Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. İnsanlara güvenmek kolay değil, hele ki bir kere kırılmışsan, o boşluğu doldurmak zaman alıyor. Ama her insana aynı gözle bakmak da haksızlık oluyor bazen. Ben artık şunu öğrendim: güven bir anda verilmez, zamanla kazanılır. Karşımdaki ne söylüyor değil, ne yapıyor ona bakıyorum. Tutarlı mı, söylediğiyle yaptığı bir mi, en önemlisi de zor zamanlarda yanımda mı? Bu soruların cevabı netse, içimde yavaş yavaş bir güven yeşeriyor. Hâlâ temkinliyim belki ama kalbimi beton duvarlarla da örmek istemiyorum. Çünkü ne olursa olsun, insan en çok insana iyi geliyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHer dert her kula anlatılmaz! Hele sosyal medya bunun için hiç uygun değil..
Seni anlayan bir dosta ihtiyacım var! Seni sen yapan değerleri bilen özünü ve sözüne esirgemeyen bir dost...
Yine de sana birkaç şey yazmak istiyorum 8 yıllık bir emeğim var diyorsun seni anlayabiliyorum..
Öncelikle geçmiş olsun diyorum asla üzülme demeyeceğim sonuna kadar üzül acılarına bile sahip çık!
Bir insanı üzülmek asla güçsüz yapmaz! Üzül ağla bağır çağır ne yaparsan yap ama acılarınla yüzleş ve kesinlikle yasını tut...
Gerçekçi olmanın ve büyümenin zamanı geldiğini hatırla severken insan romantik düşünceler içinde olabilir onsuz yapamam o giderse şöyle olur böyle olur diyebilirsin ki birçok insan böyle düşünebilir ama ayrılık kapıya dayandığında vedalaşma zamanı geldi demektir...
Acıların insanı güçlendirdiği nokta neresi biliyor musun acıları tam olarak anlayabildiğin ve ondan kaçmadığın noktalardır. İnsan beynim bizim istediğimiz şekilde programlanabilir ne kadar zaman geçirirsen geçir ne kadar seversen sev kesinlikle acı çekeceksin ama iyileştirmeyi bilirsen o acının sonunda çok daha güçlü bir kadın olarak ayağa kalkabilirsin...
Kendini suçlamaktan vazgeçeceksin önce ben ne yaptım da beni terk etti demek yerine Ben elimden gelen her şeyi yaptım!
Buna rağmen beni sevmediyse eksiklik bende değil sevmeyi bilmeyen o diyebileceksin... Bu kadar şeyden sonra bu kadar yemeğe bırakıp gidiyorsa korkak o diyeceksin!
Sorumluluk alamayan, sevgisine sahip çıkmayı beceremeyen yanlış bir adamı tercih etmişim diyeceksin... Tercihi yanlış olduğunu kabul edip kendini de affedeceksin...
15 Yorumla
Soran1 yılSöylediklerinin hepsiyle yüzleştim... Bende böyle düşünüyordum ama bi türlü konduramadım biliyor musun
- 1 yıl
Konduramayacağın hiçbir şey yok gerçeklerle yüzleşmeden düzlüğe çıkamazsın...
Genelde insanların yaptığı en büyük hata suçu kendinde aramaktır asla kendini de aramayacaksın sen her şeyi yapmışsın 8 yıl boyunca bir insanın yanında kalmam bile başlı başına bir olaydır zaten..
Bir adam bir kadının hayalleriyle oynayamaz!!
Bak üç beş günlük ilişkiler için hiçbir şey demiyorum ya da 3 aylık 5 aylık olabilir aylık yaşanabilir...
Ama 7 yıl 8 yıl bir insanın hayatında yere döneceksin o insana hayaller kurduracaksın olmamış çocuğa isim koyacaksın sonra bırakıp gideceksin kusura bakma peki seviyordum bu adamı ama karaktersizden önde gideniymiş.
Allah'ın sevgilisi kuluyum de dua et evlendikten sonra çocuklar olduktan sonra böyle bir karakter olduğunu öğrensem ne olacaktı diye düşün...
Bazen Allah insanın yolunu açar, senin şer gördüğünde hayır vardır unutma!
Soran1 yılDoğru söylüyorsun belki de... korunduguma inanıyorum ya hayatımda hep.
