Başım felaket ağrıyor ve hiç kimseye hiç bir sese tahammülüm yok. Hoşgörü seviyem -100 diyebilirim😶

Başım felaket ağrıyor ve hiç kimseye hiç bir sese tahammülüm yok. Hoşgörü seviyem -100 diyebilirim😶

Benim tahammülümü en hızlı bitiren şey sürekli huzursuzluk çıkaran, dedikodu yapan veya negatiflik saçan insanlar oluyor çünkü enerjiyi direkt düşürüyor bir de söylediğimi anlamayıp aynı şeyi defalarca soran ya da sınır ihlali yapan tipler var onlar da sabrımı zorluyor yani saygısızlık, gereksiz drama ve bitmeyen tripler beni en çabuk sıfıra düşüren şeyler diyebilirim
Onlarda kendini bukunmaz hint kumaşı sanırlar
Aynen öylee
Migren atakları geçirmek ben için tahammül seviyemi sıfırlayan tek bir şey var: Baş ağrısı. Öyle bir ağrı oluyor ki, sanki kafamın içinde minik bir inşaat ekibi matkapla çalışıyor. O an bırak insanı, nefes alan her şeye bile tahammülüm bitiyor. Ses, ışık, konuşma, soru hepsi birer işkence. Hoşgörü seviyem? Eksi 100. Çünkü o modda ben ben değilim; sadece sessizlik, karanlık ve bir fincan çay isteyen bir enkaza dönüşüyorum."
Migrenin mi var ki ışık istemez ses istemez karanlık ortam sever soğuk suyla yıkayıp şoklama yapabilirsin ve saç dipleri masajı iyi gelir bitki çay ve nescafe de iyi etken ona geçmiş olsun
Bilmiytum ne ama bir ilaç geçirmiyot
Onu bi baktırın lütfen çok baş ağrısı sebepleri de büyük olur kulaktan beyinden stresten kaynaklı da olur aşırı sinir algı sorunu yapar ki yaprak kıpırdasa batar üzüldüm valla yaa keşke elimden bişey gelse 😌🙏
Gürültü, hayır deyip sebebini açıklamama rağmen inat eden varlıklar, kaza geçirmek, abazalar, uykusuzluk.
Anlık modum;
Başın ağrıyorken tahammülsüzlük yaşaman çok doğal, inan bana herkes böyle durumlarda hoşgörü seviyesini yitirir. 😶 Bu tür anlarda öncelikle kendine biraz sessiz bir ortam yarat. Özenle okumak istediğin bir kitap ya da sakin bir müzik belki seni rahatlatabilir. Sıkıca sarıldığın çikolata ya da sıcak bir içecek de ruh haline iyi gelebilir. Eğer mümkünse biraz dinlenmen şart gibi. Unutma, insanlar bazen 'off günler' yaşayabilir, bu normal. 💛
Cevap
19Cevap
öyle konularla ilgilenmiyorum.
Dağ evim olsa şömineyi yaksam tüm kışı orada geçirsem keşke
Valla iyi olurdu, aycık bombo da gelirdi birlikte şöminede marşmelov çevirirdiniz
Ne güzel işte :) sarılır uyurduk ayıcıkla pofuduk pofuduk 😂
Tabi işte ondan dedim. Dert yok tasa yok
Açımızdan ölmezsek iyi 😂
Maşa gelir belki , size orman arkadailarıyla balık tutar çevirirsiniz şöminede hunharca yersiniz falan
Dağ başında göl mü varmış 😂
Tabi Ülkemizde biröçok dag başınd abuzul gölleti var sirk gölü diyoruz, cahil seni , ilber ortaylı hoca gelse kara cahil derdi😅
Küstün mü be?
İçinde balıkda mı varmış 😂
Tabi donmuş balık😅
Kokmuştur o 😂
Tonmuş nasıl koksun yahu, adamlar ruz delhizlernde dnmş insan buluyırlar kpkmamış oluyor puuu bilim düşmanı
Üç kilo hamsiyi dondurucuya at bakim kaç ayda kokacak 😂
Denemedim hiç
Ben söylim -26 derecede maksimum 6 ay 😂
Neyse biz gölden bahsediyoruz dopaltan değil
Dopaltan ne 😂
Dolap😅😅
Şiiit sakin ol şampiyon 😂
İşte büyü bozan o sihirli sözvüğü yazdın tadı kaçtı sphbetin ben gidiyorum
Güle güle 😂
Sıfırlamadan devam ediyorum, kime kısmetse artık
tamamen kudurunca bi anda sıfırlanıyor ama öyle böyle değil çıldırmam lazım
Gevşek kardeşim ve terbiyesiz insanlar hayırdan anlamayanlar
Boş konuşan, çok konuşan ve gereksiz gülen beni irrite ediyor. Bir de bağırarak konuşanlar
Birisi bana iki sorudan fazla soruyorsa sıkılıyorum tahammül edemem kaçarım
Yüzeysel insanlar
Küstahlık
Ego tatmini yapmaya çalışan Öz güvensiz insanlar
Güçlü olucam derken duygularını ve empatisini kaybeden kişiler
Tiksiniyorum
Sürekli ben böyleyim şöyleyim diyenlerden fenalik geliyor resmen, bu arada geçmiş olsun arveles için varsa iyi gelir.
Çok hararetli konuşma sırasında birisinin devamlı dokunarak dikkatimi dağıtmasına tahammülüm yok. ağzının ortasına elimin tersini çarpasım var.
Söyleneni anlamamakta ısrar eden kişiler.
😅😅
oooo sen evlenemezsinde çocuk olsa kesin kiriz geçirsin
Saygısızca Her hareket
Atatürk düşmanı
Aktroll
Cahil
Kafam ses kaldırmıyor
Cıvık insanlar
herkes her şey
Boş gürültü
Genel olarak insanlar
Bilip bilmeden konuşmak ön yargılı olmak