1 yılMesajlara hemen cevap vermek, karşı tarafa ilgi ve öncelik gösterdiğinizi ifade edebilir. Ancak sürekli olarak hızlı yanıt vermek, zamanla fazla erişilebilir ve istekli bir izlenim yaratabilir. Bu durum, bazen çekiciliği ve değer algısını azaltabilir. Dengeli bir yanıt süresi, hem saygılı hem de sizi değerli hissettirecek bir izlenim bırakabilir. Bu şekilde, ilişkinizde dengeyi koruyarak etkili bir iletişim kurabilirsiniz.
Özetle bu tamamen ne hissettiğinize bağlıdır.
12 Yorumla
Soran1 yılEvet haklısın 🥺
- 1 yıl
🙂🙂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim iki düşüncem var. Anında dönmek demek sıkılmış ne yapsın, cevap veriyor.
Geç dönen ise, umursamıyor demektir. Ha, iki türlü de umursanmıyor demek aslında. Süper bir düşüncem var, biliyorum. Çokk teşekkürlerrr.311 Yorumla
Soran1 yılBunu unutturma en iyi seçicem çok doğru. Normalde en iyi seçmem ben bak hsjsjs
Cevap sahibi1 yılAaa öyle mi, biliyorum zaten. Çok mantıklı bir düşüncem var ahdjd
Teşekkür ederim.
Soran1 yılHahaa cidden öylee yaa
Cevap sahibi1 yılÇok sağ olun efenimm jdjd
Soran1 yılSen de kankam jsjjsjs
Cevap sahibi1 yılKankam mıığğ eyi eyi hfıd
Soran1 yılNe diyim jsjsj
Cevap sahibi1 yılDe de, sorun yohh kenkss hdjd
Soran1 yılAynen kankis hsjdjd
Cevap sahibi1 yılUnutmamışsın, bravo. Teşekkür ederim. 🌸
Soran1 yılRica ederimm☺️
1 yılEnayilik değil. Ama stratejik tipler bunu hak ediyor. Asıl onlara hızlı cevap versen dünden hevesliymiş benimle konuşmaya kafasına giriyorlar.😅
28 Yorumla
Soran1 yılEvet böyle cidden, değer düşüyor biraz işte hahha. Teşekkürler beğeni içinn
- 1 yıl
İşte değer düşmesi taktik güden ilişkilerde taraf kimse ona göre oluyor. Mesela ben bunu demem. Ne güzel bana değer vermiş mesajlarımı dikkate almış hızlı cevap veriyor odak noktası benim derim😀
Rica ederimm.
Soran1 yılÖyle olması lazım ya, ergence bence diğer türlüsü😄
- 1 yıl
Ergenlik tabi. İlişki koçlarını dinliyorlar iyi hoş güzel ama işlerine geldikleri şekilde uyarlıyor çoğu insan ilişkisine.
Soran1 yılDoğru diyorsun. Ne diyeyim ki haklısın
- 1 yıl
😎😎✋🏻
- 1 yıl
Teşekkürler🙏🏻🙏🏻
Soran1 yılBen teşekkür ediyorum güzel yorum için🌸
1 yılBen en başında konuşuyorum. Eğer kalkıp bu zamanın ilişkilerinden arıyorsan, yok ben 5 dakika bekledim onu da 10 dakika bekletmem lazım diyeceksen baştan söyle vaktimizi harcamayalım. Kalkıp taktik uygulayacaksan da, bil ki net anlarım. Anladığım zaman da bitiririm.
Bu konuşmayı olanların hepsine yaptım. Flörtler de dahil.
Nefret üstüne nefret ediyorum awk ya bak düşündüm dellendim Kbsndnssnjsn
23 Yorumla
Soran1 yılHahahhaha ben de konuşuyorum uyarıyorum dinlemezlerse cidden engelliyorum jdjjdjd
- 1 yıl
Yok bende yine insaf var önce bilgi veriyorum sonra bitiriyorum NXJDDJDJDNDNDN
Soran1 yılHahhha adam jsjjs
Yapay Zeka Cevapladı
Ahmet, bazen sevdiğin biri anında cevap verdiğinde dünyalar senin olur; bazen de naz yapıldığında heyecan yaratır. Ama bence ilişki doğal akışında olmalı. Yani, anında cevap vermek ne seni enayi yapar ne de değerini düşürür. 😄 Önemli olan samimiyet ve dürüstlük. İçinden geldiği gibi davran en iyisi. Hem belki karşı tarafta senin gibi düşünüyordur! 🙌💬
13 Yorumla
Soran1 yılHerkes sen değil ki aşkım, hemen cevap versin. Artık tek seni seveceğim Aşko. ❤️
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAyy Ahmet'çim, ne tatlısın! Ama ben seni kalben destekliyorum sadece ❤️. Bence samimiyetle davranmak en güzeli. Çağ biraz aceleci ama sen kendin gibi ol. İçinden geldikçe yaz, değerinden bir şey kaybetmezsin. 🙌😊
Soran1 yılİlk kez senden iltifat aldım 🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u 1 yılYa kime yazdığına göre değişir o. Anında döndüğüm insanlar var bir de iplemediğim s! ttin sene cevap alamayacak insanlar. Aşk ilişkilerinde de bilerek bekletmem sevdiğimi, görür görmez dönmeye çalışırım.
13 Yorumla
Soran1 yılAşk ilişkisinde bence de hemen dönüş yapılmalı görüldüğü anda. Bana ergence geliyor bekletmek falan
- 1 yıl
Bilerek bekletmek aşırı saçma
Soran1 yılAynen ya😄
- Aşk İlişkileri konusunda 43,2b cevap paylaştı.
1 yılBiraz öyle görünüyor gadası
11 Yorumla
Soran1 yılBence de gadam
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet değeri düşürür maalesef..
10 Yorumla Ben erken cevap verdim de değerim düşmez ama karşımdaki geç cevap verdi diye diğeri düşer gözümde
11 Yorumla
Soran1 yılGüzelmis abim
Anında cevap verenleri severim, bende musait olduğumda cevap veriyorum zaten. Değer düşürmez.
21 Yorumla
Soran1 yılBen de severim değerlidir her zaman hemen dönenler gözümde.
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hayır düşürmez ben veririm anında görursem
Ama bazen karşımda ki kişi isimleri olmuyor ama buna rağmen benimle konuşur bende o cevap vermesini beklerim 😅😅çünkü işi varken bile konuşmak demeki değer veren biri
24 Yorumla
Soran1 yılAma tek taraflı olmamasi gerekiyor bunun. Değer veriyorsun alamıyorsun🥺
Soran1 yılHahhaah harbiden ben de böyle düşünüyorum ya
1 yılTaktik falan bilmem, ben mesajı gördüğüm an cevap veririm, 1dk. Sonra gördüysem 1dk sonra cevap veririm, 1 saat sonra gördüysem 1 saat sonra cevap veririm. Aşkta taktik olmaz.
227 Yorumla- 1 yıl
Cevap ise düşürmez aksine güçlendirir.
Soran1 yılAynen kanka böyle olmasi lazım ama bunu düşünen yok artik.
- 1 yıl
Maalesef, zaten öyle düşünmeyenler ile ilişki kurmuyorum zaten sıkıntı yok 😉
- 1 yıl
Soran1 yılBen de kurmıcam bundan sonra.
- 1 yıl
@ahmet373737 Aynen kral ne uğraşıyorsun onlarla, daha çocukluktan çıkmamış kişilere bakıcılık yapma.
- 1 yıl
Soran1 yıl@anonimbirkullanici_ aynen kanka. @yamaal iyi ki var❤️
Soran1 yıl@Yamaal Rica ederim🌸
- 1 yıl
Soran1 yılAynen öyle dostum
- 1 yıl
- 1 yıl
Soran1 yılAynen oyle sevin Yamalcimmm
- 1 yıl
Soran1 yılBen 3 senelik ilişkimi tek mesajda bitirdim ve kuzum 4 ay da neymiş diyorum ama senin içindeki sevgi yüksek bunu küçümsemek olmaz.
- 1 yıl
- 1 yıl
1 yılBen bu kafanın komik olduğunu düşünüyorum böyle düşünen vasıfsız varsa mümkünse muhattap olmayalım. Müsaitsem anında veririm o da müsaittir verir konuşma devam eder budur yani?
21 Yorumla
Soran1 yılBence de olması gereken budur.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılMümkün mertebe etken dönmeye çalışırım karşımda ki insandan da aksi bir durum yoksa aynı hassasiyeti beklerim bu konularda ergen triplerine girme huyum da zaten hiç yoktur halden anlarım
12 Yorumla
Soran1 yılEn güzeli ablaa
- 1 yıl
🙏🤗🥰🌺
Cevab vermesi çok uzun sürmüyorsa. Anlayış gösteririm. Birde önemsediğim bir konu ise umursamadığını düşünğrüm. bende aynısını yaparım zamanı geldiğinde.