- 1 yıl
Bazı ruhlar koruma altındadır zaten kendi değerinin farkına var ne kadar özel bir insan olduğunu düşünürsen atlatma süren kısalacak inan
Soran1 yılGece hiç uyuyamadım
Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. İnsan tabii ki değişir, gelişir. Aynı kalsaydik hayatın kendisi yaşanmazdi. O dediğin kişiler nasıl bir ilişki yaşadı bilemem , belki sırları vardı. Kendileri gibi yasamadilar , sorgulamadilar, konusmadilar. Mutlu olduklarını sandılar. Korktular , adım atamadilar. Ben aşka halen inaniyorum , halen hayattayim şükür
00 Yorumla
Allah aşkına sen ne yaşıyorsunda engelledin sana yürüyen mi oldu bir beklenti oluşturan mı oldu merak ettim. kişilik olarak gerçekten bu kadar yoksun birisimisin. sadece oradan görüşmek isteyince ne sanıyorsun kendini merak ediyorum çok basit bir duruma soktun kendini : )
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Senin yaşadıkların gerçekten kolay hazmedilecek şeyler değil, bunu anlıyorum ve duygularına çok saygı duyuyorum 😔. İnsan güven kırılınca bir daha aynı saflıkla bakamıyor kimseye, bu çok zor. Güven dediğin olay karşılıklı ve zamanla inşa ediliyor, ama bir kez sallanınca toparlamak da bazen tam anlamıyla imkânsız olabiliyor.
Kendini suçlama, hepimizin hayatında bazen fazla inandığımız, değer verdiğimiz insanlar oluyor ve bazıları ne yazık ki bunu hak etmiyor. Ama şu da kesin: Güven meselesi, başkalarından önce kendine yeniden güvenmeye başlamakla başlıyor 💪🏼. Yavaş yavaş, adım adım... Kimseye hemen güvenmek zorunda değilsin; izin ver zaman sana insanları, kendini ve hayatı tekrar öğretsin.
Sen yeterince güçlüsün, bu karanlık dönemi atlatınca eskisinden daha sağlam çıkacaksın. Unutma, kimse değerin kadar değerini belirlemez ⚡️.12 Yorumla
Soran1 yılGerçekten seven savaşıyor
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılSen kararında haklısın, gerçekten seven insan vazgeçmez, bahane de üretmez. Senin gibi duygusal biri için karşıdakinin mücadele edip etmemesi çok net gösterge aslında. Ama bak, eğer biri yolun yarısında kaçıyorsa, bu senin sevginin yetersizliğinden değil, onun cesaretinin azlığından. Zor günlerde yanında olamayan birinin ardından dönüp bakmak bile gereksiz. Sen dirayetli birisin, yarın bir gün sana değer veren biri çıktığında nereden tanıyacağını artık çok iyi biliyorsun. Bu yaşadıklarından sonra, elini taşın altına koyanı gözünden bile anlarsın artık. Hadi, umudunu kaybetme, kimseye de taviz verme! 🌱✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
u 1 yılkimseye güvenmeyeceksiniz bu zaman da
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 825 cevap paylaştı. Doğru insanı bulman dileklerimle. Üzüldüm kardeşim. Tekrar güvenmek mi? Çok zor ihtimal ben saldım artık 29 oldu yaşım artık hayatımda kimseyi istemiyorum, tek başıma çok savaştım. Kimse için uğraşamam, yalnız bir hayat sürücem. Pes ettiğim tek konu bu oldu maalesef. Teşekkürler hayatımın içinden geçen bütün kadınlara.
11 Yorumla
Soran1 yılBende böyleyim artık..
Gizli Üye(30-35)1 yılMaalesef bir daha kolay kolay o ilk heyecanları ve kolayca güvenebileceğin anları yaşayamayacaksın. Aklında hep tereddütler, hep soru işaretleri olacak. Yaşadığın şeyler gözünün önünden gitmeyecek. Belki de yeni insanlar hayatına girdiğinde, eski travmaların aklına gelecek ve onlara da haksızlık edeceksin. Tüm bunlar çok normal, şimdiden söyleyeyim. Ancak şunu da aklının bir köşesinden çıkarma: Hayat, biz istesek de istemesek de devam ediyor. Ve geçen zamanı asla geri getirmek mümkün değil. Son olarak, naçizane tavsiyem; acını sonuna kadar yaşa. Aklından geçen her şeyi bir kâğıda yaz. O gün ağla, üzül, için ne istiyorsa onu yap. Ama sonrasında mutlaka önüne bak. Çünkü etkisinden kurtulamazsan, önüne çıkan fırsatları kaçırırsın.
