Belirli dersler var onlara girebiliyorsun elinde verecekleri kitapçıkta yazar..
En yükseğe ulaşmak birikim ister.Öyle pat diye olmaz acele etme sonra psikolojin bozulur..
İngilizceye gelince gramerin orta düzey ve üzeri ise altyazılı film izle, makale oku, basit kitaplar oku.
Başlangıç seviyesinde isen tablo vb.. yaparak çalış herşeyi bir bütün olarak gör.Kursa da gidebilrsin ancak bireysel çalışma herşeyden önemlidir.(bence)
Kelime ezberlerken cümle içinde kullan.Ben genelde kodlama yaparım.
Birde şunu diyeceğim en yukarıda olmak istiyorsan kesin bir hedef belirle.Bunlar işine yarar.
Umarım yardımcı olabildim..:)00 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılİktisatta staj falan yok hele ki aof mi =))
Geçmiş yılların sorularını ezberle geç...
Mezun olunca banka sınavlarının peşinden koş
Hı, bir meslek sahibi olurmusun bilemiyorum da, mezun olmadan önce, mezun olunca ne olacaksın (?) sorularına simdiden yanıt ara...01 Yorumla- +1 yıl
Bos yapmissin hı :)
+1 yılİktisat okuyan arkadaşlarım var. Bu aşamada Açık öğretim fakültesi ile ilgili pek sağlıklı bilgiler veremem. Yani eğitimi seni bir yere taşımaz. İngilizce için kurslara gitmeni tavsiye ediyorum.
Derslere katılabilmen için tanıdık birilerini bulmalısın hocaların sistemini öğrenmelisin uygun sistemi olan hocaların derslerine girebilirsin.
Onun dışında iktisat ile ilgili derslere bak iş alanı ve tanımı nedir öğren ve o dallarda iş aramaya çalış.00 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 308 cevap paylaştı. "en yüksek yerde" olmak ?
en yüksek üniversiteyi kazanmak için tekrar çalış derim..30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılAÖF iktisadı çalışan arkadaşlar okuyor. Hafta içi iş bulabilirsen düşün. Kariyer yapmayı düşünüyorsan Örgün egitim veren üniversite düşün.
İktisat Fakülteleri en çok mezun veren Fakültelerdendir. Mezun olman zor olmaz. İş bulman sıkıntılı olabilir sadece. Hemen iş bulanlarımızda var, benım gibi iki hatta üç yıl bekleyenler de var.00 Yorumlaçift anadal yapabilirsin, yükseklisans yapabilirsin, öğrenebildiğin kadar dil öğrenebilirsin. iktisat ucu açık bir bölüm eğer girişimci olursan iyi de bir üniversite mezunuysan işi kaparsın.
00 Yorumlaİktisat'dan arkadaşım söylemişti ilk derste öğretilmiş çok hoşuma gitmişti. Bilgin olsun die yazıyorum. Konuyla alakasız ama güzel bir söz. "Peşinden koşanlar çok diye sevinme; fiyat düşünce talep artar bunu yaz bir köşeye."
00 YorumlaÖnce gerçeklere dönmeni temenni ederim. AÖF'ye girmeden önce aklın neredeydi diye sorarlar. Herşey birikim meselesidir.
@JoKer'in yorumunu uygula olabiliyorsa.00 Yorumlaaöf den fazla bişey bekleme kursa git soruları ezberle geç git .
00 Yorumla
+1 yılBen iktisatciydim ama 1 yil okudum biraktim zor meslek is olanaklari hem cok hem kisitli tamemen sana bagli gelistrmen lazim dil cok onemli tecrube ve yetenek lazim
02 Yorumla- +1 yıl
ıktısatın ıs olanakları kısıtlımı? bende ıktısatcıyım su yazını okuduktan sonra yarıldım.ıyı bır ıktısatcı devletın her kademesıne gırer helekı yabancı dılı varsa ozeldede bıraz torbıl vs ıle ıs bulur ama devlet tercıhtır. tabıkı bunun ıcın bı tarafını sıkman lazım gıdıp ıktısatı adı sanı duyulmamıs bı yerde okursan tabıkı bı sey olmaz kı bu tıp ve hukuk dısındakı tum bolumlerde boyledır
- +1 yıl
Canimsin valla torpili saydin yabanci dili saydin bilmem hangi univi saydin dedemdede olsa dedemde yerlesir zaten
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer