Ayrilmali miyim ya acaba?

Sevgilim ilk tanistigimizda evlilik sohbeti geçtiğin de sen nasıl istersen her şey öyle olacak diyordu. Hatta ben çalışmak istiyorum evlenince evde oturamam deyince otur nolucakki arada dışarı gezmeye gidersin eve gelirsin komşuya gidersin falan ben sana bakarım gibisinden konuşuyordu. İşte 3 senenin sonunda onun yaşı geldigi için bian önce evlenmek istiyordu bu yüzden ben okurken evlenmeyi düşündük ben de değer verdiğim için göze aldım. İşte geçen konuşuyorduk bu konuda bana dediki senin evlenince okula giderken yol paranı kim verecek dedi ben de düğünde takılan altınların bi tanesiyle yol paramı karşılarım sonra nasılsa öğretmen olucam mesleğim olucak sabrederiz dedim. Sonra da ee sen okula gidicen karnın acikacak dedi ben de nolcak tost yerim dedim senin tost paranı kim verecek dedi. Şok oldum yani maddi durumu xok iyi değil oyuzden bunları söylemesi normal mi başta ben sana bakarım çalışma bile diyordu şimdi evlilik vakti yaklaşınca böyle demeye başladı. Ben de 2 sene evliyken okula devam edicem nasılsa az bi süre diye o verir eşim sonuçta diye içimden düşünmüştüm. Ama bana böyle bi laf etti. Bi de yol parası lafı geçince hesap makinesini açtı aylik kaç TL yol parası olduğunu falan hesapladi sizce ayrilmali miyim?

Ayrilmali miyim ya acaba?