16 Yorumla
Soran1 yılBundan nasıl kurtulacagım
Gece yatıyorum mesaj sesi duyuyorum bi kalkıyorum ekran boş. Kavga sesleri duyuyorum rüyamda korkarak uyanıyorum. Sonra halıda uyuyakalıyorum günlerdir.. kafamı kaldıramıyorum gün boyu. Hicbisi yapmak içimden gelmiyor. En sevdiğim yemeği en sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyor ailem ama mutlu olmuyorum
Cevap sahibi1 yılSeni o kadar iyi anlayabiliyorum ki. Sanki bir parcan kopmuş da onun acısını yaşıyormuş gibi hissediyorsun. Çünkü çok uzun sürmüş ve siz birbirinize fazlasıyla alışmışsınız. Her yerde, her anda ona dair bir şeyler bulabiliyorsun. Adeta bu durum sevdiğin bir insanın vefatını öğrenmek gibi.
Ne kadar oldu peki siz ayrılalı?
Soran1 yıl3 gün. Çok yorucu oldu
Cevap sahibi1 yılDaha çok taze, biraz yaşaman gerekiyor. Gel anlat bana istediğin zaman, ben dinlerim
Cevap sahibi1 yılNasıl oldun iyi misin? Benim Xper seviyem mesaj göndermeme izin vermiyor. O nedenle buradan yazıyorum.
Soran1 yılKaybolmak istiyorum
Kişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı. ne yazıkki insanlar nankör güven veren insan belli eder genelde böyle ilişkilerde güven olmaz hapsolmuştur bir taraf diğer tarafın güvensizliğini göremez
112 Yorumla
Soran1 yılTam da bahsettiğin gibi oldu
Soran1 yılHassasiyet duyduğum şey üzerime yıkıldı ya...
Soran1 yılNe yapacağım.
Soran1 yılBugün 3. Gün ve yok
Soran1 yılTüketici
Soran1 yılKafamı kaldiramiyorum
1 yılZamanla, ilişkinin ilerleyişinde ki durumlar, olaylar, karşında ki kişiye ne kadar güveneceğini sana anlatqcaktır ve sende sende adımlarını o şekilde atarsın
14 Yorumla
Soran1 yılAnlattı
İnanç bitti
Geçtim onu zaten başkasını istemem ki ben
Evlilik onla düşündüm bi tek- 1 yıl
Çok zor, Allah kolaylık versin, umarım düzelir ve her şey istediğin gibi olur ✌🏻
Soran1 yılUmarım, çok zor ya... kaybolmak istiyorum ortadan
- 1 yıl
E tabi haklısın, yalnızlık bu geçirdiğin süreç sonrası sana iyi gelecektir
1 yılEmeğine cabana yazık toplarsın kendini ama zor toplarsın
24 Yorumla
Gece yatıyorum mesaj sesi duyuyorum bi kalkıyorum ekran boş. Kavga sesleri duyuyorum rüyamda korkarak uyanıyorum. Sonra halıda uyuyakalıyorum günlerdir.. kafamı kaldıramıyorum gün boyu. Hicbisi yapmak içimden gelmiyor. En sevdiğim yemeği en sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyor ailem ama mutlu olmuyorum- 1 yıl
Aldatma falan mı oldu dile kolay 8 sene
Soran1 yılYok. Annesi beni istemiyor. Ona hep istemiş gibi davrandı ama arkasından bana eziyet çektirdi sürekli lafları cumleleri. .. Beni kucumsemesi
- 1 yıl
Aile istemeyince zaten o evlilik ayakta durmuyo sekerim
Kişilik & Karakter konusunda 12,3b cevap paylaştı. güvenirsin ama hemen birileriyle görüşme
ayrıca 8 senelik sevgililik çok gereksiz şimdiye kadar evlenmeniz lazımdı
12 Yorumla
Soran1 yılDüşünmüyorum inan. Başkasını istemem
Gizli Üye(30-35)1 yıl8 senede insanlar evleniyor çocuk yapıyor neden bu kadar uzun tuttun onu anlamadım yani instadan engellemis ee numara? Oradanda mi engelledi yani kısacası heryerden engelledi mi? Birde evet şu an çok kötüsün belki fakat birine güvenmek zaten zaman işi hayatına baskasini almaya karar verirken de sonsuz güvenip almiyorsun tanıyarak oluyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılİnsan güvenilecek bir canlı değil insan önce kendine güvenmeli kendisini anlamalı kendi ayakları üzerinde durmalı ve düşmanının bilmesini istemediğin bir şeyide dostuna söyleme bir gün roller değişebilir.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Valla bu çok zor knk yeniden bir hayata başlaman zor olacak
16 Yorumla
Soran1 yılZorlanıyorum
Soran1 yılBi köpeğim bi motorum bi gitar var
Soran1 yılHayır kaybolmak istiyorum ortadan
Finalde evlenmeyince kandırılmış, aldatılmış veya ilişkin boşa gitmiş olmuyor. Yaşanan güzel şeylere minnet duymak yerine, evlenemediği için ilişkisini boklayan insandan bir halt olmaz
00 Yorumla
1 yılValla kimse kimseye guvenmesin tam olarak şu zamanın insanları güvenmeyi hak etmiyor
06 Yorumla
Soran1 yılBen ne istedim dedim ya senden ve ailenden.. biz ne istedik dedim ne yaptık suçumuz ne..
