Kişilik & Karakter En çok neyi takıntı haline getirirsiniz? Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim üslup birisiyle konuşurken eğer o kişinin üslubu bozuksa sağlam kafaya takarım çok kinci biriyimdir?Bu bir iş olur her hangi arkadaş çevresi vs olsun sağlam bozarım onu kendinize takıntı haline getirdiniz ne var? En çok neyi takıntı haline getirirsiniz? Cevapla İş Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Takıntım yok hiç bir konuda 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Ben ciddi takıntılı biriyim, herşeyi kendime dert edinebilirim.. Bir midem var benden önce o dert edinir hatta 😄 0 2 Yorumla Demir666 +1 yıl Nasıl bir mide bu ya beyin mideye arkadaş mi oldu Yorumla igdonducakss +1 yıl Kötü bir mide🙃Zaten mide sorunları olan biriyim, canım sıkılsın, stres olsun, üzüleyim ofkeleneyim.. Mide hemen iş başında Yorumla
Bikeredebengulsem Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Ağzını sapirtarak yemek yiyen birinden nefret eder istemsiz uzak dururum bu bi ev ortsmiysa yemek yiyemem asla mümkünse odadan dışarı çıkarım 2 0 Yorumla
Başak82 Takip Et Xper 2 Yaş: 43 +1 yıl Hiç bir sebep yokken soğuk davranana takarım ne oldu şimdi diye 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Takıntım yok hiç bir konuda
Ben ciddi takıntılı biriyim, herşeyi kendime dert edinebilirim.. Bir midem var benden önce o dert edinir hatta 😄
Nasıl bir mide bu ya beyin mideye arkadaş mi oldu
Kötü bir mide🙃
Zaten mide sorunları olan biriyim, canım sıkılsın, stres olsun, üzüleyim ofkeleneyim.. Mide hemen iş başında
Ağzını sapirtarak yemek yiyen birinden nefret eder istemsiz uzak dururum bu bi ev ortsmiysa yemek yiyemem asla mümkünse odadan dışarı çıkarım
Hiç bir sebep yokken soğuk davranana takarım ne oldu şimdi diye