Sürekli kafanıza taktığıniz bir şey var mı ya da sizi sürekli yiyip bitiren düşünce nedir?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Trnin ekonomisi olabilir bunun icin kariyer planim yurtdisi
Öyle değil aslında daha çok psikolojik sayılabilecek takınti ve düşünceler
Ruhsal olarak biraz daha maneviyata yönelememek beni boguyor diyeyim.
Ibadet edemediginiz için ya da yeterince özen gostermedediginjz için duyulan rahatsızlık vicdan azabı gibi mi
Aynen
Bende de var ilkokuldan beri oruç tutarım aksatmadan ama namaz kılmıyorum bunun için vicdanım rahat değil vicdanım rahat değilken neden hala kılamıyorum bilmiyorum korkuyorum bu durumdan
Evet bende de ayni sey var maalesef
Inşallah tam lakikiyla yapmak nasip olur 🤲🏼
Insallah 😊😊
seks aklıma gelmesini istemiyom
Düzen
Düzen önemli bende takıyorum bunu
Düzen olduktan sonra hepsi olur
Düzenden kastiniz nedir mesela benim esyalarin yerleri düzgün olacak katagorize olacak birbiriyle alakalı benzer şeyler bir arada olacak ve birbirlerine karismiycak en çok da bir yere bir şey koyduysam o hep orada olacak aradigim birseyi hemen bulacağım bu şekilde sizde nasıl
Her eşyanın yeri vardır, bir şey gerekince bu nerede demeden yerinden almalıyım,
Bende aynısını yazdım biraz daha uzun yazdım ayrıntılı
Burçla alakası yok ama acaba aynı mi diye soruyorum nedir
Bence bu bir sorumluluk, insan düzenli oldukça başarılı
Yay benim burcum senin
Herkes böyle değil ama ben takıntı yapıyorum düzenli olmazsa da hemen düzenliyorum biri bozarsa karistirisa sinirlenirim
Aynı benim gibisin ya sevindim benim gibi birisinin olmasına
Balik
Akşam işten çıkmadan kesinlikle masamda ki her şey düzenli bir şekil de yerin de olacak ☺️☺️
Balık ve yay uyumlu birbirine
Psikolojik rahatsızlık seviyesinde olması iyi bir şey değil kişiyi yıpratıyor dengede olması lazım düzenli olunmalı elbette ama düzensizlik olduğunda sinirlenmemeli ya da buna sürekli kafa yorulmamali bendeki beni yoruyor şahsen
Bende ki hastalık seviyesinde değil aslında yanında ki insanlar düzenli olsa senin yorulmana dusunmene gerek kalmaz ki
Temizlik takıntimda var takıntı boyutunda mi hangi boyutta bilmiyorum ama beni yoruyor yıpratıyor zihnende bedenen de yoruluyorum temizlik yapmaktan bayağı bir yoruldum
Senin çevrende düzenli temiz insanlara ihtiyacın var yorulmamak yipranmamak düşünmemek icin
Ben çoğu şeye takiliyorum yeni yeni takıntılar bile çıkıyor her yeni gün sürekli takıntı ettiğim şeyler yetmiyor muş gibi
Hiç doktora gittin mi peki
Evet vardır belki aynı fikirlerde olabilmek için ama bu her zaman mümkün olmuyor herkes kendine göre düzenli herkesin düzen anlayışı farklı ailedeki kişiler bile aynı olmuyor ben rahatsızlık duyuyorum düzensiz ya da temiz olmayan yerlerde hele ki evde
Evet ama ilaçla olacak bir şey degl karakter özelliği hâline gelmiş sanırım herkes boule değil sonuçta her düzensiz olan hasta değil her düzenli kişide hasta olmuyor bence düzensiz insanlar rahatsızlık duymuyor hiç bu da normal bence rahatsız olmak da normal geliyor Aynı şekilde
Dediğim gibi önemli olan senin çevrende ki insanlar
Ben daha çok kendi düzenime takıyorum evet düzensiz insanlarla aynı ortamda bulunmakta beni sınır edebiliyor ama onlara da müdahale edersem yorgunluk iki katına çıkar kendimle mücadelem zaten yorucu
Çalışıyor musun iş yerinde nasilsin
maalesef calismiyorum
Siz ne iş yapıyorsunuz?
Akşam çıkarken düzenlediğiniz bir masanız olduğuna göre
Tarım bakanlığında memurum
Dm den yazar mısın burada tüm her şeyi konuşmayalım yorumlar da
Dm nedir
Bn yeni varlığından haberdar oldum bu sitenin o yüzden bilmiyorum nasıl kullanılıyor nerde ne var
Benim profile gir sağ üstte mesaj var oradan mesaj gonder
Ben atamıyor muşum
Neden ki
Gizli kulalanicisin ben de yazamıyorum seni goremedigim icin
Sitenin kendi sistemi bu sekildeymus dedim ya yeni üye oldum ilk defa o yüzden böyle bir hakkım olmuyor muş puan mi varmış burada neymiş
Benim profilime gir, soruların birisine gizli üye olmadan yorum yap, ben yazarım sana, ilk ben yazınca açılır mesajların
Ilk defa denk geldim buraya bir konu araştırıyordum bilgi edinmek amacıyla bakıyordum o yüzden de kullanmadım bilmiyorum profinizde bir kaç butona bastım ne oldu bilmiyorum