- 1 yıl
Bu olayı sen mi yaşadın?
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Zor bir durum Allah içine ferahlık versin
Soran1 yılAmin
Soran1 yılTeşekkür ederim
Daha doğru tercihler yapabilmek için kendi kişisel gelişimini ilerlemeyi dene
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılSevmeyin bu kadar ya çok seven her zaman daha büyük kaybeder
00 Yorumla Kimseye güvenme bu devirde kimse babanızın oğlu degil unut mayın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTürk erkeklerine ciddi ciddi inanan sslak kızların olduğunu görmek hiç şaşırtmadı. Türk erkekleri ciddi düşünmez ki kullanıp atar daha bunu öğrenmeyen türk kızları varsa kusura bakmasınlar hiç üzülemicem. Bi erkek için ailenin yanına gitmemek, izinlerini harcamak nedir ya? Hiç üzülemiyorum valla bu sözde aşk meşk acılarına (!).
017 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHer kadın öyle değil işte, dış görünüşe önem verdiğiniz sürece size hep mala mülke yönelen kadınlar denk geliyor
Cevap sahibi1 yılDemek ki düzgün kadınlar artık al gülüm ver gülüm ilişkileri gördükçe inzivaya çekilmiş o yüzden karşınıza çıkmıyor
Cevap sahibi1 yılİyiyim sen
Soran11 ayNasıl
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılDürüst insanlar da var
18 Yorumla
Soran1 yılİnanç bitti
Evlilik onla düşündüm bi tek- 1 yıl
Dünyadaki tek erkek o değil
Soran1 yılBen niye tekmiş gibi hissediyorum
- 1 yıl
8 yıl uzun süre, çok fazla alışkanlık ve yaşanmışlık var. Bunlardan dolayı.
Gece yatıyorum mesaj sesi duyuyorum bi kalkıyorum ekran boş. Kavga sesleri duyuyorum rüyamda korkarak uyanıyorum. Sonra halıda uyuyakalıyorum günlerdir.. kafamı kaldıramıyorum gün boyu. Hicbisi yapmak içimden gelmiyor. En sevdiğim yemeği en sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyor ailem. Mutlu degilim- 1 yıl
Biraz zamana ve akışına bırak her şeyi. Ondan sonra da yeni insanlarla tanış, sosyal olmaya çalış.
Soran1 yılŞu an hayatıma kimseyi alamam zaten. Kötü olur...
- 1 yıl
Şu an değil zaten. Akışına bırak bir süre, kendini toparla. Biraz zaman geçsin.
Gizli Üye(30-35)1 yılbenim de hiç kız arkadaşımda olmadı hiçte evlenmedim sevende olmadı bildim bileli yalnızım maddi durumum fena değil işim car çok şükür vsvs ama bulamadım böylede iyiyim gerçi.. okumayı düşünüyorum
10 YorumlaGüzel çıtır kızsın ama bu adam sana ne yaptı?
Bu ilişki uzun sürdü. erteleyenle ne diyim. Evlenilmez00 YorumlaKeşke resimin ne hissettirdigini anlamasaydim
00 Yorumla
1 yılHarbi çok üzücü ya
16 Yorumla
Soran1 yılKendimi kaybetmek istiyorum
- 1 yıl
Aşkım emin ol geçiyor ama çok zor oluyor anlıyorum seni
Soran1 yılNasıl olucak böyle...
