Kafa dengi olduktan sonra çok farketmiyor bana. Sizde durum nasıl?

Hemcinsinle daha uyumluyum
Karşı cinsle daha uyumluyum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kafa dengi olduktan sonra çok farketmiyor bana. Sizde durum nasıl?

Karşı cins. Çünkü kadınlar olarak çok duygusal yönden bakıyoruz her olaya. Duygusal baktığımız için de mantığımıza fazla alan açamıyoruz. Erkek arkadaşlarım ne var ne yoksa söyler hayatımdaki insanlar ile ilgili bundan hiç çekinmez. Benim hakkımda da söyler sırf arkadaşıyım diye hatasızmışım gibi anlatmaz beni bana. Bir de çevrelerinde olup bitenleri ve özellikle ilişki açısından erkeklerle ilgili konularda daha çok sahip oldukları bilgiler ve kendinden de örnek verdikleri için bize ağır ama gerçek sözleri sarf edebilirler. Asla size bu konuda yalan söylemez ve yumuşatmazlar. Kadınlar arasında kıskançlık da olduğunu düşündüğüm için yakınlığım belli sınırlarda oldu. Pişman değilim... Uzakta da değilim severim insanları.
Aslında karşı cinsle daha iyi anlaşıyorum ama hemcinslerimden kafama uyan olursa karşı cinsten daha iyi olur.
Her iki cinsle çok iyi anlaşıyorum. Fark etmiyor benim için.
Teşekkür ederim
Akıllı olduktan sonra farketmiyor
Ama kadın arkadaşlarımla daha rahat konuşabiliyorum
Be bir tane de erkek kankam var sadece onunla kadın muhabbeti yapmadığı için iyi anlaşıyoruz
Ne yaparsak yapalım ne kadar içersek içelim o muhabbetlere girmiyoruz o zaten evli ama
Çok iyi muhabbetimiz var
Cevap
27Cevap
Bu değişse de hemcinslerimle daha uyumluyum. Ama anlaşabildiğim karşı cins arkadaşlarımda yok değil.
Her ikisi ile de iyi anlaşabilirim. Yeter ki uyum olsun. Keyifli akşamlar..
Karşı cinsle daha iyi anlaşıyorum
Ben kızlar ile daha iyi anlaşıyorum her zaman. çünkü daha uyumluyum. onları anlıyorum genelde ve kafa dengi oluyorlar konuşurken pek sıkılmıyorum ama kişiye göre değişiyor tabi ki de. ortak noktamız çok olmalı arkadaşım ile
Karşı cinsle daha uyumluyum düz mantık olduğum için, içi dışı bir açık sözlü, mantık arayan karşı cins de öyle uyumlu oluyoruz çok iyi anlayabiliyorum anlaşırız.
Karşı cins ile daha uyumluyum zaten üniversitede en çok erkek arkadaşım vardı erkeklerin arkadaşlığı daha gerçekçi oluyor. Ama gel gelelim iki tane dostum var ikisi de kız😄
Aslında her iki cinslede uyum sağlayabiliyorum ama kendi cinsim ortada bir şey yokken araya mesafe koyabiliyor veya olmadık şeyler söyleyip kıskançlık yapabiliyor
Erkeklerin kendi aralarında çevirdiği muhabbetler efsanedir ve erkekler birbirlerine karşı daha samimi, daha uyumlu oldukları tartışılmaz bir gerçektir.
Nedense daha çok iyi anlaşıyorum dediğim bir kız yok ama erkek arkadaşlarımla çok güzel anlaşıyorum 🙈😀
Farketmez, insan olsun. Aslında hayvan da olabilir, onları da severim.
İki cinsede uyumsuzum.
Eskiden erkeklerle daha iyi anlaşırdım hemcinslerimi anlamazdım şimdilerde anlamaya çalışmayı bıraktım kadınlarla da iyi anlaşıyorum.
Aklı başında olan her iki cinsle de uyumluyum.
Hemcins iyidir ya herkesin değil ama genel olarak kızların zekası daha düşük gibi
Sana katılıyorum arkadaşım kafa dengi olduktan sonra anlatırım her ikisiylede
Aslında karşı cinsle daha iyi anlaşırım da yürümeseler.
Kafa dengi cok onemli..
Ayni dili konusmak ise bambaska bir nirvana :/
Veneldekarşı cins ama benim için de farketmez, kafam uyuşsun yeter.🙂
Kimseyle uyumlu değilim hayatımda beli başlı insanlar hariç kimse ile uyum sağlamam.
Karşı cinsle arkadaşliklarim daha iyi. En çok kız arkadaşım var.
Kafam uyussun cinsiyet önemli değil her türlü anlaşırım
Her iki tarafla anlaşabiliyorum yeter ki insan olsun karşımdaki
Her ikisiylede uyumluyum yeterli kafa yapilarimiz uyuşsun
Karşı cins ile pek uyumum yok. Hemcinslerimle iyiyim
iki taraf da ergen olmadan önce cinsellikten önce kızlarla o kadar iyi anlaşıyordum ki erkekten çok kız arkadaşım vardı.
hayat üzüyor bazen korkular yargılar insanı bitiriyor
Tarih vs. söz konusuysa hem cinslerim. İnsan ilişkilerinde karşı cins daha samimi sanki.
Hemcinsimle daha uyumluyum arkadaşlarımın hepsi kız
Karşi cinsle daha uyumluyum.
Ben iki tarafla da anlaşamıyom
Karşı cinsle kankaligim daha çoktur 😂😂
sırdaş oluyor kadınlar
Her ikisiyle de iyi anlaşıyorum..
Genelde iki tarafla da uyumluyum
Karşı cinsle daha uyumluyum.
Karşı cins tabii ki
Karşı cinsler çok kasıyor hemcinsler daha iyi
Karşı cinsleri tirci dayılar çok ego yaptırmış.
İkisiylede sorunum yok
İkisiyle uyumluyum
Oldum olası erkekler le anlaşırım ben
Hemcinsimle tabi
Karşı cinsle daha iyi anlaşıyorum.
Her iki cinsle de iyi anlaşırım.
Ben her iki cins ile de anlaşabiliyorum..
Fark etmiyor aslında kafana uyan insan olsun yeter
İkiside oluyor, maksat gönüller bir olsun..
Kişiden kişiye değişir
Her ikisi
#Mirliva
İlginç bir şekilde karşı cinsle daha uyumluyum
Karşı cinsle herhalde
Keyfimin istedikleri ile 😎😎
Beyinsiz olmayan herkesle uyumluyum
Cins olmayan iki cins ile de anlaşabiliyorum...
Ben cins insanla anlaşamam.
İkisi de
Hemcinsimle
Değişiyor kafa yapısına bağli
Hem cinss
Her konuda karşı cins derim
Hiçbiriyle
karşı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?