Sevdiğinizi, değer verdiğinizi söylediğiniz birine kötü sözler kullanabilir misiniz?
Kötü söz söylediğinizi bir daha sevebilir misiniz?
Sevdiğinizi, değer verdiğinizi söylediğiniz birine kötü sözler kullanabilir misiniz?
Kötü söz söylediğinizi bir daha sevebilir misiniz?
Bende durum tam tersi birine ne kadar ağır söz ediyorsan onu o kadar seviyorumdur. Yani sevdiğim değer verdiğim ve önemsediğim için onun yanlış davranışlarına laf söz ederim gerekirse kırmaktan asla çekinmem susturmam içimdekileri eğer tek söz etmiyorsam benim için zerre değeri yoktur benim sevgi anlayışım biraz ters söverek seviyom :))
Gel bakiyim merak ettiklerim sende 😄 peki sövdün bi güzel. Hatta sövmekten fazla küfür oldu. Yarın nasıl seviyorum diyebilirsin
Sövgülerin içinde bile bir anda seni seviyorum diyebilir insan yani sövmek sevmeye engel değildir zaten ana bacı dümdüz gitmekten de bahsetmedim sövgü derken abartma sende 😂
Ben abartı kısmındayım işte 😄 o olursa nasıl oluyor
Büyük ihtimalle o kadar küfürden sonra seviyorum ya diye bit cümle çıkar 😂😂😂
Ya değil o ya olacaktı sitenin küfüre karşı duyarlı olduğunu unuttum :)
Hayır tabi ki değer verdiğime kötü söz kullanmam hiç bir şekilde. çünkü benim için değer verdiğim insanlar değerlidir. bu yüzden de sevdiklerime yani değer verdiklerime kötü bir söz kullanamam ben tabi ki. yani bir insanı seviyorsam ona kötü bir söz onu kıracak bir söz ya da onu incitecek bir söz kullanmam ya da kullanılmasını istemem. sadece eğer bir yanlışı varsa uyarmayı denerim o kadar. ama asla kötü bir söz söylemem.
Söz kılıçtan keskindir. O nedenle yarası ölene dek iyileşmez. Kullanmamaya gayret ederim. Sabrımın sınırları aşırı zorlanmadıkça...
Değer veriyorsam tek Bir kelime dahi kötü söz kullanamam... bunu bilen de değerini ordan anlar.. çünkü ne kadar kirilsamda beni kıran kişiye karşı değer veriyorsam kötü olamıyorum
Önemli olan o değil mi. Kırılsan dahi anlık öfkeyle kıramamak
Ben ne varsa onu da konuşabilmekten tarafım ama cümleler bazen boşa gidiyor tabi. O zaman iki güzel sövsem rahatlıycam diyorum ama yapamıyorum 😄
İnsanların en zorlandığı şey cümle kurmak. burada özellikle fark ediliyor. Rahat ortam olunca kendini ele veriyor. Çok üzücü..
Cevap
13Cevap
Değer verdiğim insanlara asla kötü söz kullanmam
Sen kibar bir beysin biliyorum 😄
Bir insana küfür etmişsem geri dönüşü olmaz. Bir daha görüşmem ve konuşmam o kişiyle.
Selam gadası 🙃
Anlık öfkeyle kötü konuşmamak için orada sessiz kalmayı yeğlerim. Ama kötü söz çıkarsa da ağzımdan hemen gönlünü alırım.
değer verdiysem kötü söz neden kullanayım
zıt durumlar hani değer vermek ve kötü söz kullanmak
Sevdiklerime kullanmam. Sevmediklerime ise dinlene dinlene soverim
Bi anda yüklenme 😂😂
Ben yapamıyorum ancak hak ederse herkese derim.
değer verdiklerime de vermediklerime de kötü söz kullanmam
İnsan değer verdiği kişiye asla kötü söz kullanmaz.. kullanıyorsa değer vermiyordur..
Genel olarak kimseye kullanmam.
Aşırı sinirlenince kullanıyorum
sinirimi bozarsa evet
Sevdiğine kötü söz , yok uyumlu değildir
Bazen kaçıyor insanın ağzından
😄Yani diyelim.
Nasıl yani 😄
Kullanırım 😄
Asla ve Asla
Kimseyi sevmem
Hic kullanmadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?