Saatlerce geç yazsanız da hemen dönüş sağlayan biri gözünüzde nasıl gözükür
Daha değerli olur
Başka işi yok gibi gözükür
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saatlerce geç yazsanız da hemen dönüş sağlayan biri gözünüzde nasıl gözükür
Başkaları için başka işi yok gibi gözükebilir ama benim gözümde daha değerli olur. Önceliği ben olduğum kişileri hayatıma alıp seviyorum. 2. Veya daha arka şıraya atan, köpek çeken kız erkek kimseye vaktim yok. Ben kendi değerini fazlasıyla bilen bir kadınım. Kendi değerini bilmeyene sallamayan tipler cazip gelir. Değerini bilen her insan ona iyi davranan kişileri hayatına sadece alır..
Doğru anda doğru frekanstaysam
Hemen yazarım
Müsaitsem gördüysem
Karşı tarafın samimiyetinde şüphe görmüyorsam
Hatta çoğu kez mesaj gelsin diye bekliyoruz
Müsait olmadığını bildiğim halde mesaj atıyor benimle ilgileniyorsa
Daha değerli değil baş tacı oluyor resmen böyle bir keyif yok
Ama maalesef öyle bir algı var, var ki o algıyı yaratanda sosyal medya.
Kendimi iyi hissetmediğimde yaparım ama onda da zaten söylerim mesajlaşmam karşı tarafın çabası var ise yine onda yine daha iyi hisseder mesaj yerine konuşmaya ya da görüşmeye döner
İnsanlar genelde bunun kıymetini bilmezler fakat benim için çok değerlidir. Özellikle de sevdiğim değer verdiğim biri bana bu şekilde yaklaşıyorsa kıymeti daha da artar.
Telefon elimdeyse hemen cevap veririm bekletmem farklı bir durum yoksa. Zamanla değerimin düştüğünü de gördüm aynı sen gibi. Takılma boş ver gidene yol yakışır 😂
❤️❤️
İşim yoksa görmüşsem yazarım, işim varsa müsait olunca yazarım. Mesaj yazma süremle beni yargılayacaksa zaten onda bir kıymetim olmasın. Gördü görmedi geç yazdı olaylarına zerre takılmıyorum ama karşımdaki buna takılan biriyse ve öyle hareket ediyorsa hayırdır derim.
Cevap
87Cevap
Anında cevap veren insan değersiz oluyor
Evet genel olarak öyle oluyor. yani aslında bu karşısında ki kişiye göre değişir eğer karşısında ki kişi bu gibi küçük detaylara takılmıyorsa sizin anında mesaj yazmanızı değerli bulur yani beni seviyor ki direk yazıyor diye düşünebilir.
Ki gerçekten de öyledir yani ben değer verdiğim arkadaşım olduğu zaman direk yazarım ama daha az umursadığım biri olduğunda ise direk yazmam yani boş zamanım kaldığı zaman da yazarım
Bazı insanlar ego yapıyor sanırım anlayamadım.
Merhaba,
Bir insanın değeri, mesajları ne kadar hızlı yanıtladığına bağlı değildir. Herkesin farklı bir yaşam tarzı ve zamanlama rutini vardır, bu yüzden hızlı yanıt vermek mümkün olmayabilir.
Ayrıca, insanlar farklı önceliklere sahiptir ve mesajlara yanıt vermek her zaman en yüksek öncelik olmayabilir. Bu nedenle, biri hızlı bir şekilde yanıt vermediğinde onları hemen değersiz olarak etiketlemek doğru değildir.
Bunun yerine, bir insanın değeri, sevgi, saygı, dürüstlük, empati, sadakat ve benzeri niteliklerine dayanır. Mesajlara hızlı yanıt vermek, kişinin iletişim becerilerine sahip olmasını gösterebilir, ancak bu özelliğe dayanarak bir kişinin değerini belirlemek hatalı olabilir.
