Merhabalar Herkese 🌸

En iyi hangi cinsiyetle kafanız uyuşuyor?
Merhabalar Herkese 🌸

En iyi hangi cinsiyetle kafanız uyuşuyor?
Ben karşı cins ile daha iyi anlaşıyorum. ama yaşı büyük olanlarla daha iyi anlaşırım genelde. çünkü daha olgun mantıklı ve kafa dengi oluyorlar bende kendimi olgun hissediyorum zaten düşünce yapısı olarak.. yaşıtlarımla uzun uzun konuşamıyorum mesela ya da bir şey anlattığım zaman sanki beni anlamıyorlarmış gibi geliyor.. bu yüzden d ebeni kim anlıyorsa dertlerimi biliyorsa o kişiyle daha samimi ve iyi anlaşıyorum. .
Kimseyle iyi anlaşamıyorum. Ben olmazsam anlaşıyorum ama o zamanda anlaşmanın anlamı kalmıyo çünkü ben ben değilim mq. Ben kendim değilim ki kafamız uyuşabilsin tam.
Ben herkesle anlaşabilirim karşımdaki insanın anlayışı kıt olmadıktan sonra. Yalnız şöyle bir durum var. Her anlaşabildiğim insanla da can ciğer kuzu sarması da olmak tarzım değil :D Sınırları aşmadığımız sürece sorun yok..
Cevap
16Cevap
Karşı cins arkadaşım çok yok insan olan herkesle anlaşırım. Sayı olarak erkek arkadaşım daha fazla
Karşı cinsle anlaşmam daha mümkün ama sevgilim kotamı doldurduğu için kimseye yerim yok
Bana çok fark etmiyor ya. Eğer ki enerjimiz uyduysa herkes ile oldukça iyi anlaşabiliyorum.
Kendini bilen saygılı herkeslez cinsiyet ve yaş gözetmeksizin anlaşırım. 😌
Ahah olur öyle şeyler😂
Hemcinslerle ne makaralar ne muhabbetler döndürüyoruz Türk kızıyla o muhabbetler döndürülmez zaten.
Erkek arkadaş grubum yanımda hiç çekinmeden her şeyi konuştukları için az çok biliyorum erkeklerin muhabbetlerini. Bence Türk kızı diye genelleyemeyiz yani döndürülecek insan var döndürülmeyecek insan var. Kafanın uyması mesele
Samimi bir kız kankan olsa bile erkeklerin konuştığu muhabbeyi konuşamazsın zaten erkek muhabbeti çok ayrı bir dava.
Cinsiyetten bağımsız, düşünce yapısı bana uyumlu olanlar ile anlaşabiliyorum..
Ben de öyle
Kendimle iyi anlaşıyorum ben sadece insanlar benimle iyi anlaşır ama ben onlarla anlaşamıyorum genelde
Kadınlar çok bencil ama erkeklede arkadaş olunmaz bu yüzden mecbur kadın.
Her kadın bir mi yahu
Kişiye göre değişiyor ama mesela engelli olduğum halde sağlıklı engeli olmayan kişilerle daha iyiyim
Karakterime uyan herkesle çok iyi anlaşıyorum
Karşı cinsle daha iyi anlaşırım daha iyi sohbet ederim
Kendi cinslerim ile 😂
İki cinslede iyi anlaşırım, kafalarımız uyuştuktan sonra gerisinin bir önemi kalmıyor
Kendini bilen herkesle sanırım
Fark etmiyor iki cinsle de iyi anlaşıyorum
o kadınlara mahsus 1 özellik
İki cinsle de eşit olarak anlaşıyorum
Hemcinslerimle
Farjetmez ikisiyle iletişimin iyidir
Valla belli değil
Möööm olan insanlık dürüstlük
Hemcinslerimle
Karşı cinsle
İnsan olan herkesle
Hem cins