Merhabalar Herkese 🌸

@patrickViera ile kahve içiyorduk ve bana evde eşyasını havalanıp kendisine geri geldiğine dair bir hikaye anlattı 😂
Siz inanır mısınız böyle şeylere?
Merhabalar Herkese 🌸

@patrickViera ile kahve içiyorduk ve bana evde eşyasını havalanıp kendisine geri geldiğine dair bir hikaye anlattı 😂
Siz inanır mısınız böyle şeylere?
Bir keresinde gözümün önünde olan olaydan bahsedelim. Köyde sağır dede vardı bizim. 3 tane tülbent koydu koltuğun üzerine. 3 üne de 10 ar kuruş koydu. Sonra bir şeyler söyledi dua filan okudu. Tülbent üzerinden eli ile bir şey alır gibi yaptı diğer tülbent üzerine bıraktı. Paraların çarpışma sesi gelmişti. Ondan sonrasını hatırlamıyorum valla. Korkmuştum o zamanlar. Zaten adamdan korkardım çocukken.
Bir hile yapmış olabilir mi?
Valla gördüğüm kadarı ile yapmadı. Tülbentlere yaklaşmadı bile. Açmadı hiç tülbentleri. Üzerinden alır gibi yaptı diğerinin üzerine bıraktı. Tülbent kapalı iken para sesi gelmişti. Sonra açıp baktık ki paralar 2 tane olmuş. Diğerinde yoktu.
Merhabalar,
hayır tabi ki doğa üstü hikayelere inanmıyorum çünkü benim için saçma geliyor yani bilimden uzak bu gibi hikayelere sadece ve sadece gülüyorum. bu yüzdenden bu tarz hikayelere inanmıyorum işte normal hayatta olamayacak paranormal olaylar gibi yani saçma buluyorum.
Çok da inanmasam da bu gibi öyküleri dinlemek heyecan veriyor. Ayrıca doğa üstü olayların da olmadığını söyleyemem. Bilimsel açıklaması olmayan çok olay var...
Severim, ufkumu ve algılama kapasitemi arttırdığı için hoşuma gider doğaüstü ve fantastik şeyler. Bir ara cinli minli şeylerle bile bulaştım ilgimi çektiği için.
Sonuçta bu konu benim için muamma. Her ne kadar mantıkçı biri olsam da kavrayıp algılayamama ihtimalim olan bir şeyi inkar etmek de aptallık olur. Yani inanıyorum veya inanmıyorum diyemem ama ilgimi çekiyor diyebilirim kesinlikle.
Cevap
48Cevap
Güvendiğim biriyse evet inanırım. Doğaüstü şeylerin olduğunu düşünüyorum dünyada. her şey oldukça somut değil bana göre
Viera kardeşimizin kahve içtiğinden emin miyiz peki? :D Pek bana mantıklı gelmiyor bu hikayeler.
Ahdjwjdjeh
O ne ya jfjfjfffj yok inanmıyorum sadece efsane olarak anlatılanlar dikkatimi çekmiştir.
Hey gidi günler bir zamanlar uçan adam Sabri vardı
Shwhdhwhwh bira şişesi balkondan geri uçmuş
Shfbahxheb
Doğa üstü olaylara mantığımın izin verdiği kadarıyla inanıyorum. :D
Spn ciyiz elbette
Ayy spn izlemeyi özledimm
Havaya atıp geri gelmiştir 😂 yer çekimi diyoruz buna 😂😂😂😂
evrende fantastik olayların döndüğüne inanırım frekans, enerji ve gizli geçişler gibi 😄
Ben artık her şeye inanıyorum. Yarın sabah bir uzay gemisinin içinde ufacık bir laboratuvar deney tüpünün içinde uyansam bile şaşırmam
O tarz değilde.😃
Mesela rüyamda gördüğüm olay ve anı ertesi gün ya da başka bir zaman birebir yaşadığım oldu.
bende kumandayı pipimle mancınık gibi karşı odaya fırlatıyordum kahvaltı sehpasını kaldırmışlığım oldu
Sanırım kahvenin içinde ne olduğu ile alakalı
Hayır, islami olarak da böyle bir şey yok, bilime göre de.
Ben inaniyorum aslina ama bazilari gercekten uydurma 🤦🏻♀️
Kağıt da bir eşyadır. Camdan gelen rüzgarla havalanıp uçmuştur.
O tarz hikayelere inanırım ama bu tarzına inanmam bu abartı bana göre :D
Kahvedeki kafeinin gücü buna yetmez. O Başka bir şeydir :D
O cektigi seyin ne kadar kaliteli oldugunu anlatmaya calismis sen anlamamissin bence🙂
inanmam cunku kanitlanmis bir olay yok bugunr kadar. milyon dolar odul bile verilcekti.
Ne içiyorsa banada versin o kafadan
Kahve içiyor aidjwj
Kahve evet olabilir güzel kafa yapar
ben inanırım çünkü cinli köy mesela kanıtlanmış şeyler yani gerçekler bence kanıtlanmış sonuçta youtuberlar sayesinde
Kübra'dan başka hiçbir şeye inanmıyor ve tapınmıyorum. ❤
Peygamber zamanında olanlara inanıyorum haricinde olanlar da uzaylı felandır herhalde
Beni en çok inandıran şey harry potter olmuştur mdkfkekke
Erlik tanrının yüzüne su çarpmış tanrı küsmüş sinirlenmiş falan acayip adam yiyen şeyler sjsjj
Hayır inanmıyorum...
Hayır ya da evet. Bilemedim yahu şimdi...
Eskiden Bentene İnanırdım lnkbj
bazilari cok abartı oluyo
İnanırım ama böyle şeylere değil
Bazılarına evet bazılarına hayır
İnaniyorum Allahın işini bilemem
Ben inanırım ya çok fantastik hikayeler var
Görmeden inanmam
olabilir tatlım
Bence sadece kahve içmemiş
İnanırım ya 😃
evet alemde cok fazla doğaüstü şey var
olayına göre değişir diyeyim