Sonuç olarak, birinin mesajlara anında cevap vermesi veya geç vermesi, onların insan olarak değerini etkilemez. Bu, kişinin diğer nitelikleri ve davranışlarına dayanır.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Bu insanın karakteriyle ilgilidir bazı insanlar sırf biraz daha merak edileyim aman beni düşünsün diye geç yazabiliyor ben hiç onlardan olmadım bana göre karakterli bir insan karşısındakine değer verdiğini hissetrirmeli anında cevap vermeli aksi takdirde benim gözümde değeri olmaz işi varsa da bunu bana nazikçe belirtmeli o yüzden napıyoruz anında cevap veriyoruz 😀
Herkes maşallah anında yazıyor imiş. Ulan madem öyle geç cevap yazanlar kim? Hani erkekler mesajlaşmayı sevmez idi? Yorumlara bak herkes oynamış gibi. Sen erken yazsan da kimse bilmez kıymetini, kimse görmez ki.
Yalanın sonu yok ki, yalan ile bir yerede varılmaz. Bunlar da ancak dansöz gibi kıvırsın. :D
Ben işine gelmeyen mesajlara yazmayanları veya özellikle geç yazarak bekletenleri evde yokmuş gibi yapan komşuya benzetirim. O insanlar bende hiçbir şekilde kalamazlar, kalbimden ve zihnimden ayrılmak kaderleri olur.
Ennn temizi 👍
Kıymetli olup olmadıklarını bilemem ama adam oldukları kesin
Konuşuyorsam müsait olduğumda cevap veririm, müsait değilsem de söylerim müsait değilim diye. Karşımdaki insanın da böyle davranmasını isterim, dolayısıyla kendime davranılmasını istediğim gibi davranırım insanlara.
Benim gözümde kıymetsiz olmaz. Geç dönen kişi bunu 1 yapar 2 yapar 3 ünde iletişimi keserim çekemem öyle.
Vazgeçmelisin ama. Yoksa tepene binerler.
Nekadar geç dönmesinede bağlı bence. Bazıları mesleğinin getirdiği zaman veya mekan kısıtlamasınada takılabilir mesela
@Gülbeşeker1978 Tabiki ondan bahsetmiyorum. Bahsettiğim şey bilerek bekletilmesi veya seninle konuşurken başkasıyla da konuşması ve o esnada bekletmesi. Bunlara tahammülüm yoktur iletişimi keserim.
Ha ozaman işin rengi değişir. Yerden göğe kadar haklısın
Boş olduğum zamanlarda anında cevap veririm. Bilerek bekletmek doğru gelmiyor. Bekletmeden yazan benim gözümde daha kıymetli olur. 😇
Normal gözükür. O anda işi yoktur cevap yazmıştır derim. Geç yazarsa da işi vardır muhtemelen. Ha, bu gecikme birkaç saat değil de 1 gün, 2 gün, 1 hafta olursa ve çok geçerli bir sebebi de yoksa daha da yazmam. Konuşmanın da bir adabı var çünkü.
İnsanlar kendini belli ederler her türlü. O yüzden tavrım da kişiye göre şekillenir.
Günümüzde nezaketsizlik farklı bir boyut kazandı. Mesajı gördüğü halde cevap yazmayanlar, aradığında açmayıp geri de dönmeyenler... birde şu mavi tik olayını kaldırınca sanki ne oluyor anlamış değilim. İşine gelene yazıyor, işine gelene yazmıyor. Bu tip insanlar kalbimdede rehberimde de yer tutamaz, siliyorum.
@Memur124 benimki biraz katı oluyor elbette. Idare etmek lazım aslında. Ama nezaket önemli, online ortamlarda da bu kavram gözetilmeli.
Mesajlara anında cevap veren insanlar benim için çok daha kıymetlidir.
Bilmeyenlerde onlar gibi insanlarla uğraşmak zorunda kalıyor. 😂
İşte öyle insanlar benden uzak dursun samimiyetsiz insanları hiç sevmiyorum 😅
Durmayanlara senin profil fotoğrafını atarım beni sorunlu zannedip uzaklaşırlar. 😂
Hahahahaha kahvaltı yapmadım henüz belki sonra olabilir 😂🤣
Hahahahaha ne konuda içten davranmadığını düşünüyorsun 😂
Neden az yiyorsun yahu, az yeme çok spor yap. 😂
O zaman öylesi daha mantıklı sağlıklı beslen salata faydaları saymakla bitmiyor biliyorsun.
