hem kararsızım hem takıntılıyım
Alt tarafı bir mont alacaktım oturdum saatlerce internet başına hangisi diye düşünüyorum en son almak için aldım birini başıma ağrılar girdi.
Ufacık şeylere takılıyorum ya
hem kararsızım hem takıntılıyım
Alt tarafı bir mont alacaktım oturdum saatlerce internet başına hangisi diye düşünüyorum en son almak için aldım birini başıma ağrılar girdi.
Ufacık şeylere takılıyorum ya
Zaman zaman kendimize dahi itiraf edemediğimiz, itiraf etsek de açıklamakta zorlandığımız birtakım isteklerimiz olabilir. Genelde bizi bu isteklerin peşinden koşmaktan alıkoyan kuvvet, konfor alanının çekim kuvveti olur. İş, çevre, daha yeni biten kredi, vazgeçilmez gibi görünen hafta sonu rutinleri… İnsan başka ne ister ki, değil mi?
Değil. Başka bir şeyi istediğimizi biliyorsak, bunu dile getirmek için kendimize izin vermemiz gerekiyor. Çünkü gerçekten istediğimiz şeylere karşı duyduğumuz bu arzu, harekete geçmeyi ertelediğimizde azalmayacak.
Tamam, geçmişte bir şeylere karar verip yapamadık, bazı olaylar da beklediğimiz gibi gitmedi… Ama bunlar, benzer kararların benzer sonuçlar doğuracağı anlamına gelmiyor. Yaptığımız ve yapmadığımız şeyler için kendimizi affediyor ve yola devam ediyoruz. Sıradaki!
Çünkü sürekli aklına başka şey geliyor. Bu montu alsam diye başlayan cümle genelde içinde şununla uyar mı ile bitiyor. Öte yandan bir yanın belki daha iyisi vardır diye interneti kurcalarken bir yanın da saçma mı durur acaba diyor
Bir şey alırken taktiğim vardır benim. İyinin iyisi var unutma.
Peki iyiyi tanımla bana desem? Eğer 10 saniye bile düşünüyorsan senin için iyi, bir çok parametre barındırıyordur ve bu parametreler de farklı durumlarda iyi olmaktan çıkabiliyordur
Sen ne alacağını biliyorsun ama neden alacağını bilmiyorsun.
Kendine soracağım 3 soru sonrasında alacağın şeyi filtrelemek çok kolay olacaktır
1 neden alma ihtiyacı duruyorsun
2 onun üzerine veya içine giyeceğim kıyafetlerinin ne kadarıyla uyum sağlıyor
3 senin zevkini yansıtıyor mu
Çok çirkin dediğib kıyafetleri kimi zaman birinin üzerinde gördüğünde hoşuna gider. Çünkü o insanın zevkini yansıtıyordur. Bu sayede iyi taşır
Cevap
4Cevap
İnternetten kıyafet almam. Git gör dene al.
Beğenmezsen iade edersin beaa niye takiliyosun bu kadar boşverr
Bir mont sonucta o kadar dusunme, seni soğuktan koruyor ve sıcak tutuyorsa tamam gerisinin pek de bir önemi yookk (bence)
Haydaaa görüntüsüne göre mi aliyosun
Hahahahah deliiii
Madem sinmedi niye aldin
Bitti zaten kış şurda ne kaldı
Giydikçe içine siner seversin belki
İptal edemiyor musun
Ne zaman aldin
Artik sende mi herkessin yani
Nasil bir montmus bakalim atabiliyor musun kii
799 olan mi
Heaağğ
Cidden inceymiş
orada ki kadinin uzerinde guzel durmamis bence, bide bayagı boll sevmiyorum ben pek hosuma gitmeeyo sen begendiysen tabi iyi guzel de durur uzerinde durur
Tabi begendiysen hahahhha
Samimi bir şekilde yorum yaptim işte, yalan mı söyleseydim
Mont o kadar güzel duruyor ki çok hoşuma gitti. Yarin bende aynisindan anneme hediye almayi dusunuyorum. İyi ki yorum yapmısım bu montu görmüşüm çooook çook teşekkür ederimm
İyi ki iyi ki
Sen erkeklerde ne tarz montu hoş bulursun peki
Size cinler musallat olmuş kizim.
Kuş tuyü montu mu?
Sen dinlesene beni. At resimleri seceyim sana
Ah ah ah siyah alsaydin deriyi tüh. Ne renk aldin kahverengi deme düsup bayilirim
Ekru alinirmi hic neyse ben bisey demiyorum artik sana.
Pes artik ekru renkmi kaldi. Ten rengin ne
Deride siyah asildir. Diger renkler gerçeği yansitmaz ve bugday tene ekru olmaz. Kimi kesim yakistirsada ekru da günesi ceker. Ve o igrenc koku tekrar kabus gibi ortaya yayilir. Milletin burun deliklerini sizlatmaya yeminettin galiba
Siyahta ceker ekruda
Olduğunda görüceksin. Bi anda olmuyor ter bezleri zamanla yipraniyor ve kendini saliyor. İste o büyük geldiğinde ortamda prensesten ortasi delinmis bal kabagi kurduna dönüşüyorsun. Gercekten kokuşmuş bisey olmak istemezsin sanirim. D7üşü iste 2 hafta sicakta beklemis süt nasil kokuyor ve bakteri üretiyorsa senin koltuk altinda ayni bu sekilde kokucak. Birde killiysa değme gitsin. Midem kalkti vala
Çözümü var tabi olmazmi ama biraz pahali tabi kaz tüyü mont almak
Pekala evlat dediklerin olduğunda insallah is isten geçmez. Birdaha arasanda bulamassin beni gorusmek uzere 🙏🥺
Üzdün be abla sadece yardimci olmak istedim
Olsun abla beni üzdün. Keske kalbimi kirmasaydin
Ben ölüyorken kokmak istemiyorum ama kuş tüyü mont ile😀😀 mezarda degilde biraz daha orman taraflarinda yaoalim piknigi
Ozaman ikarus'un babası da gurur duyardı. Bana kalirsa ekru montunu giy gözlüğünü tak ve çık dışarı, bence ateş ediyorsundur sista.
Para harcüyorsun tabii düşüneceksin
En çok hangisi daha güzelse onu al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?