Hayattaki her türlü zorluğa karşı dayanıklı bir yapıya sahip misinizdir?

Hayattaki her türlü zorluğa karşı dayanıklı bir yapıya sahip misinizdir?

Evet zorluklara karşı her zaman için dayanıklıyım yani inatçı olduğum için hemen pes etmiyorum ve sonuna kadar mücadele ediyorum. bu yüzden de zorluklara rağmen hiç bir zaman vaz geçmiyorum. ama kimse sonsuz güç sahibi değildir yani bu yüzden de dayanamayacağımız zorluklarda var tabi ki ben sadece kendimi bilip ilerlediğim yoldan dönmüyorum o kadar ama dayanamadığım zaman olursa da kaybediyorum.
Evet güçlü olduğumu düşünüyorum. Ne istediğimi biliyorsam, düştüğüm de kalkmasını biliyorsam, istediklerimin peşinden gidiyorsam, gerektiğinde vazgeçebiliyorsam, yeri geldiğinde ağlıyor, yeri geldiğinde gülüyorsam güçlüyüm demektir ve yeterince güçlü olduğumu düşünüyorum...
Şuraya okuduğum kitaptan tatlı bir alıntı bırakmak istedim 😊
Büyükanne Zee diyor ki...
Güçlü insanlar önemser. Ve bazen ağlar. İnsanlara yardım eder ve başkalarının da onlara yardım etmesine izin verirler.
Evet olabildiğince dayanıklı bir insanım. Hayatın bana getirmiş olduğu olumsuzluklar sayesinde güçlendim. Sanırım bu insanın kendi isteğinin yanı sıra yaşadıklarıyla da alakalı. Fakat yine de allah hiç birimizi ağır sınavlarla sınamasın diyorum. Beterin beteri her zaman vardır. Keyifli günler.
Güzel günlerr 🌸
💫🙏
Hayatımda beni zorlayan şeyler ile karşı karşıya kaldım. Ancak çok şükür onların da üstesinden gelmesini bildim. Allah'ım bir daha beni ve kimseyi büyük zorluklar ile karşı karşıya bırakmasın
Cevap
13Cevap
Arada bir tökezlediğimiz oluyor ama çok şükür yıkılmıyoruz.
O yüzden dayanıklı olduğumu düşünüyorum. :D
Valla şimdiye kadar hep kalkmasını bildik. Kolay kolay yıkılmayız :D
Helall
Simdiye kadarki gordugum zorluklarin ustesimden geldim. Allah beterimden saklasin ugrasamiyacsgimiz dert vermesin
Âmin
Ne kadar güçsüz görünsemde düşündüğümden daha da güçlüyüm bu çok güzel memnunun ama test edilmek istemem tabii
Allah'a emanet ettim kendimi ve sevdiğim birkaç kişiyi. Mücadeleciyim ve tedbirliyim. Üstesinden gelirim evelAllah.
zorluktan zorluğa değişir psikolojimi ne kadar yıpratacak seviyede olduğuna bağlı
Elimizden geldiğince her zaman dik durmaya çalışıyoruz hayatın gerektirdikleri
Çabalarım, dayanamazsam da Allah'tan yardım isterim
Kolay kolay yıkılmam. Nasıl düştü isem, kalkmasını hep bildim.
Bazen yeter diyiyorum sonra bu da geçer sapret diyiyorum
İçinde bulunduğum duruma göre bazı şeylere dayanıklı ve sabırlıyım ama genel olarak hayata karşı güçsüzüm
Kolay kolay yıkılmam Allah’a şükür her şeyin süresinden gelebiliyorum. Nasıl düştüysem tek başıma kalkmasını bilirim
Hayat belimi kıracağına sevgilim kırsa keşke djdjd 😂😂 hiç dayanıklı değilim maalesef
Dayanıklı oldum baya bişeyler yasadıgım ıcın ama bazen işte o gücün tükeniyor
gittikçe güçleniyorum gibi sanki
Her zaman acıyı hissetmiyorum
Orta seviye dayanıklıyım
Bazı zamanlar evet bazı zamanlar hayır
Dayanıklı olmaya çalışıyorum
Bir şekilde baş edebilmeyi öğrendim..
Dayanıklı bir yapıya sahibim
Helal sana👏
@Şimşekler5505 teşekkür ederim 🙂
Rica ederim🙂
Başka çare mi var