Güzel Güzel kendine bakıyorsun 😄👍🏻
Doğru aslında kimsenin ailesi, sevdiği arkadaşları ve kendinden başka değerli bir şeyi yok.
Her şerde bir hayır vardır elbet
Çok şükür :)
İletişimde taktik düşünmek yapılan en büyük hatalardan biri.. yahu sevdiğim insan.. santranc mi bu acaba şu hamleyi yapsam o nasıl hareket eder.. ne düşünür.. beni nasıl açmaza alır diyeyim..
bizim evin biraz uzaginda dukkanlar var oradan pantolan almistim boyle kucuk bir dukkan kamera sistemi bile yok galiba 250 tl idi begenmedim degisim yok yaziyor bende onu birakip baska bir sey aldim hirka aldim adam pek ilgilenmedi zaten benle hirsizlik mi bu yaptigim zaten o pantlonun parasini vermistim tanir mi beni adam ne dersiniz
Daha değerli olur, ama çoğu insan için ikinci seçenek daha uygun olur inkar etseler de. Ben de ikiyi seçtim yanlışlıkla, olsun
Değerim isterse diplerde olsun gördüğüm ân cevap veririm her mesaja. Bekletmek huyum değildir.
Ben bekletmeyi ergence buluyorum o yüzden işim yoksa veririm hemen cevap
Mesajlara çabuk cevap vermek bir olumsuzluk diye düşünülmemeli. Başka işi yok gibi değil, mesajı ciddiye aldığı, mesaja cevap vermeye diğer işlerden daha fazla önem verdiği şeklinde düşünülmelidir...
Ben geç cevap verenlerden soğuyorum ya birdaha kolay kolay yazmıyorum. Anında cevap verilmeli mesaja dönülemiyorsa da sebebini söyleyip özür dilenmeli. Bunu bile isteye yapan varsa boş işlerle uğraşıyordur ya
Evet pek değer verilmez gerçekten de
Ben de gördüğümde yanıt veriyorum çünkü bildirim panelinin dolu olması aklımı karıştırıyor kaydırınca da unutuyorum öyle işte sonuç olarak erken yazmanın bir faydasını görmedim
Açıkçası belli bir zaman sonra derler ki bunun da işi gücü yok elinden telefonu düşmüyor derler ya bu hayatta insanların işine geldiği kadar değerli olursunuz öyle ben artık değerde kıymetli şunu da buydu pek fazla inanmıyorum yani
Gördüğüm zaman dönerim. Karşı taraf ne düşünür diye takıntılarim yoktur. Sonuç olarak bütün gün elinde telefon bulunduran karşı taraf. Bilerek geç yazdığı belli olan birine, duruma göre davranırsin
Takıntı yapmıyorum yapsam zaten onu bekletmek için uğraşır veya konuşmayı keserdim. Zamanla benden uzaklaşanlar oluyor veya daha fazla geç yazıyor görüyor cevap vermiyor. İşi olsa anlarım ama olmadığı halde bunlar geliyor başıma. Konuşmak istemiyorsa istemiyorum bile demiyor. Sanırım netlik istiyorum
İnsan zihinsel ve kötü bir canlı olduğu için değersiz olur. zaten mesajı atan da zihinsel ve kötü bir canlıdır yani tespit doğrudur "değersiz olur"
Kadınların gözünde evet.
Tabi hepsi için değil ama büyük bir kısmı.
Çok sevmek genelde kadının sizden soğumasına sebep olur.
Bana saçma gelse de herkes için geçerli değil galiba
Geç cevap verenler hep leş gibi oluyor ve bide işim var falan diyorlar gün içinde bir defa eline almazmısın o telefonu hemen cevap veren bebektir baş tacıdır
Zaten şu mesajı görüp de cevap vermeyenlere ayar oluyorum. Ya hiç konuşmayın müsait değilseniz de müsait değilim sonra yazarım deyin. Saçma sapan iş.
Minimum 30sn ortalama 190s çok geç değil 1500sn, maksimum 3000sn
Ben anında cevap veririm de genelde kötü bir şey mi bu
Hayır anında cevap veriyorsa ilgileniyordu seviyordur.
Benim için kıymetli. Bende mesajlara hızlı cevap veririm çünkü.
