Bazı kişiler tek başına kafeye gidemez ya da yemek yiyemez. Sen dışarıda tek başına sıkılmadan ya da rahat bir şekilde zaman geçirebilir misin?

Bazı kişiler tek başına kafeye gidemez ya da yemek yiyemez. Sen dışarıda tek başına sıkılmadan ya da rahat bir şekilde zaman geçirebilir misin?

Evet hatta tek başıma daha iyi vakit geçiririm arkadaşlarım olduğunda ya dert anlatıyorlar ya da etraftaki yakışıklı çocukları kesip ikide bir şuna baksana bakıyor mu diye beni rahatsız ediyorlar sonra fotoğrafımı çek, saçıma bak, makyajıma bak gibi şeyler söylüyorlar hele bir arkadaşım var ki yediğimiz, içtiğimiz her şeyin fotoğrafını çeker üstüne bir de beğenmeyip tekrar tekrar çeker yaşadığım şehirdeki bütün kafeleri yürüyerek dolaştığımızı hatırlıyorum çünkü hiçbirini beğenmemişti. Bir de sürekli aynı sorunları anlatır, benim neden sevgilim yok? Çok mu çirkinim? Ayrıca çevresinde gördüğü herkesi eleştirir şu çok şişman bu çok kısa ve bütün sevgilileri kıskanması. Toksik arkadaşlardansa tek başına olmak çok daha güzel.
Evet geçiririm Eğer ruh halim iyi ise mutsuz veya sorunsuzsam ama ancak bir sorunum sıkıntım varsa maalesef kendimi eve kapatarım hatta odama kapatır sadece yatarım sanırım Onun dışında dışarıda sıkılmadan vakit geçiririm zaten pek fazla arkadaşı olan biri de değilim genelde yalnızım
Cevap
14Cevap
Sıkılıyorum ama arkadaşım yok
Evet geçirebilirim
bence gerçek özgüven
Kimseye ihtiyaç duymadan eksiklik hissetmeden yalnız & mutlu vakit geçirmektir
Bravo👏🏼👏🏼
🌝🤎👌🏻
Ben aşırı keyif alıyorum ya kitabımı falan okurum kahvemi yudumlarım veya sahil kenarında bi kafeye gidersem manzaranın keyfini çıkartırım güzel yani
Evedede dışarıda da tek başıma vakit geçirebilirim kendimi eğlendirecek oyalayacak mutlaka bir şey bulurum oyuzden de hiç sıkılmam
Evde daha rahat oluyorum. Dışarda bacaklarını uzatamazsın, istediğin yerde şarj bulamazsın. Ev daha konforlu benim için
Geçirebilirim evet, Kadıköy, Moda taraflarında gezerim, bir mekana girer kahvemi içerim, sorun yok
Tek başıma asla çıkmam çıkıyorsamda arabayla çıkarım tek başına bir yere oturmaktan nefret ederim
Genelde tek başıma vakit geçiririm. İnsan kendine yetebilmeli. Sırf bu yüzden de yanlız yaşıyorum zaten tertemiz 😄
Geçiririm yapılacak çok şey var
Evet geçirebiliyorum hep öyleyim zaten
çok uzun sürmez
Tek başıma bir şey yapmayı sevmiyorum
evet kaliteli zaman geçiririm kendimle
evet geçiriyorum çok da keyif alıyorum
Evet geçiririm.
Yıllardır yaptığım şey alıştık 😄
Ben hiç evden dışarı çıkmıyorum
Geçiririm.
Zor gibi
Param varsa rahatim bro hdjxnc