Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.
Ailemden birine veya sevdiğim birine bir şey olması sanırım en çok hayatımı alt üst edip ruhsal dengemi bozacak şeyler. Basite indirgersem de genelde duygusal değişimler ben de aniden alt üst olma durumu ortaya çıkartır. Uzun sürmese de durum bu. Sonrasında yeniden toparlarım.
Bunu öngörebilmek ne kadar kolay bilmiyorum. Misal son yaşanan deprem. Beni direkt etkilemese bile ruhumda kocaman bir yıkım yarattı. Bunun gibi birçok faktör gerçekten de alt üst edebilir. Bunun başında insanın çok sevdiği birini ani bir şekilde kaybetmesi gelir. Bu kayıpların telafisi olmaz. Telafisi olmayan her şey de büyük acılar getirir.
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
şu an için hayatımda beni bir anda altüst edebilecek bir şey kalmadı yani zaten yaşadığımı şu an bile pek hissetmiyorum kendimi mutsuz ve kötü hissediyorum bu yüzden de yaşadığım şeyler artık beni etkilemiyor pek yani arka plana atıyorum ya da görmezden geliyorum bu yüzden de yaşadığım olaylar artık beni üzemez bundan daha fazla.
deprem bir anda altüst etti beni hala uyku sorunu yaşıyorum geceleri hep bir tedirginlik hakim bir daha olması o derece büyük mümkün değil ama hissedilen bir artçı bile gerilmeme yetiyor
zaman gerekiyor sanırım toparlanmam için biraz da sabır
Alışkanlıklarımın elimde olmadan elimden alınması, bazı ani kayıplar, hayal kırıklıkları, çay üretiminin durması, tekel ürünlerinin yasaklanması falan.. :))
Geç kaldim duygusu, hayallerim konusunda umutsuzluk, sevdiklerimi kaybetme korkusu, kişiliğim konusunda arafta hissetmem, aşagilik komplekslerim vs cok şey benim hayatimi su an alt ust ediyor ruhsal dengemi bozuyor depresyona sokuyor.
Hassasiyetim olan bazı şeyler var. Onları tetikleyecek şeyler gördüğümde çok rahatsız oluyorum. Rahat birkaç günümü zehir ediyor. Devamlı olunca da tüm hayatım etkileniyor doğal olarak.