Öfke problemi nasıl yenilir? Lütfen detayı okuyup cevap verin?

Bugun eşim ve ailesi ile dışarı çıkacaktık. Eşimin ailesi beni eşime yakıştıramıyor kendilerine de beni ezik görüyorlar bu yüzden çok geriliyorum. Giyecek kıyafet bulamadım deniyorum yok o yüzden gerildim eşime nasil olmuş dedim zaten gerginim o da m*la bakar gibi baktı cevap yok iki üç kere sordum sonra bağırdım s*lak misin soru soruyorum cevap versene dedim o na bir şey attim küçük bir şey değmedi zaten o da oturma odasına geçti sonra bana seslendi. Bende üzgündum yanina gittim beni neden takmıyorsun hep böyle yapıyorsun soru soruyorum cevap vermiyorsun vs saymaya başladım o da dalga geçer gibi güldü gülme dedikçe bende yastık attim ona sonra daha çok gülmeye başladı bende gülme diye ona v*rdum kendimden nefret ediyorum engel olamadım o an gözüm döndü o da masaya vurdu kapıyı çarptı çok tuhaf oldum nasıl böyle bir şey yaptım aklım almıyor iğrenç bir insanım. Bende hastayım dedim gitmedim özür diledi ağladı eşim bende ağladım aslında suçlu olan benim ama özür dilesem ne ise yarar ki kendimden nefret ediyorum. Ezik aptalın tekiyim
Öfke problemi nasıl yenilir? Lütfen detayı okuyup cevap verin?