"Belki de yanlıştı doğrularım..." diyor ya şarkı.
Belki de yanlış ama size göre doğru olan bir şey var mı? Nedir varsa?

"Belki de yanlıştı doğrularım..." diyor ya şarkı.
Belki de yanlış ama size göre doğru olan bir şey var mı? Nedir varsa?

Herkesin doğruları kendinedir. mesela benim için toplumun ortak düşünceleri beni ilgilendirmiyor. yani mesela işte erkek kadından uzun olmalı, ya da ilk erkek adım atmalı. ya da kadınlar erkeklerden çok kazanamaz gibi tabu olan düşüncelere katılmam. bunun dışında evlenmeden ilişki yaşamak yanlış diyenlere de katılmıyorum. çünkü iki kişinin kendi kararları ise bu 3. bir kişiyi ilgilendirmemeli. yani bu yüzden de herkesin yanlışı doğrusu kendine göre farklı oluyor.
Benim de yanlış düşüncelerim olabilir ama bu da beni ilgilendirir yani kimse bana katılmak zorunda ya da benimle aynı düşünmek zorunda değil zaten
Toplumun bana pay biçtiği hiçbir kalıba sığmadım ki ezelden beri :) hep deli, kafasına eseni yapan lafı geldiğinde konuşan bir insan oldum. Kimilerine göre uçarı biriyim ama ben her zaman kalbimin beni götürdüğü yolu seçtim. Hata da yapsam keşke yerine iyi ki dedim bu sayede. Ne kalori hesabı yaparak yaşadım ne de başkası ne der diye umursadım açsam oturdum 1.5 iskenderi kendi başıma yedim mesela😅 atanamazsın dediler gittim öğretmen oldum kpssye bile girmedim hiç mesela. O tırnaklarla mutfağa mı girilir dediler girdim o tırnaklarla kurabiye yaptım 🍪 elinden yemem diyenlerin de gözünün önünde tek başıma yedim. Ne fiziksel ne cinsel hiçbir konuda hiçbir şeyden kendimi sakınmadım, o ne der bu ne düşünür diye yaşamadım. "Ya seninle evlenmezse?" diyenlere güldüm geçtim, kendimi "Bir adamın başına kalmış" bir kadın olarak görmedim hiçbir zaman. Ben istersem olur istemezsem olmaz dedim. Kısacası ben şu hayatta zaten her şeyi kalbimin sesini dinleyerek yaptım :)
"Woman!" Diyesim geldi. Bak bu da çıkardığım sapka: 🎩 Tacına bayıldım bu arada, link var mı? Sjsjshs 👑
Teşekkür ederimm😍 tacım hepimizde doğuştan var aslında yeter ki başımız dik yürüyelim 👸
Sen, iyi bildiğin yoldan gittikçe, iyi bildiğin yol bilmeyene fazla/gereksiz gelir. Sen iyi bildiğin yoldan gittikçe sonunda zafer seninle gelir. Bildiğinden şaşma, gereksiz hırs yapma, öğrenmeye açık ol, boş durma, üretmekten korkma, emeğini çalanlara gereksiz zemin yaratma, senden daha zeki olmadığını düşündüğün insanlara fazla zaman ayırma! İş iştir, özel hayatına taşıma, göze sokmak için değil, mutlu olmak için çalış.
Benim şu yaşıma kadar kendime eklediğim diğer doğrularım..
Kadınlara hak görülmeyen her şey, kahkaha atmak gibi, samimi ve sıcakkanlı olmak gibi, gece dışarı çıkmak gibi, alkol/sigara kullanmak gibi, cinselliğin her zerresine kadar istedikleri gibi yaşabilmeleri gibi, sakız çiğnemek gibi, bacak bacak üstüne atıp oturabilmek gibi, sevgilisiyle gezmeye çıkabilmesi gibi, parasını istediği gibi harcayabilmesi gibi şeyler.. bir çok insanın karşı olduğu, yanlış olduğunu savunduğu şeyler bunlar, bana göre normal.
Yeter ki kadın olsun, yanlış denilecek pek çok şey bulunur üzerimizde... En güzeli kendi doğrularımız, kendi mutluluğumuz. 😄✌️
Kesinlikle. Şimdi yine birileri feminist bu diye damlar falan :D
Anında reset atarız kendisine sjsjdh
Atarız 💪😅
Teşekkür ederim tatlım 🌸
Rica ederimm 💐
Cevap
2Cevap
Evlilik dışı çocuk sahibi olmak evet riskli ama maddi manevi olarak biz evli olmasak da babalık edebilecek biriyse ben buna razı olurum. Toplumu biliyoruz tabii hemen de yanlış der linç ederler ama bana o kadar ters değil
Oturdum düşündümmmmm bir ağaç altındaa...
Aklıma gelmedi😂
Tüh 😂
Erkeklerin ağlaması, sevmesi ve ona güvenmesi.. Bunlar bir erkeği zavallı ya da kız gibi yapmaz. Aksine insanı insan yapan şey duygularıdır. Buna toplumun çoğu katılmıyor ve yanlış buluyor. Ama benim doğru kabul ettiğim şey de bu
Hesabı Tanrı ya vereceğim diye biliyorum ben ama hesabın kendisine verilmesini istiyor
Erkek arkadaşınız mı?
Yok ya anam
Ahahahah çok pardon 😅 Bunu çoğumuz yaşıyor sanırım ya...🙃
Sorun değil ya 😂
hayat doğrularla yanlışlarla doludur.. hata yaptığını ama mutlu olduğunu düşünüyorsun. Bence mutlu olduğun birşeyi yapmak hata değildir.. doğru olmadığını bilmek hatadır.
Hayatı sorgulama ve kesinlik içeren düşüncelerim. Toplumun tabularına düşmanım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?