben sırada bekle başka bir olay mesela savaş çıktı savaşta beni bekle demek farklı bir olay çünkü dünyada bir çok örnek var fedakarlık olmadan bazı şeyler süreci tamamlanması gerekiyor ve beklemen gerekiyor dünyanın 4000 türlü hali var askerlik durumu var şu oluyor bu oluyor kadının ayrıca başka durumları olamıyor ailevi sorunları olabiliyor hayatta değişik durumlar olabiliyor buradaki beklemekten maksat ben hayatımı yaşayayım gibi bir bekleyiş değil o zaten beklemek değil o demek değil o terbiyesizlik senin dediğin
Demek ben sana değer veriyorum ama şu an beni bekler misin demek
Soru aslında şu: doğru kişi için doğru zamana da bekler misin demek
Sorunun detay kısmına göre yorum yaptım ve fikrim sabit. Sorudaki cümleler birinin peşinde koşan ve biri tarafından keyfe keder bekletilen kişinin cümleleri var. Asıl olanı bilemem elbette
Detay yanlış anlamışsın o metaforük bir alıntı😅
Yani popüler kültür gibi anlamışsın. Güzelse beklenir gibi değil.
Beklemeni özlemin çokluğunu ifade ederken sevdiğine iltifat ediyor.
Alfalar beklemez
Anladım peki
Sensin peki 😏
Beklemem.
"Bekle geliyorum dedi ben beklemedim zaten O da gelmedi, ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi..."
Garantisi olmayan bir şey için beklemeyi tercih etmem
Hayat kimseyi bekleyemeyecek kadar kısa onun için değmez
Akıllı olun Aslanın, o hikayedeki yoncalar yeşerse de başka eşekler yer sonra siz üzülürsünüz. ;)
hayır çünkü artık ona karşı bir duygum kalmadı
Teşekkür ederim
Beklemek biraz da karşındaki insanın karakteriyle ilgilidir. Değecek insan var. Değmeyecek insan var.
Hala Bekliyor
Hak ediyorsa beklerim..
Makyaj tazeliyecekse, wc ihtiyacını giderecekse veya hazırlanırken olabilir.
Safinazlığım devreye giriyorsa beklerim.
Nasıl
Beklemenin nasılı mı olur
Safinazlıpın nasılı 😏
Otobüs şoförü değilim 😂
Nesin 😂
Kimseyi beklemeyen bir varlık 😂
Ggddggdg
Gerçekten seviyorsam, seviyorsa beklerdim..
Seni biri mi bekletiyor
Beni kimse bekletemez ben ALFAYIM
Olsa da Beklemezsin yaaniii Alfa bey🙄
Soruları yapay Zekayla mı Soruyon
Hayır linkteki cümleleri yazdım
Gizli ;) 🥷🏻
ciddi düşündüğüm birisiyse yes
Ben hep bekliyorum nedense
Beklemem.
Ufukta umut ışığı olsaydı beklerdim
Kimin dediği ne bağlı
Neyi ne için bekliyorum