Kişilik & Karakter Gürültülü bir ortamda uyuyabilir misiniz? Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bazen yorgun oluyorum her seste uyuyorum. Bazen de ufak bir tıkırtıya uyanıyorum. Değişiyor. Sessiz daha iyi tabiki. Gürültülü bir ortamda uyuyabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Gürültülü ve aydınlık ortamlarda çok daha rahat uyuyorum. Karanlık ve sessiz olunca huzursuz hissediyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Uyuyamam 1 0 Yorumla
burc_u Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Gürültülü ve ışıklı ortamda uyuyamam nefret ederim hatta 1 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok yorgun olmam lazım. Yoksa imkansız. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gürültülü ve aydınlık ortamlarda çok daha rahat uyuyorum. Karanlık ve sessiz olunca huzursuz hissediyorum.
Uyuyamam
Gürültülü ve ışıklı ortamda uyuyamam nefret ederim hatta
Hayatta uyuyamam
Çok yorgun olmam lazım. Yoksa imkansız.
Uyuyamam
Komando ya ortam farketmez
Uyurum.
Uyurum
Uyurum
Gürültülü ortamlarda daha çok uykum gelir.