Yalnız gezer misiniz, yoksa illa yanınızda biri mi olmalı?

Yalnız gezer misiniz, yoksa illa yanınızda biri mi olmalı?
Ben arkadaşlar ile dolaşmaktan ziyade tek başıma dolaşmayı tercih ediyorum.
Genelde çevremdeki insanlar hep bağırarak konuşma ya da cıvık hareketler yapma modundalar ve bunu sadece arkadaş ortamında değil dışarıda da yaparlar ve bu durumdan dolayı insanlar tarafından o gruptan bir birey olarak görünmek istemem.
Dostlarımla da dışarı çıktığımızda dolaşmak için ayarladığımız etkinliklerde zevklerimiz çok uyuşmaz nadiren uyuşur ama bazen bağımız kopmasın diye ara sıra bir birimizle buluşuruz onun dışında tek dolaşmak bana daha çok zevk verir ve daha iyi olmamı sağlar.
Cevap
13Cevap
Dışarda genel olarak kendim vakit geçirmiyorum tek yani yalnız olduğum için sıkılıyorum genel olarak. bu yüzden birisi yoksa çıkmam
Çoookk yalnızlığın eziklik olmadığının farkındayım, 2 dk markete giderken bile arkadaşını arayıp yürüyen biliyorum aşırı özgüvensizlik
Dışarda yürürüm de , tek başıma gider bi yerde yemek te yerim bi yere oturur kahve de içerim. Şart değil birinin olmasına.
Evet, tek başıma vakit geçirmeyi seviyorum. Kendini mutlu edebilen insan etrafındakileri de mutlu eder. 🌸
Yanımda biri istemem. Kendi başıma daha iyi zaman geçiriyorum
Max bir hadi olsun iki kişiyle oturabiliyorum. Bir süre sonra içimden hadi bişe olsa da kalksak diye debelenip duruyorum. Ben genellikle tek başıma eğlenmeyi severim ama benimle buluşmak görüşmek isterlerse de uyarim
En çok keyif aldığım aktivite dışarıda yalnız vakit geçirmek. Başkalarıyla mutsuz değilim ama kendimle daha mutluyum.
Yeni yeni alışmaya başlıyorum
Bazen evet iyi geliyor tek başına takılmak
Gezerim. Ve en keyiflisi bence
Yalniz gezerim ama bazen olmutpn
Evet. Çıkarım öyle sahil kenarına falan
Yalnız gezerim birine ihtiyaç duymam.
Yalnız severim
En sevdiğim aktivitelerden birisidir..
Evet, tek başına gezip tozmayı çok severim.
Evet ailem rahat bıraktığında
Evet knk ne yaptığı bilirsen keyifli oluyor
Evet
Evet çok severim
Hep yaptığım şey
Tek gezmeyi severim
Evet.
Evet geçiririm
Çok nadir olsada evet
Geçirmem
Geciririm
Evet çok severim