Merhabalar. Uzun zamandır aklımda olan bu fikri artık uygulamak istiyorum. İki katlı bi dükkan var toplamda 100-150 metrekare. İçine kaç tane gelinlik sığdırmalıyım? Terziyi dışardan mı tutmalıyım yoksa terzi almalı mıyım? Ya da sıfırdan girmektense franchising şeklinde mi açmalıyım. Lütfen sadece bu konu da bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. Teşekkürler.
Gelinlikçi açmak istiyorum. Sizce maliyeti maksimum ne kadar tutar?
bende bi ara techwear tarzı giyim mağazası açmak istiyordum gençlere yönelik bu işin en püf yanı kendin dikmek tasarım yapabilmek ne kadar tarz çizersen okadar iyi bide güzel modeller lazım dikkat çekici tipler beyaz ten renkli gözlü kişiler olcak katolog falan instagram sayfası site falan bunlar maliyet bide franchising işine gireceksen onada ekstra para verecen bence kendin tasarla dikiş kursuna git
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlerde bana da nasip olur inşallah bende ilerde yapmak istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bende bi ara techwear tarzı giyim mağazası açmak istiyordum gençlere yönelik bu işin en püf yanı kendin dikmek tasarım yapabilmek ne kadar tarz çizersen okadar iyi bide güzel modeller lazım dikkat çekici tipler beyaz ten renkli gözlü kişiler olcak katolog falan instagram sayfası site falan bunlar maliyet bide franchising işine gireceksen onada ekstra para verecen bence kendin tasarla dikiş kursuna git
İlerde bana da nasip olur inşallah bende ilerde yapmak istiyorum
Burada bu işi yapan yoktur