Hazırlıksız gitmek istemiyorum heleki böyle pahalı bir zamanda ona göre bütçemi hazırlamak istiyorum.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hazırlıksız gitmek istemiyorum heleki böyle pahalı bir zamanda ona göre bütçemi hazırlamak istiyorum.
Ne için gittiğine bağlı. Garsonlu restorantta en kötü yemek 200 lira iken yemek katında 80 100 liradan başlar. Sinema ayrıdır marketi ayrı mağazalar ayrı. Mesela beymende 20 bin tl ye de tişört var. Lc waikiki de 100 liraya da. Ne için gidiyorsan ona göre fiyat belirlemelisin. Zamlara karşıda minimum %20 yedekli olmalısın. Ben fastfood zararlı şeylere para verene kadar çukurambarda veya aspavalarda doğru düzgün yemeği tercih ediyorum.
Doğru. Hani normal olsun ne çok pahalı ne çok ucuz. Garsonlu falan değil maksat gezmek olsun ama normal olsun.
Anladım
En kötü yemek oldu 70-80 TL, yol parasi gittin geldin tek araç 20 TL desen minimum 100 TL ile disari cikmak lazim.
Aynen. 100 az bile bu zamanda. Ben kardeşimle gideceğiz yine 500 gider tahminimce
Gider ya, artik 500 TL eski 50 TL gibi valla :(
En kötü tshirt olmuş 200 TL. Rezalet ya.
İyi gezmeler :) Bi de sinema yapin, misss :)) toplamda 500ü geçmesin ama 😂
😂😂aynn. Öyle gerçekten ben çocukken dar paça bizim köyde moda olmuştu yeni yeni duymuştuk köyde büyüdüğüm için. Ennn kalitelisi 30 liraydı. Şu an 500 lira olmuş.
500 750 arasi
Teşekkürler sağolun
Cevap
2Cevap
Ne yapacağına bağlı. Blabla açarım birlikte gideriz.
250-500 yeter
Teşekkür ederim sağolun görüş için
Bide anket çıktı karşıma soruyu sorarken. Ne olduğunu anlayamadım evet hayır yazdım 😂 Nedir bu anket anlamadım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?