Kendimden başka kimseyi umursamadığımdan beri çok mutluyum 😇

Kendimden başka kimseyi umursamadığımdan beri çok mutluyum 😇
Hiçbir zaman yüzde yüz değil. Her konuya lâyık olduğu ciddiye almayla yaklaşırım, her insana da hakettiğine göre değer verip ciddiye alırım. Kendimi, sağlığımı korumak adına elbette ki herkesi ve herşeyi sadece ederleri kadar ciddiye alıyorum. Bir insan umursamazlıkta yüksek dozdaysa ya ruhsal sorunları vardır ya da çevresindekiler olağanüstü dozda adi kişilerdir. Akıl ve ruh sağlığı yerinde olan insan umursamam diyerek hava atamaz, umursama dozunu dengeli kurmayı başarır.
Elimde olmayan şeyleri, değişiremeyeceğim durumları, geçmişte yaşanan olayları asla kafaya takmam ki bu konuda üstüme tanımam. Bu yüzden genel olarak umursamaz biriyim, ama bu demek değildir ki bencilim. Tek umursadığım şey değer verdiğim insanlar, onların iyi olması vs…
Mutluluk az insan öz olur, en iyisi yapıyorsun. Umursamazlık seviyem yüksektir. Tek takılmayı seviyorum kimseye ciddiye almıyorum kendi halimde takılıyorum. Mutluluk iç özünden gelir..🧚🏻♀️ Anlayana..
Değer vermediklerim zerre umurumda olmaz 🙂
Güzel yanıt 😇
Teşekkürler ✨
Rica ederim 😇
Cevap
3Cevap
Konuya ve kişiye göre değişir. Fazla umursamaz olamıyorum maalesef
Karşımda ki insana ve konuya göre değişir
Umursamam gereken şeyleri çok fazla umursuyorum. Geriye kalanlar umurumda değil.
En güzeli 😇

Şöyleeee🤭🤭🤭
Adam haklı ama 😂
Modum düşük olunca hiçbir şeyi umursamam, içimden umursamak gelmez. O yüzden ortalama diyelim.
İnsanları umursuyormuş gibi yapıp umursamıyorum akfkakd
Senin ki daha kötüymüş 😂
Hayati ciddiye almadığım dönemlere geçiyorum yavaş yavaş
En doğrusu 😇
Yoo keşke öyle olsaydı
Umursamazlık diyince ben yani😂 tanıyanlar çok iyi bilir söylememe gerek yok
Bak sen bak 😂
👉🏻👈🏻
Maalesef tek düzeltemediğim şey umurum oldu. Umursarım insanları, değerlerini kolay kolay kaybettirmem fakat kaybedeni de sokmam tekrardan
Sevdiğim insanları umursa umursamaz insanları da hiç sevmem bu dünyada sadece o yaşamıyor
Sevdiğim biriyse sorarım ne oldu vs diye, baktım naz yapıyor hala kal orada hiiiiç uğraşamam
Bendeeee artık böyleyim takarsam umursarsam kendi aq
Yakın çevrem için umursamaz olamıyorum maalesef öyle bir yapım yok.
Yay burcu olarak yeterince umarsamaz olduğumu düşünüyorum :)
Değer verdiğim insanları umursarım
Yeni tanıdığım insanları umursamam
Değişiyor kişisine göre ve konusuna göre ama umursamaz biri değilim kafaya takıyorum
Ne kadar umursamazım desem de bazı şeyleri umursarım ki bu her insan için geçerli bence :D
Erkekleri umursamadığım günden beri çok mutluyum kısaca hepten beri
Bir diğer kadınlara bakıyorum birde bana aşk peşinde koşmadığım için mutluyum
Bunu nasıl basarabiliyorsunuz? Bende umursamaz olmak çok isterdim
Çoğu konu umrumda değil geçici şeyler vs ama geleceğimle alakalı şeyleri çok düşünüyorum 🫠
Ya bunu nasıl başardın cidden kendimden baskalarini düşünerek hep zarara ben uğradım ama lanet olsun ki vazgecemiuorum bu huyumdan
Hiç kimse umurumda değil küserse küssün
Bu kişisine göre değişiyor
Yok ya her zaman bu kadar gamsız olamıyorum ben
İnsana göre değişir. 😂😂
İnsana ve konuya bağlı bir durum
Bazı konularda gamsız olduğum doğrudur
Umrumda degl hiçbir sey
Hiç olamadım, yıpratıcı oluyor bazen
%98 diyorum.
Yüzde 2 neden 😂
%2 lik kısmı sevdiklerime ayırdım. Onlar kısmında umursamaz değilim açıkçası 😅
Çoğu şeyi umursamam.