Kendime hiçbir açıdan bakmamak şartıyla ne dış görünüş ne sağlık ne diş ne kilo hiç kendime saygım yok arkadaşım yok işim yok lise bir terkim 27 yaşındayım ve hayatı saldım ben
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben de öyle oldum son 5-6 senede ama son 2 senede tamamen öyleyim. Ne olacak ne oluyor bize ve işin aslı düzelmeyi istesem de düzelemiyorum da artık
Ben 2012 yılından beri böyleyim 2012'de 16 yaşında lise bir öğrencisiydim Ama daha liseyi bile yapamadım bıraktım okulu mücadeleyi bıraktım yaşamayı şu an kendimi adam gibi hissetmiyorum birey gibi değilim 11 yıldır sürüyor ya 16 yaşında başladım şimdi 27 oldum işin en kötüsü alıştım bir de konforlar rahata alıştım çalışmıyorum okumuyorum kendimi sevmiyorum sosyaldeydim bir hayattan hiçbir beklentim hayalimi amacım hedefim yok ben de öyleyim güzelsem de bazı şeyleri düzeltemeyeceğim gibi geliyor
Ben de öyleyim. Hayat dondu zaman durdu dünya durdu ben bazen çırpınıyorum normale dönmek için o zaman da olmuyor sanki buna mecburmuşum gibiyim.
Benim kötü de olsa alışkanlıklarım bağımlılıklarım var kopamıyorum konforu terk edemiyorum ama terk etmezsem hiç dişim kalmayacak çok kilo alacağım boyum hep böyle kalacak çok asosyal olacağım kendimi sevmeyeceğim düzelmek istiyorum ama gayretim yok
O komfor alanından cıkamamak bende De öyle. Napıcagz biz
Dedemden kalan arsalar var onları satıp dişlerimi yaptırmak istiyorum zayıflamak istiyorum evet hastanesine gidip sonra adamların bana bulacağı işe girmek istiyorum ama hiç inanmıyorum kendime
Ben de kıpırdamıyorm bir saçımı bile boyatmadım hiçbişe yapmak istemiuorm sen yine daha gençsin ben yaşlandım
Bu hayata düşmeseydim liseyi okurdum üniversiteyi okurdum platoniğimi açılırdım evlenirdim çocuğum olurdu arkadaşım olurdu boyum uzun olurdu araba mı olurdu sorumluluk alırdım normal birey olurdum Ama şimdi bana her şey yabancı geliyor sanki yapamazmışım gibi o hayatta gibi geliyor benim tek zevk aldığım şey bilgisayar oynamak odamda kalmak Ama bazen de sıkılıyorum 27 yaşındayım hiç gençlik yaşamadım 30'a geleceğim genç sayılmam
Ben bunları yaptım sonuc aynı üni bitirdim işsizim evlendim kocam terketti
Ben de hayattan ne istediğimi bilmiyorum hiç hayalim amacım hedefim beklentim yok hiç evlenmeyeceğim ki sorumluluk alamam hiçbir şey yaşamayacağım hayatımda araba ehliyeti alamam araba süremem sevgili yapamam evlenemem yurt dışı göremem beni aşar bunlar Ama olmayınca hayatta bomboş oluyor işte Yaz dostum boşa geçmiş ömre yaşam denir mi 11 yıldır boşu boşuna yaşıyorum
Ben de öyleyim 2009dan beri ama son 3 yıl tamamen öyleydi
Benim de işte 2012'de 16 yaşından beri eğer bir şeyler denemezsem çabalamazsam ölene kadar böyle kalacak
Bişe sroucam senin güneş burcun ve yükselenin ne , ikimizinki aynıysa bence onunla alakalı
Güneş burcumu ve yükselemi bilmiyorum doğum saatimi bilmediğim için ama koç burcuyum Bir de ben eğer bir 11 yıl daha böyle beslenmeye devam edersem kesin kanser olurum
Allah korusun. Ben de koç burcuyum
Vallahi her şeye benziyor Ben bir tek evlenmeyeceğim boşanmayacağım onun dışında aynı kendimi sevmiyorum hayatı sevmiyorum vallahi çok kötü besleniyorum bir 10 yıl daha devam edersem böyle
Nasıl geciniyosun kral
Anne abiden