Aile & Toplum Doğa üstü şeylere inanıyor musunuz? Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Büyü, cin, sihir, nazar gibi doğa üstü şeylere inanıyor musunuz? Doğa üstü şeylere inanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sen niye kravat takıyorsun çok sıcak değil mi? 1 9 Yorumla Oksitosin +1 yıl Kamu özel aklına gelebilecek her yere girdiğim için gerekli oluyor. Hava şu an kapalı ve yağmurlu. Yorumla flaneurx +1 yıl Acil tarzını degistirmelisin renkli tişörtler giymelisin Yorumla Oksitosin +1 yıl Olur, hangi renk Yorumla flaneurx +1 yıl Sarı, nar çiçeği, yeşil falan var polo da gidip bakmalısın Yorumla flaneurx +1 yıl tr.uspoloassn.com/.../ Yorumla Oksitosin +1 yıl Sen nerede yaşıyorsun? Yorumla flaneurx +1 yıl İstanbul Yorumla Oksitosin +1 yıl Mağazaya gidiyim de görüntülü arayım o zaman, bakalım ne beğeneceksin 😊 Yorumla flaneurx +1 yıl Dur arama simdi disardayim 🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beni büyülüyorsun şimdi gelde büyüye inanma 1 1 Yorumla Oksitosin +1 yıl Sen büyülenecek yer arıyormuşsun, daha bir şey yapmamıştım halbuki 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen niye kravat takıyorsun çok sıcak değil mi?
Kamu özel aklına gelebilecek her yere girdiğim için gerekli oluyor. Hava şu an kapalı ve yağmurlu.
Acil tarzını degistirmelisin renkli tişörtler giymelisin
Olur, hangi renk
Sarı, nar çiçeği, yeşil falan var polo da gidip bakmalısın
tr.uspoloassn.com/.../
Sen nerede yaşıyorsun?
İstanbul
Mağazaya gidiyim de görüntülü arayım o zaman, bakalım ne beğeneceksin 😊
Dur arama simdi disardayim 🤣
Beni büyülüyorsun şimdi gelde büyüye inanma
Sen büyülenecek yer arıyormuşsun, daha bir şey yapmamıştım halbuki 😊
İnanmak istiyorum ama inanmıyorum
Evet inanıyorum