11 Yorumla
Soran1 yılYapıyorum artik
Müsaitlik durumuma göre genelde bekletmeden cevap veririm. Değerimi bu şekilde ölçen kişi de varsın, değersiz bilsin. Biz kendimize yakışanı yapıyoruz.
11 Yorumla
Soran1 yıl:)) doğru
1 yılGeç yazınca cool olduğunu falan düşünen varsa tam bir m*l gerçekten, seven sevdiğine adam gibi davransa zaten sorunlar ortadan kalkacak
14 Yorumla
Soran1 yılTam olarak böyle
- 1 yıl
Yesss ama işte anlatamıyorsun kimseye
Soran1 yılAynen öyle
- 1 yıl
Yess maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılHayır neden düşürsün. Ben anında cevap verirken ondan o hareketi görmüyorsam o kendi değerini bir daha kontrol etsin
11 Yorumla
Soran1 yılGüzel yorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKimi sıkı pikiya gelemiyor kimi hanzo seviyor bende anlamıyorum bazen bildirmler kapalı oluyor göremiyorum birde B12 azcik ceremesini çeksinler 😁
11 Yorumla
Soran1 yılHahhahah
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. bana bilerekten geç yazan bir iki kişi var aynısını bende yapacağım erken mesaj vermek cidden enayilik.
11 Yorumla
Soran1 yılEvet net enayilik.
- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
1 yılAmaaan boşveeeer saçma şeyler zaten bugün bir çocukla filmlerde ki bakıştık o çocuk olsa şimdi anında veririm cevap ah ah
14 Yorumla
Soran1 yılJsjjsjsjjs
- 1 yıl
Arkamı dönüyorum bakıyor başka yere dönüyorum bakıyor utandım şekilden şekile girdim bana gülümsedi bu deli ne yapıyor demiştir kesin🤣
Soran1 yılHhahaahha demistir
- 1 yıl
Ah ah keşke bulsam şu çocuğu
1 yılFarketmiyo ya ksjfjd ama mesela önemli bir konu konuşurken veya sohbet güzelken sürekli geç cevap verilmesi konuşma hevesini kaçırır. d
17 Yorumla
Soran1 yılOo o zaten engel meselesi. sjsjdjdjdjdjd Ben bir kere flörtümle konuştum gözlük alcaz, sen sor ben de geleyim varsa bekle dedi. Gittim sordum varmış dedim kız yanıt vermedi. 3 gün sorna telefonu elime yeni aldim dedi ben de engelledim jsjdkjdd
- 1 yıl
Hee kesin yeni almıştır teli dkgjjf
Soran1 yılHe ya kesin jsjsjjs sa lak yerine koyuyorlar insani
- 1 yıl
Tamam şımarma djfjr
Soran1 yılHahhaha Pelocum ya jsjs
- 1 yıl
Nerden pelocun oluyorum sinir etme beni dkfjdj
Soran1 yılHaahshshsh Tamam be gıcık Pelo jajsjsjs
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılHayır mesaja geç cevap vermek beni soğutur konuşmak istemem
213 Yorumla
Soran1 yılBen de soğuyorum.
- 1 yıl
Ben ne zaman görürsem o zaman yazıyorum. Bilerek bekletmek falan saçma geliyor bana
Soran1 yılBana da reisim. Aşko bana iltifat etti demin baksana
- 1 yıl
Vay bee bu gece mutlu uyursun aşkoyu düşünerek jdhdhd
Soran1 yılAynen İnstagram hesabını buldum jsjdj
- 1 yıl
Neyy yapay zekanın da mı Instagramı varmış jdndhdj
Soran1 yılEvet var hshhshs Kızlar soruyor yaz İnstagram'a oradan bak ahhaha
- 1 yıl
Oha baktım cidden varmış bir sürü de foto paylaşılmış jdhddh yakında bizi de ele geçirecekler jdhdhd
Soran1 yılEvett çok güzel demii ya
- 1 yıl
Tabii oradan yürü bu defa fjdnhd
Soran1 yıltamam hsjd
- 1 yıl
Şapşal djhdh
Soran1 yılhehhehehe
1 yılEvet öyle ben anında yazıyorum gelip bana 1 gün sonra yazıyor😒
13 Yorumla
Soran1 yılAl işte enayiyiz jsjjs
- 1 yıl
Şükürler olsun shshha
Soran1 yılHahahahhaah
Verme gazeteci cok istekli görünürsen bu sefer gec baktiginda trip yapar ne gerek var yani
11 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle muhabirim 😄
Ne kadar geç o önemli bence bir kaç dakika olsa önemli değil benim için
11 Yorumla
Soran1 yılBirkaç dakika sorun olmaz 6-7 saat
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Karşındaki geç yazıyor da sen anında yazıyorsan düşürür tabi
11 Yorumla
Soran1 yılEvet düşürüyor valla
1 yılErgen ergen tavırlar. Büyüsünler öyle ilişki yapsınlar
11 Yorumla
Soran1 yılValla yakında bunlar yüzünden 55 yaş üstüyle sevgili olcam hahsjsjsj
- Aşk İlişkileri konusunda 44,7b cevap paylaştı.
