Bu sık sık tekrarlanıyorsa bunu düzeltmek gerekli. Ancak hayatınızda bir defa yaşayacağınız bir konu ise, büyük yenilenme getiriyor ardından. O çöküşten sonrasında yeni bir aydınlanma geliyor.
Yalnız kafaya takılan küçük problemler ise fazla uzatmamak gerek. Küçük konuların etkileri kısa olmalı.
Oluyor elbet ancak kendimize zaman tanıyıp kalbimizi pusulamız yapmamız en doğrusu.. ne istiyoruz, neler bizi mutsuzluğa sürüklüyor, bunları aşmak için neler yapıyoruz ve yapmalıyız bunları cevaplayıp içimizde sonra hayata dönmeliyiz yoksa hayattan alacağımız bşr keyf kalmaz. 🌼
Olmaz olur mu durduk yere saçma sapan şeylere üzülüyorum. Baya ağlak bir modda takılıyorum. Bu durum bazen günlük sürüyor bazen dönemlik. O yüzden hangi aylarda modumuz daha düşük oluyor keşfetmek önemli bence.
Dürüst olunca seni kimse anlamaz. İstediğin kadar parala, zaman ahir zaman kötülerin şaha çıkarıldığı, iyilerin iftira atıldığı bir dönemdeyiz. Bende yoruldum artık herkes kalbinin ekmeği ni yesin.
Hayatım 5000 puzzle parçası tüm parçası var yalnız 1 tanesi eksik o da aşkın oluyo sanırım. Umarım bulursun aşkinı 😀senden çok ben istiyorum aşkini bulmani. dgf
Ben öyle yorum yaptım sadece. Bir insan kavga etmiyorsa ugrasmiyorsa susuyor ise öncesinde kendini ifade edemediği için, anlaşılmadigi için susuyor olabilir diye düşündüm sadece.