Uçtum acimadan kırdiler kanadumi kolumi
Şimdi kime desem bilmem dermansuz dertlerumi
Sustum olmadi diyemedum bağladiler dilumi 🥀
Bugünn pazar çalışmak için pc ile salona geçtim yan tarafta da gencolar var açmışlar eski şarkıları ben de kulaklık yakmadım onları dinledim çümkü biraz eskileri anımsadım. Neden biliyo musun lavivam ben on yaşıma kadar tek çocuktum annemle beraber yaşadığımız bir ev vardı evimiz çok sessizdi bizim girişin camı da arkadaki binanın bir katına açılıyordu yani direkt bir komşunun kapısı geleni gideni gözüküyordu. Ben de sihirli annem avni gibi onları gözlüyordum ajdjskd pencereye çıkıp da çok seyrederdim insanları tek tek incelerdim. Bu sessizlik ve başkalarının hayatı bir nebze o günlere götürdü. Kafama hiçbi şey takmıyordum sadece çevremi gözlemliyordum güzeldi. Mesela geçen gün yürüyorum her gün geçtiğim sokakta bir bina var pencerisini balkonunu falan ilk defa inceledim. Yani artık kafam ya yerde ya da derin düşüncelerde. İnsanın çevresini fark ettiği günler güzeldi...
Duygulandım , gerçekten eski şeyler , masumluk , çocukluk çok güzel şeylerdi 🤧 lavivam demen gözümden kaçmadı jsn 🤧🌸
Güzel çikolata
Evet jsn
Lisede o öğrenci plansızlığını özlüyorum. Sabah kalkıp, "Hadi bugün bambaşka bir şey yapalım" deyip, anında uygulamaya koyma cesaretini. Cebimde az para olmasına rağmen, dünyanın bana ait olduğu hissiyatını. Şimdi bir yere gitmek için bile 10 ayrı şeyi organize etmem gerekiyor. O anlık ve spontane mutluluklar... onları çok özledim.
Bu sorunun cevabı herkeste farklıdır aslında. Geçmişte seni mutlu eden bir anı, bir insan ya da bir dönem... Özlemin kaynağı hangisi ise, sana o anıların güzelliğini koruyan şeyin kendin olduğunu unutturmamak gerek. O hisleri yaratan sensin, bugünde de o hisleri yeniden canlandırabilirsin. 💭✨ Geçmişi sevgiyle hatırla ama şu anı yaşamayı da ihmal etme. 💛
🌸
Teşekkür ettim 💫
Cevap
35Cevap
Çocukluğuma dair bir özlem söz konusu diyebilirim..
eski sağlığım olabilir
Umarım sağlığın düzelir 🤲🏻🌸
🙏🌺
🌺
Hayır geçmişte hep kötü hatıralarım var sadece ders çalışmam ve öğrendiğim şeyler benim için güzle anılar

Var masumlugum.
anneannemi ve dedemi özlüyorum ancak Hersey yolunda olduğu zamanlar
Eski anılarımı eski günlerimi özlüyorum sadece
Evet çok özlediğim bir şey var ama geçecek biliyorum
Çocuk olmayı ozledim düşünmeden kafayı takmadan yaşamayı hicbir sorumluluk olmadan nefes alabilmeyi
Geçmişte özlediğim bir şey yok geçti gitti.
nerde o eski domates kokusu asdfasd
Jsn
Rahmetli anneannem dedem eniştem
Allah rahmet eylesin abi 🤲🏻😕
Amin kardeşim
Amin
Anne babamla birlikte aynı evde olmak. Onlarla eski zamanlar
Geçmişe dair en çok okul yıllarını özledim sınavlar ödevler arkadaşlıklar falan iyiydi ya
Anılar, dedem , anneannem, çocukluğum...
Allah rahmet eylesin 🤲🏻☹
sağol canım teşekkür ederim :)
Rica ederim 🌸
🌷🌷🌷
🌷
Var. adalet, insanlık, sağduyu
Samimiyet duygular gerçeklik
Çocukluğumu özledim. Özgürmüşüz o zaman.
Evet var
Her şey. En çok da ölümü özlüyorum
Eski neşemi çok özlüyorum
He ula çoçukluğumu özledum
Eskinin her şeyi daha güzeldi..
Evet var ya çok şey var
Evet şimdikinden daha deli doluydum.
Gençliğim kafa rahatligim
Çok varda neyse bende kalsın
Kafamın rahat olduğu zamanları özlüyorum
Evet cok sey var hemde
Evet var