Kişilik & Karakter İnsanlara çabuk güveniyorum ne yapmalıyım? Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 9 ay süre gelen birini işe aldırdım kavga etmiş müdürle suçlusu ben oldum pişman oldum aldırdığıma bu güven sorununu nasıl aşarım? İnsanlara çabuk güveniyorum ne yapmalıyım? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Kalbin paramparça olana ya da elindeki her şeyi kaybedene dek güvensiz biri olamazsın. Ama herkese güvenmek, güvensiz biri olmaktan daha iyidir. Çünkü kimseye güvenmediğinde hayat daha da zorlaşıyor ¿ 0 1 Yorumla Demir666 +1 yıl Ne ne kadar parcanala bilirim bilmiyorum
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Bence güvenme mesafe koy 1 1 Yorumla Demir666 +1 yıl Olan bana oldu
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bu tip şeyler yapılmaz zaten 0 6 Yorumla Demir666 +1 yıl Niye Yorumla mint__yesili +1 yıl Yani araci olmussun doğru anladiysam Yorumla Demir666 +1 yıl Ben çektim verdim 20 bin ya Yorumla mint__yesili +1 yıl Kime ne amaçla Yorumla Demir666 +1 yıl Arkdasım dedim lazım dedi çocukluktan beri Yorumla mint__yesili +1 yıl :/ insanlara güven yok işteAnnemin bir lafi var isle alakalı der hep Kadını ortak yap ama işini yapma diye O derecede yani dikkatli olmak lazim Yorumla