Geçmişte heveslendiğiniz ama yapamadığınız, içinizde kalan bir şey var mı?

Geçmişte heveslendiğiniz ama yapamadığınız, içinizde kalan bir şey var mı?

Evet aşk var sadece aşk konusunda hevesimi alamadım hiç bir zaman yani aşkı yaşamadığım için bunun dışında hevesim olmadı zaten yani bende gençken aşkı yaşamak isterdim yani hala gencim tabi ki de ama benim için bence her yaşın ayrı güzelliği vardır aşkı da gençken yaşamak güzeldir ama gençken yaşayamadığım için şu an da aşkı yaşamak bana o kadar da güzel gelmezdi maalesef. yani bu yüzden de sadece aşk konusu var diyebilirim benim için.
Hevesimi alamadığım şey hala devam ediyor diğer insanlar gibi istediğim yere özgürce gidebilmek
Ama ne yazık ki biz dünyaya hapis kaderimize yazılmış bir kere yapacak bir şey yok 🤷♂️♿😔
Çoook fazla var ama basit bir tanesini söyleyeceğim. Bisiklet sürmek , istedim oldu da bisikletim ama kısıtlanmaktan arkadaşlarım olduğu dönemde pek süremedim. Sürmek istediğimde de arkadaşlarımı bulamadım tek başıma da dışarı gönderilmezdim bazı şeyler denk gelmiyordu. Sonra zaten bisikletimle çok aynı yerde olamamaya başladım ee şimdi de büyüdün bisiklet mi süreceksin gereksiz zihniyeti , bastırdı içimdeki ilgiyi kırıcı .
Evet oldu, birçok şey olduğuna da eminim ama benim aklımda özellikle bir tanesi kaldı. Çok basit gelebilir belki ama kendimi göstermeyi çok istediğim bir konuda gösterememiştim. Üstelik birileri fırsat vereceğine söz vermişti.
Cevap
11Cevap
Yok hayır. Her şeyin bir nedenle olduğunu düşünüyorum. Ah vah demenin bir anlamı yok bana göre. Keyifli günler.
Kariyerimle ilgili var bir mesele, ah benim keşkelerimden biri. 😒
Bahçeli bir yerim olsun da, istediğim kadar köpek besleyebileyim istiyorum. Senelerdir hayalim. Umarım bir gün yaparım (:
Çok güzel bir hayal bence, neden olmasın 🍀
Elbise giymek. Dizlerimde sedef dolayısı ile yaralar vardı küçükken utanıyordum bi kaç arkadaşım iğren falan demişlerdi falan baya küçüktüm aşırı kafaya takmıştım bi daha giyemedim
Giy gitsin ya kendine yakışanı. İğrenç olan onlar asıl.
İlk sevgilimle beraber tatile gidelim demiştik, tabi yaş da biraz küçük olduğundan dolayı o zamanlar gidememiştik. İlk aklıma gelen bu oldu :)
Keşke başka spor yapsaydım da orada ilerleseydim tekvando boş 👩🎨
Yaşın 18 ise eğer, hâlâ vaktin var erken bile
Çok ciddiyim be Benim bile şimdi bir şeylere başlayasım var yaş oldu 26
Rica ederim 💕
Evet maalesef gençliğimde istediğim hiçbir şeyi yaşayamadım yapamadım bütün heveslerim içimde kaldı
Heves ettiğim herşeyi gerceklestirdim yasaklar da dahil
Benim hiç bisikletim olmadı.
İnşallah olur tatlı kız 🫶🏽
Bu saatten sonra belkim😂
Ne varmış yav saatte Kaç yaşında insanlar bisiklet sürüyor 😂
Mercedes ciosu bisiklet sürüyor 😂😂
Sen de cio ol reis fksjs
Çok da güzel olursun 💗
Olucum
🤩🤩
piersing yaptırmak istiyordum oldu
kızıl saç istiyordum o da oldu