Her düştüğümde kendim kalktım ayağa, ne elimden tutanım oldu nede hadi kalk diyenim... yaralandım, dizlerim kanadı ama yardım beklemedim, kendim sardım yaralarımı...

Her düştüğümde kendim kalktım ayağa, ne elimden tutanım oldu nede hadi kalk diyenim... yaralandım, dizlerim kanadı ama yardım beklemedim, kendim sardım yaralarımı...
Her düştüğümde yapamadım bunu. Düştüğüm yerde uzun uzun kaldım da diyebilirim hatta. İnsan bazen düştüğü yerden de kalkmak istemiyor sanırım. Kalkarsam biliyorum ki üstümü başımı çırpmam ve yola devam etmem gerekecek. O yollar ise engebeli...
Cevap
5Cevap
Bildim. Uzun zamandır düşmedim. Ama öncesinde her düştüğümde daha güçlü kalktım. Yalnızdım.. bu sebepten kimseye ihtiyaç duymuyorum bugün.
Genelde düştüğünde bir daha düşürürlerki yerden kalkmayasın 😀
Düştüğünde bir daha düşürmelerine fırsat vermezsen, sorun yok
Herşeyin üst üste geldiği bir dönemdeyim. Her zaman olduğu gibi yine kalkacağıma inanıyorum yalnızca zaman alacak ve bu çok normal
Evet bildim
Hayat bu kadarmış benim için dedim bir an.. Sonra ucundan döndüm.. Ben yaptım, sonuçta da yine ben tuttum hayatın ucundan..
Düştüğüm gibi kalkmasını da bildim.. Çünkü ben güçlüyüm hiçbir zaman da kimseye ihtiyacım yok..
Yerdemı kalalım. Yaşamak istiyorsak mücadele etmemiz lazim
Her zaman bildim ama bir türlü doğru yol beni bulmadı
Bilmesende kalkmak zorunda kaldım
Level atladım...
Zor da olsa kalkmak zorundasınız maalesef..
Genellikle onu pek beceremem.
Henüz düşmedim
Düşersen tutan olmaz dikkat et 😀
Kafa karisik
Evet bildim.
Evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?