Tek başıma yürümeyi, kahve içmeyi, yemek yemeyi , belgesel izlemeyi çok seviyorum kendine yetebilen insanlardanım ve bu özelliğimi çok seviyorum.

Tek başıma yürümeyi, kahve içmeyi, yemek yemeyi , belgesel izlemeyi çok seviyorum kendine yetebilen insanlardanım ve bu özelliğimi çok seviyorum.

Cevap
18Cevap
Afiyet olsun ablam, tek başıma sıkıldığım için genelde pek sevmem ama film izlerim arada
Masallah canım arkadaşım helal sana Türk kızı
Severim ama bi yerden sonra 2 kelime edecek birini arıyor insan. Doğamızda sosyallik var. Evliliğin güzel bir yanı da bu. Eşin oluyor
Evet seni de eversek artık ya
Olur
Yanlız kalmak terapi gibi geliyor bana
Bazen biniyorum arabama kşmsenin olmadığı yerlere gidip saatlerce kafa dinliyorum
Aşırı yorgun isem veya hasta isem, bakım yapıyorsam :D yalnız kalmayı severim. Bunların dışında yalnız vakit geçirmeyi sevmem.
Evet severim. Özellikle yatağıma uzanıp film izlemeyi. Tek başıma sakince çok güzel oluyor. Birileri olunca ses yapıyorlar hiç sevmiyorum.
Evet çok iyi geliyor bana kaostan uzaklaşmak krndimleyken bambaşka bi kişilik keşfediyorum kendimdee
Evet severim yanlzı bişeyler yapmayı kendime vakit ayırmayı
Severim arkadaşlarla uçsam dahada mutlu olurum
Manyak gıbı resim çizerim o an tek olmam gerek yoksa aklım karısıyor sohbet felan etmem mesela ama gennelıkle arkadaşlarlayım
Kesinlikle çok seviyorum 🙂🙂
Bazen kafa dinlemek iyi oluyor.
Bazen evt ama bazen degil
Evde evet ama dışarda hayır
Ben bana yeterim
Tek değilim aptallığım hep yanimda
Evet4
Tek başımayım hep
çok severim..
Evet severim
Evet çok severim
Severim
Evet seviyorum
evet kaliteli vakit
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Evet severim.
Evet.
Severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen tek başına vakit geçirmek ruh gibi yeniliyor insanı, değil mi? 🧘♀️ Kendine yetebilmek, kendi başının çaresine bakabilmek büyük bir özgürlük aslında. Senin gibi, bir kahve, bir belgesel ya da güzel bir yürüyüşle huzuru bulmak paha biçilemez. Bu arada fotoğraftaki tatlılar çok şirin görünüyor, hem göze hem mideye hitap eder kesin. 😍 Afiyet olsun meleğim! ❤️