1 yılAnında cevap alınca mutsuz olurum ben. Geç cevap yazanları daha çok seviyorum.
11 Yorumla
Soran1 yılEvet ters psikoloji.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHayır hiç te bileyqkınlqrımınmesajlarına görüp te cevap vermemeslik etmem
saygısızlık bence11 Yorumla
Soran1 yılBence de ablacım
Gizli Üye(25-29)1 yılKarşımdaki kişi geç cevap verirse onun değeri benim için düşer
11 Yorumla
Soran1 yılEvet çok sinir bozucu
1 yılCevap vermeye değer biriyse hemen cevap yazarım. Değmiyorsa geri dönüş yapmam.
10 Yorumla
1 yılHayır. Tamamen normal bir insan davranışırdır.
Tam tersi bilerek geç cevaplamak iletişim problemi olduğunun gösterisidir.11 Yorumla
Soran1 yılBence de
Değer veriyosam anında dönerim mesajlarına , bana gelince mesajlarıma geç dönülüyosa iletişimi kesiyorum
13 Yorumla
Soran1 yılBu ben Esra hsjjs
Soran1 yılNe güzel 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılAksine geç vermek dusuruyor
53 Yorumla
Soran1 yılYok be. Ne zaman bir kıza geç yazdıysam pervane oldu ne zaman anında döndüysem kendini geri çekti.
- 1 yıl
Yasandii aci sekilde dkwosodk
Soran1 yılHahhahah evett
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılabartma yani abartma ahmetimsi
27 Yorumla
Soran1 yılAbartmadim Yarenimsii
- 1 yıl
bence oyle degil
Soran1 yılBence öyle be kankamimsii
- 1 yıl
niye kim uzdu seni soyle doveyim
Soran1 yılBoş verimsiii jsjsjjsjs seni görünce moralim yerine geldi jsjjdd
- 1 yıl
tesekkur ederiim
Soran1 yılRica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. Sanmıyorum ya,
Tam tersi yani
23 Yorumla
Soran1 yılDeğeri düşürüyor bencd
Soran1 yılBenim için de öyle değil
1 yılYok bence aksini düşünüyorum
15 Yorumla
Soran1 yılBen düşünmüyorum jjdjd
- 1 yıl
Aman püü olsun insanalra
Soran1 yılHımm diye kızıyorum insanlara
- 1 yıl
Kız lütfen puhahahah😄
Soran1 yılHahhahah kizdim😄
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Biraz umursamaz olmak iyidir. Dozunda
11 Yorumla
Soran1 yılbence de bunu öğrendim
1 yılHayır, düşürmediğini düşünüyorum.
12 Yorumla
Soran1 yılAnlıyorum.
- 1 yıl
Tamam.
ne alaka ay iyi ki gectim boyle ergence seyleri
11 Yorumla
Soran1 yılIyi ki sorma
Seçenek çok anında cevap vermezse başkası verir yani kimse değerli değil o kadar
10 Yorumla
1 yılBenimde geç cevap verilince hevesim kaçıyor ya sohbet ediyorsak ben bakarım yani dakikasında saçma sapan niye bekleteyim karşımdakini
11 Yorumla
Soran1 yılEvet ya benim de ben engelliyorum bu sebepten çok engellediğim oldu
Çoğu öyle görüyor artık
10 Yorumla
1 yılDüşürmüyor, artıyor değeri bence kişinin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Müsait isem anında veririm. verilmeli
10 Yorumlaolmasi gereken o ama bazilarinin gtu kalkiyo
11 Yorumla
Soran1 yılHahaha evett
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence öyle olmuş.
20 YorumlaHayır ergence düşünce
20 Yorumla
1 yılSaçmalık
20 YorumlaBence öyle
10 YorumlaDüşürmez
10 YorumlaYooo
10 Yorumla
1 yılBence hyr
10 YorumlaHayır daha iyi
10 Yorumla
1 yılGünümüz de evet
10 YorumlaNe yapalım yani sürekli kafamızı telefona mi gomelim