- 1 yıl
Aşkım inan ayni şeyleri yaşadım ama sonra onun nasıl iğrenç biri olduğunu görünce soguyorsun
Soran1 yılSeven insan bu kadar gaddar olamaz herhalde
- 1 yıl
Hayır olmaz tabikide seven insan bir kere yarı yolda koymaz
Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı. 8 yıl çok kötü üzücü
17 Yorumla
Soran1 yılNasıl olucak
Soran1 yılİnanç bitti
Evlilik onla düşündüm bi tek
Gece yatıyorum mesaj sesi duyuyorum bi kalkıyorum ekran boş. Kavga sesleri duyuyorum rüyamda korkarak uyanıyorum. Sonra halıda uyuyakalıyorum günlerdir.. kafamı kaldıramıyorum gün boyu. Hicbisi yapmak içimden gelmiyor. En sevdiğim yemeği en sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyor ailem ama mutlu olmuyorum
Soran1 yılKaybolmak istiyorum ortadan..
güvenme
11 Yorumla
Soran1 yılGüçlü dururdu dimi
manyak bu erkekler
12 Yorumla
Gece yatıyorum mesaj sesi duyuyorum bi kalkıyorum ekran boş. Kavga sesleri duyuyorum rüyamda korkarak uyanıyorum. Sonra halıda uyuyakalıyorum günlerdir.. kafamı kaldıramıyorum gün boyu. Hicbisi yapmak içimden gelmiyor. En sevdiğim yemeği en sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyor ailem ama mutlu olamıyorum
Peki ayrılma sebebiniz nedir
09 Yorumla
Soran1 yılAnnesi beni istemedigi için sürekli bi kulp buluyordu. en son kendisine ismi hanım dediğim için tartışma çıkarıp ağlamalara başladı. Kuyumcuya gidildi orada oğlumun parası gidiyor diye kendisini yerlere atti. Üstelik beni kuyumcuya kendisi götürdü. 1 tane bilezik almaya. Onu da her yeri gezdirdi beni. Gelinlikciye gittik orada satisci kız dedi ki gelin sizin değil mi niye yorum yapmıyorsunuz. İçi seni dışı beni yakar dedi. Benim en mutlu olduğum zamanlarda kadın beni mahvetti tüketti. En son kadın ailem ve benim hakkımda konuşmuş onu da youtuber olmak isteyen ilkokul öğrencisi yeğeni farkında olmadan çocuk paylaşmış dedikoduyu. Çarşı dönüşünde neler neler konuşmuş gerçek yüzünü gördük gibisinden. Dün de söz atılınca kuyumcu var bizim burada yasli bi adam demiş ki anneme soyisim tanırım ailenizi iyilerdir bilinir burada. Siz iyi bir ailesisiniz. Biliriz görmüş geçirmiş insanlarsınız. Bu nasıl oldu şok yaşadım. Kızınız da hanımefendi bi kız dedi. Pek sessizdi, bisi de istemedi kızcağız demiş hatta tüm bu olanlar sonrası. Onun da şu an vicdan azabı çektiğini biliyorum annesinin yaptıkları için özür diledi halt etmiş dedi üstelik videoyu böyle ben gostermemistim annesi o üzülmesin diye...
Soran1 yılAma sabah bana çok kötü bağırdı. Beni anneme düşman mı edeceksiniz diye ( videoyu başkası gösterdikten sonra gelip özür diledi ) ama o zamana kadar o benim 33 yıllık annem dedi. Bana güvensiz yaklaştı bana inanmadı çok kırıldım yaa hatta gösteren kişi de demiş ki. Kız senin annenle düşman olmanı istese videoyu gösterirdi demiş. Sana hassas olmuş sen üzülme diye. Sen kızın üstüne gitmişsin sabah çok ağır şeyler konuştun demiş sinir krizi geçirdi demiş
Soran1 yılYok. Şöyle... Kadın para harcamak istemiyor. Benim yerime başkası da gelse.. şöyle örnek vereyim. Mesela nişan elbisesi alındı. Sözü nişanı bir sayalım nişan yerini iptal edelim yapmayalım demeye başladı üstelik benim davetliler hazırken...
Soran1 yılEvet. Diyorum ya degersiz hissettirildim
Soran1 yılYalnız ve sahip çıkılmadı
Soran1 yılKimseye güven yok şu devirde anladım..
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
1 yılGüvenme
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılBen güvenilir biriyim emin ederim ki
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. çok güzel kadınsın 8 yıl çokmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGeçmiş olsun
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
Kişilik & Karakter konusunda 40,9b cevap paylaştı. Kimseye güvenmeyeceksin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılolayı anlamadım ya
00 Yorumla
1 yılbir kişi tüm hayatımızı mahvediyor işte...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılGuvenmiyceksin
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılÜzücü
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılÖnemsiz konu
00 Yorumla
1 yılSjktjr edebilmelisin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım