Selâmm 🧚🏻
Ben dışarda tek başıma kahve içmeye bayılıyorum. Özellikle de bu havalarda 🤍

Selâmm 🧚🏻
Ben dışarda tek başıma kahve içmeye bayılıyorum. Özellikle de bu havalarda 🤍

#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Yalnız takılmak hoş belki fakat arıza çıkaranlardan sıkıldığım için, yani masama oturup tanışmaya çalışanlardan, uzun zamandır pek kafelere gitmiyorum. Ben kendi kendime takıldığımı zannederken başka birinin beni süzmesi cidden sinir bozucu oluyor. Evde odamda tek başıma en iyisi bence. Ev ofis misali, ev kafe!! 🍀🍀⭐😄😄
#tubasueda 🍀🍀
Zaten arkadaşım olmadığı için genelde yalnız zaman geçiriyorum. aslında bir yandan güzel oluyor yani rahat olmak ve kendini dinlemek ama bir yandan da üzücü ve anlamsız oluyor. zaten bir sinema ya bir de kahve içmeye gidiyorum bir tek. yalnız yapılabilecek çok fazla aktivite yok çünkü
Cevap
13Cevap
Bazen yalnız olmayı seviyorum özellikle deniz kenarinda oturup denizi izlemeyi seviyorum.
Selam gadası 🙃
Arada arabamla gezintiye çıkıp manzara seyretmeye bayılırım
Ben de çok severim en azından tantanadan uzak. Ne düşündüğümü daha rahat duyabileceğim
En fazla bir çay içmelik, bir yemek yemelik kadar.. Sonra sıkılırım..
İnsanların benim hakkında en çok şaşırdığı huylarımdan biri bu. Tek başıma takılmayı çok severim. Sürekli çıkar en azından bir kahve içerim.
Sevmiyorum tek başına neden gezeyim miss gibi evim var.
Evet yalnız vakit geçirmeyi severim düşünürüm izlerim gözlemlerim
yalnız sevmem arkadaş çevremle olmak daha keyifli
Evet severim. Ama yanımda biti olsa ya da orada biti bana karışsa, daha mutlu olurum… 🤗🌸😎
Herkes bilir ki, yalnız hiç bir şey yiyip içilmez kendimizi avutmayalım.
Arkadaşlarım var onlarla içiyorum
Pardon yalnız bir şeyler içilmez kuralının kaynağı nedir g*tunuz mu? Bi de herkes bilir demez mi agshdjdjfkf
kendimizi avutmayalım lütfen
Tamam gizli sen takıl gizli üyelerin üstüne çok gitmiyorum zaten özgüveniniz sıfır
senin yüksek mi özgüven
fazlasıyla
Aynı ben gibi bir insanın kendi'ile vakit geçirmesinden daha iyi bir şey yok bence.
Yalnızlığı daha çok seviyorum
Genelde yalnız çıkıyorum zaten 😂
En sevdiklerim arasında.
Bazen
Severim.
Çook
Ara sıra iyi gelir
Evet çok severim
En sevdiğim olay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?