Sıkıcı olur azıcık ağırdan alırsan kıymetli olursun bence.
Biri benim mesajlarıma hemen cevaplasa beni önemsediğini düşünür o insana daha çok ısınırım, ve genelde mesajlara hemen dönerim buna rağmen hep beni kıymetsiz gördüler :(
Tam tersi benim gözümde kıymetli olur. Önceliği olduğum insan, önceliğimdir. İşi olmadığı sürece geç cevap veren, ihmal eden birisinin hayatımda yeri olamaz.
Cepte gösterir, edindiğim tecrübelerden bunu söyleyebilirim. Ama dediğim herkesin mesajına geç cevap verin demek istemiyorum adamına göre samimiyetini ve yakınlığını tartmamız gerekiyor.
valla ben hemen cevap veriyorum ama bu sefer karşıdaki şımarıp değer vermemeye başlıyor. Birbirimizden uzak kalacaksan ne diye konuşuyoruzki o zaman. Amaç ne yani
"Uyuma konuşalım" diyen de seviyordu, "hadi geç oldu yat uyu" diyen de. Sadece biri kıyamıyordu diğeri doyamıyordu..
Ya bana değer veriyor demek ki derim. Ancak bunu birçok insan cepte olarak düşünüp kalp kırmaktan geri adım atmazlar
Karşı tarafa kıymet verdiğini gösterir ama karşı taraf kirli düşünceleriyle onu kıymetsizleştirir...
Cepte görülür. Müsait olunca hemen dönüş yapılmalı, kasmaya gerek yok. Ama maalesef bizim ülkede değer verdiğin kadar değersizleşirsin..
Benim için önemli olan kişi için ben de önemli olmalıyım. Ben gün içinde çok irtibata geçerim, uzak durmak beni soğutur.
Değer veriyor demektir değer bilmeyene kıymetsizsizdir, gözümde insanlıktan nasibini almıştır o kişi
Değerlidir benim için
Bazen anında veririm
Bazen canım istemez yazmam
Ama yazmamam değer vermediğim anlamına gelmez
Mesajda tanıyamazsin birini. Yüzyüze gelmen lazım. O enerjiyi en güzel yüzyüzede anlarsın. Mesajlar çok fazla yanlış anlaşılmaya müsait oluyor
Bence alakası yok, daha erken cevap verenleri daha samimi buluyorum. Öncelik verilen olmak iyi bir şeydir.
Valla ben böyleyim ne zaman yazarsa hemen dönmeye çalışıyorum aynı şekilde biri bana yapsa gözümde değerli olur.
Hiç işi yok mu ya da bana çok değer verdiği için anında yazıyor derin
Öyle ama eli boş sürekli burada gibi oluyor 🙄
Benim için baş tacıdır
Ben bana yazmasına bakarım ne kadar erken veya geç diye değil
Saatlerce mesaj yazilmamasina karşıyım en azından müsait değilim demesi lazım belki karşındaki kişi senin yazmanı bekliyor
Benim başımda da hiç cevap vermeyen var önceden böyle yapmıyordu bu aralar böyle yapmaya başladı Ağustos içinden beri alıştım da ona eskiden olsa siler atarım da şimdi en az 3.5 yıl oldu sanaldan görüşüyoruz reelde görüşmedik.
Belkıde cok deger verdıgınden bekletmemek adına yapmıyor olabılır
Başka işi yok gibi gözükür seçeneğini işaretleyen sayısındaki karşı cinsin cevabı çok önemli. Erkekler ne yapar, bayan ne anlar. Çiftleşme içgüdümüz olmasa asla muhatap olmayacağız.
Ulan tüm kızlar değerli olur yazmış. Peki görüldü atanlar kimler?
Erlekler için diyorsan eğer öyle değil. Biz erjekler fazla kınuşcak şey bulamıyoruz
aslında normal olan görüldüğünde cevap vermek fakat bazıları cevap vermemeyi hak ediyor
Evet aynen de o zihniyet var maalesef ki nasıl olsa elimde diye düşünülüyor herhalde 🤔
Kıymet veren kıymetsiz olur hiçbirzaman dengini bulamamışdır insan
Bir insanın değersiz oluşu mesajlara cevap verme süresine bağlı değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?