Diğer Doğaüstü şeylere inanır mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Ne biliyim kurt adam vampir vs Güncellemeler+1 yıl İyi geceler doğaüstüler👻 the_vampire_diaries Doğaüstü şeylere inanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
belmondo21 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Benim doğa üstü güçlerim var. insanları gözümde büyütebiliyorum. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Cehennem köpeği gücünden güzel olduğu kesin Yorumla
35A-L-O-N-E Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok eskiden inanirdim çok izlerdim cunku filmlerini hele vampir filmlerimi izlemedigim vampir filmi kalmazdi nette 🤣🤣 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha ben de teen wolf Yorumla 35A-L-O-N-E +1 yıl Güzel oluyor izlemeleri ya heyecanlı aksiyonlu 🤣🤣 kanli falan bide Yorumla Soran +1 yıl Aynı sürüden miyiz ısındım sana Yorumla 35A-L-O-N-E +1 yıl Galiba aynı sürüdeniz 🤣🤣🤣 evet evet bnde sana ısındım valla nede olsa aynı sürüdeniz yani Yorumla 35A-L-O-N-E +1 yıl Sana da iyi geceler 🤣 Yorumla
Kaan_001 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Ben kadınların masum olduguna inanmisim doga ustu seyleremi inanmicam 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hmm safĺık Yorumla Kaan_001 +1 yıl Saf dedigin... neyse Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla
Altarınoğlutarkan52 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Evet inanıyorum (At adam) 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hmm harry poter'ı severim hele o tehlikeli ormanın içindeki at adamları Yorumla Altarınoğlutarkan52 +1 yıl Bende kendimi at gibi hissediyorum 😊 Yorumla Soran +1 yıl At ne yer ot saman vereyim mi? Isırmadan önceki günlerini aç geçirmek istemezsin Yorumla Altarınoğlutarkan52 +1 yıl Valla iyi olur 😊 tımar da yaparsan iyi olur ot. Saman koktu ağzım 😂 Yorumla
Edarella Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Filmler de baya ilgi çekiyor ama inanmıyorum. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Özellikte teen wolf xD Yorumla
ekrembaşkan Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Bknz İstanbul seçimleri 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet onum kazanması doğaüstü değil mi Yorumla ekrembaşkan +1 yıl E tabi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gerçekten uzak ama zevkli kurgular 1 18 Yorumla Soran +1 yıl Ben inanıyorum ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyleyse benim bir vampir olduğumu da biliyosundurr😈 Yorumla Soran +1 yıl Tabii seni ben ısırmıştım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ohaa sen o musun Yorumla Soran +1 yıl Ne sandın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni kurt kadın sanmıştım dişlerimi çıkarmıştım bile Yorumla Soran +1 yıl Belki ikisiyimdir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkisi olamazsınn belki de beni kandırıyorsundur vampir olduğuna nasıl inanıcam Yorumla Soran +1 yıl Isırayım mı ne dersin 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dişlerini hissedersem anlayabilirimm Yorumla Soran +1 yıl Tüh, o zaman hiç anlayamacaksın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şansına küs kanımda tazeydi Yorumla Soran +1 yıl Ruhun çürüktür belki :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ordan bakınca öyle mi görünüyor:) Yorumla Soran +1 yıl Yok, hayır sadece bir histi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hislerin o kadar kuvvetli değilmiş demek ki Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi dersin, bak üzüldüm :/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanımın tazeliği ruhuma işlemiş aksine Yorumla
bronze31 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Gülmek için izlerim sadece 😊 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hmm havalı Yorumla bronze31 +1 yıl 😊 Teşekkür ederim Yorumla bronze31 +1 yıl İyi geceler 🤗 Yorumla
Topalüye Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl onlar doğaüstüne girmez hikaye 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Girer tabii ki hiç teen wolf izlemedigin belli oluyor Topalüye +1 yıl dediğim gibi hikaye sadece gerçek değiller Soran +1 yıl Şans ver Topalüye +1 yıl doğaüstü varlık istersen cinler var melekler var şeytan var Soran +1 yıl Boşver onları gel ısırayım Soran +1 yıl Kurt adam mı vampir mi Topalüye +1 yıl ısırr kurt adam aslında varmış zamanında ama günümüze farklı yannsıtılmış kurt adam araştırmak için kazıklı voyvodayı araştır Soran +1 yıl Isırayım mı diyince inanmaya başladın kim istemez ki bu gücü :) Topalüye +1 yıl güçlü değilki o ben seni ısırayımmı ;) Soran +1 yıl Bilmem ölmeyeceksem sorun yok, ısır Topalüye +1 yıl ölmezsin daha çok yaşarsın :P Soran +1 yıl Ne o tanrı falan mısın ya da şifacı ;) Topalüye +1 yıl senin şifan bende Soran +1 yıl Üzgünüm benim şifam beyin sende olduğundan emin misin ;)
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Diğer konusunda 7,2b cevap paylaştı. O kılıklı kişiler var 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mesela kim Yorumla Eğitilme +1 yıl Sema tam bir vampirdi 😂 Yorumla
QuadrifoglioVerde Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Hayır. 😂 1 24 Yorumla Soran +1 yıl Hmm emin misin Yorumla QuadrifoglioVerde +1 yıl Eminim, neden? 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bence emin olma ;) Yorumla QuadrifoglioVerde +1 yıl Çıkar göster. ;) Yorumla Soran +1 yıl Çıkarıp gösterecek şeyim yok ama diyeceğim birkaç şey var; 3 şey gizli kalamaz ay güneş gerçek Yorumla QuadrifoglioVerde +1 yıl Ee, bu doğaüstü olanlara inanmamı sağlamadı. 😂 Yorumla Soran +1 yıl Peki ısırsam Yorumla QuadrifoglioVerde +1 yıl Örümcek adam mı olcam yoksa zombi mi yoksa vampir mi yoksa sadece kolumda bir saat mi? 😂 😂 Yorumla Soran +1 yıl Koluna bir saat yapsam iyi olur belki yatma vaktinin geçtiğini anlayabilirsin ;) Yorumla QuadrifoglioVerde +1 yıl Geçtiiii ama sor bir neden uyumuyorum? 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem panik atak olabilir mi? Çok heyecanlandın belli ki Yorumla QuadrifoglioVerde +1 yıl Bilgisayarın güncelleme yapası tutmuş, parlaklığı da kısılmıyor mecbur bekliyorum... 😬 Yorumla Soran +1 yıl Tek bir oda mı var Yorumla QuadrifoglioVerde +1 yıl Öğrenci yurdundayım... 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hmm o mesele iyi bir sohbetti bay QuadrifoglioVerde Yorumla QuadrifoglioVerde +1 yıl İyi akşamlar Mrs Soran. Yorumla Soran +1 yıl Güncellemeye bakabilirsin böylece soran demek zorunda kalmazsın belkide Yorumla QuadrifoglioVerde +1 yıl O zaman iyi geceler Mrs. Vampir Günlükleri. 😂 Yorumla Soran +1 yıl Size de tekrar iyi geceler Mr QuadrifoglioVerde ayrıca size bir tavsiye adınızı kısaltın yoksa size kullanıcı isminizle hitap edenler bir hayli azalacak Yorumla QuadrifoglioVerde +1 yıl Ben kısaca QV, ama sen bana uzun uzun... 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hm idrak edemedim Mr. QV Yorumla QuadrifoglioVerde +1 yıl https://youtu.be/73UuEQOZwl0Sana gelsin Mrs. Vampir Günlükleri. Yorumla Soran +1 yıl Nedensizce gülümsedim sayenizde Mr. QV teşekkür ederim 😊 Yorumla QuadrifoglioVerde +1 yıl Ne demek Mrs. Vampir Günlükleri. 😌 Yorumla
medetsiz Takip Et Bilge Yaş: 41 +1 yıl İnanmam ama fantastik iyidir 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Inan bence Yorumla medetsiz +1 yıl Kurt kız mısın? Vampir mi? Yorumla Soran +1 yıl Bilmem sence Yorumla medetsiz +1 yıl Vampir havası var sende. Kana mı susadın. Sizi bilenleri burada bulup yok mu edeceksin iz. Yorumla Soran +1 yıl Kurt kadın tercihimdir ;) biraz kana susamışlık var evet Yorumla medetsiz +1 yıl Kurt kadın hmmmmmm sen direk parçalarsın vampir iki diş ile hallediyordu. en azından yakışıklı giderdik... Yorumla Soran +1 yıl Seni parçalamam Yorumla Soran +1 yıl Sadece ısırırım :) Yorumla medetsiz +1 yıl Amanın ne iyi kurtsun sen :) kanım kaynadı bak. Yorumla Soran +1 yıl İyi oldu kanı sıcak severim Yorumla medetsiz +1 yıl Sıcak şarap da ister misin yanına? Yorumla
Nightroad Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Doğa üstü denilince akla başka şeyler gelir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne gelir mesela Yorumla
EstelEreinon Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl bizzat ben kurt adamım 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Beni ısır Yorumla EstelEreinon +1 yıl oo neremi neremi dersen anca :D Yorumla Soran +1 yıl Boynum müsait diğerlerinin aksine Yorumla EstelEreinon +1 yıl ooo bebeğim en sevdiğim şey boyun demiş miydim Yorumla Soran +1 yıl Demiş oldun ;) Yorumla EstelEreinon +1 yıl oo demiş oldum dimi :D Yorumla Soran +1 yıl Aynen 😉 Yorumla EstelEreinon +1 yıl ee ne zaman emcüklüyoz ay ısısrıyoz Yorumla Soran +1 yıl Çıkmaz ayın son çarşambası müsaitim ya sen Yorumla EstelEreinon +1 yıl ne tesadüf bebeğim ben de o gün izinliyim :D Yorumla Soran +1 yıl O zaman o günden önce ölmemeye bak, bebeğim. Yorumla EstelEreinon +1 yıl not today bebeğim not today Yorumla Soran +1 yıl Not today bana arya stark'ı hatırlattı Yorumla EstelEreinon +1 yıl ben de ondan dedim bebeğim zaten :D Yorumla Soran +1 yıl Winter is coming diyeceğim ama summer is coming koyu bir GoT fanıyım bilmeni isterim, bebeğim. Yorumla EstelEreinon +1 yıl bunun üzerine konuşmalıyız bir gün bebeğim fantastik edebiyat severim ben Yorumla Soran +1 yıl Olur Daenerys Targaryen'ın sonundan girip en son tahta kimin geçtiğine kadar tartışırız ama şu an uykum var :) Yorumla EstelEreinon +1 yıl beklerim bir ara Yorumla Soran +1 yıl Tamam güncellemede yazıyor hesabım Yorumla EstelEreinon +1 yıl okey Yorumla Soran +1 yıl senin sayende game of thrones a yeniden başladım ve şu an 3 günde 2. Sezon 7. bölüme geldim 😀 Yorumla EstelEreinon +1 yıl helal gız sağa Yorumla
Birollex Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Evet geceleri kurt adam olurum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Beni ısır alfalığı seni öldürerek çalmayacağım Yorumla Birollex +1 yıl Ham yaparım Yorumla
Kenangünyr Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl O kadar değilm 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Şans ver Yorumla Kenangünyr +1 yıl Neşansı Yorumla Soran +1 yıl Köpek balığı olma şansı olmayacağına göre Yorumla
Selimozen34 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Yoq çok şükür 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Benim doğa üstü güçlerim var. insanları gözümde büyütebiliyorum.
Cehennem köpeği gücünden güzel olduğu kesin
Çok eskiden inanirdim çok izlerdim cunku filmlerini hele vampir filmlerimi izlemedigim vampir filmi kalmazdi nette 🤣🤣
Ahaha ben de teen wolf
Güzel oluyor izlemeleri ya heyecanlı aksiyonlu 🤣🤣 kanli falan bide
Aynı sürüden miyiz ısındım sana
Galiba aynı sürüdeniz 🤣🤣🤣 evet evet bnde sana ısındım valla nede olsa aynı sürüdeniz yani
Sana da iyi geceler 🤣
Ben kadınların masum olduguna inanmisim doga ustu seyleremi inanmicam
Hmm safĺık
Saf dedigin... neyse
?
Evet inanıyorum (At adam)
Hmm harry poter'ı severim hele o tehlikeli ormanın içindeki at adamları
Bende kendimi at gibi hissediyorum 😊
At ne yer ot saman vereyim mi? Isırmadan önceki günlerini aç geçirmek istemezsin
Valla iyi olur 😊 tımar da yaparsan iyi olur ot. Saman koktu ağzım 😂
Filmler de baya ilgi çekiyor ama inanmıyorum.
Özellikte teen wolf xD
Bknz İstanbul seçimleri
Evet onum kazanması doğaüstü değil mi
E tabi
Gerçekten uzak ama zevkli kurgular
Ben inanıyorum ya
Öyleyse benim bir vampir olduğumu da biliyosundurr😈
Tabii seni ben ısırmıştım
Ohaa sen o musun
Ne sandın
Seni kurt kadın sanmıştım dişlerimi çıkarmıştım bile
Belki ikisiyimdir
İkisi olamazsınn belki de beni kandırıyorsundur vampir olduğuna nasıl inanıcam
Isırayım mı ne dersin 😉
Dişlerini hissedersem anlayabilirimm
Tüh, o zaman hiç anlayamacaksın
Şansına küs kanımda tazeydi
Ruhun çürüktür belki :)
Ordan bakınca öyle mi görünüyor:)
Yok, hayır sadece bir histi
Hislerin o kadar kuvvetli değilmiş demek ki
Öyle mi dersin, bak üzüldüm :/
Kanımın tazeliği ruhuma işlemiş aksine
Gülmek için izlerim sadece 😊
Hmm havalı
😊 Teşekkür ederim
İyi geceler 🤗
onlar doğaüstüne girmez hikaye
Girer tabii ki hiç teen wolf izlemedigin belli oluyor
dediğim gibi hikaye sadece gerçek değiller
Şans ver
doğaüstü varlık istersen cinler var melekler var şeytan var
Boşver onları gel ısırayım
Kurt adam mı vampir mi
ısırr kurt adam aslında varmış zamanında ama günümüze farklı yannsıtılmış kurt adam araştırmak için kazıklı voyvodayı araştır
Isırayım mı diyince inanmaya başladın kim istemez ki bu gücü :)
güçlü değilki o ben seni ısırayımmı ;)
Bilmem ölmeyeceksem sorun yok, ısır
ölmezsin daha çok yaşarsın :P
Ne o tanrı falan mısın ya da şifacı ;)
senin şifan bende
Üzgünüm benim şifam beyin sende olduğundan emin misin ;)
O kılıklı kişiler var 😂
Mesela kim
Sema tam bir vampirdi 😂
Hayır. 😂
Hmm emin misin
Eminim, neden? 😂
Bence emin olma ;)
Çıkar göster. ;)
Çıkarıp gösterecek şeyim yok ama diyeceğim birkaç şey var; 3 şey gizli kalamaz ay güneş gerçek
Ee, bu doğaüstü olanlara inanmamı sağlamadı. 😂
Peki ısırsam
Örümcek adam mı olcam yoksa zombi mi yoksa vampir mi yoksa sadece kolumda bir saat mi? 😂 😂
Koluna bir saat yapsam iyi olur belki yatma vaktinin geçtiğini anlayabilirsin ;)
Geçtiiii ama sor bir neden uyumuyorum? 😂
Bilmem panik atak olabilir mi? Çok heyecanlandın belli ki
Bilgisayarın güncelleme yapası tutmuş, parlaklığı da kısılmıyor mecbur bekliyorum... 😬
Tek bir oda mı var
Öğrenci yurdundayım... 😂
Hmm o mesele iyi bir sohbetti bay QuadrifoglioVerde
İyi akşamlar Mrs Soran.
Güncellemeye bakabilirsin böylece soran demek zorunda kalmazsın belkide
O zaman iyi geceler Mrs. Vampir Günlükleri. 😂
Size de tekrar iyi geceler Mr QuadrifoglioVerde ayrıca size bir tavsiye adınızı kısaltın yoksa size kullanıcı isminizle hitap edenler bir hayli azalacak
Ben kısaca QV, ama sen bana uzun uzun... 😂
Hm idrak edemedim Mr. QV
https://youtu.be/73UuEQOZwl0
Sana gelsin Mrs. Vampir Günlükleri.
Nedensizce gülümsedim sayenizde Mr. QV teşekkür ederim 😊
Ne demek Mrs. Vampir Günlükleri. 😌
İnanmam ama fantastik iyidir
Inan bence
Kurt kız mısın? Vampir mi?
Bilmem sence
Vampir havası var sende. Kana mı susadın. Sizi bilenleri burada bulup yok mu edeceksin iz.
Kurt kadın tercihimdir ;) biraz kana susamışlık var evet
Kurt kadın hmmmmmm sen direk parçalarsın vampir iki diş ile hallediyordu. en azından yakışıklı giderdik...
Seni parçalamam
Sadece ısırırım :)
Amanın ne iyi kurtsun sen :) kanım kaynadı bak.
İyi oldu kanı sıcak severim
Sıcak şarap da ister misin yanına?
Doğa üstü denilince akla başka şeyler gelir
Ne gelir mesela
bizzat ben kurt adamım
Beni ısır
oo neremi neremi dersen anca :D
Boynum müsait diğerlerinin aksine
ooo bebeğim en sevdiğim şey boyun demiş miydim
Demiş oldun ;)
oo demiş oldum dimi :D
Aynen 😉
ee ne zaman emcüklüyoz ay ısısrıyoz
Çıkmaz ayın son çarşambası müsaitim ya sen
ne tesadüf bebeğim ben de o gün izinliyim :D
O zaman o günden önce ölmemeye bak, bebeğim.
not today bebeğim not today
Not today bana arya stark'ı hatırlattı
ben de ondan dedim bebeğim zaten :D
Winter is coming diyeceğim ama summer is coming koyu bir GoT fanıyım bilmeni isterim, bebeğim.
bunun üzerine konuşmalıyız bir gün bebeğim fantastik edebiyat severim ben
Olur Daenerys Targaryen'ın sonundan girip en son tahta kimin geçtiğine kadar tartışırız ama şu an uykum var :)
beklerim bir ara
Tamam güncellemede yazıyor hesabım
okey
senin sayende game of thrones a yeniden başladım ve şu an 3 günde 2. Sezon 7. bölüme geldim 😀
helal gız sağa
Evet geceleri kurt adam olurum
Beni ısır alfalığı seni öldürerek çalmayacağım
Ham yaparım
Kesin vardır 😂
Şans ver
inanmam
evet
O kadar değilm
Şans ver
Neşansı
Köpek balığı olma şansı olmayacağına göre