Gerçekten bana sadık ve dürüst olacak, benim gösterdiğim sevgi ve sadakati hak edecek insanlar varsa eğer karşıma çıktığında ona nasıl güvenicem?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben güvenimi yitiriyorum gittikçe. Mucize olması lazım
Ben de yitirmeye başladım :(
Dürüstlük başka bir şey sadakat başka bir şeydir.
Her dürüst olanı da sadık olur sanma
Ben öyle bir şey söylemedim. Dürüstlük ile sadakati ayrı ayrı söyledim farkındaysan
Heeeh. Ulan verdiğim sevgi sadakat diyosunuz da. Görmuyorum ben onu kimsede ya 😀
Başkasında görmemiş olman beni bağlamıyor. Ben kendime bakarım
Sen böyle kal başkaları cok kötğ
İnşallah benim gibi insanlar da vardır. Bence vardır yaa az da olsa
Valla 30 yaşındayım. Tanışmadm öyle bi insanla.
Demek ki çevrende sıkıntı var
Valla cevremde temizdir. Karı kız ayagı alkolu kumarı olmayan bı cevreye sahıbım 😀
Çevrendekilerin hepsi sadakatsiz, güvenilmez, yalancı pislikler yani öyle mi?
Hayır canım. Haytıma aldıgım karsı cins insablar
Hayatına aldığın 2-3 kişiye bakarak 30 milyon kadını aynı kefeye koyup genellemen ne kadar mantıklı sence?
Ya işin şakası o tabıkı. Genelleme yapmak değil amacım ama yaşanılan baxı tecrubeler istemsiz önyargılar oluşturuyor
Evet önyargı konusunda haklısın. Bak ben de yaşadığım birkaç hayal kırıklığı yüzünden kimseye güvenesim gelmiyor. Herkese duvar koyuyorum. Güvenilir insan hiç mi yok? Var elbette ama nasıl bilicem, nasıl anlicam onu diyorum. Tekrar hayal kırıklığı yaşamamak için de kendimi kapatıyorum
Yanı insan riske girip üzüleceğine riske girmemeyi tercih ediyor. Genelleme yapmak istemedim. Öyle anlasıldıysam kusura bakmayın
Yok sorun değil. Genelleme yapanlar çok oluyor da ondan dedim. Genelleme yapmak mantıksız zaten. Her insan farklıdır
sadece sözlerinde değil davranışlarında da tutarlılık aramalısın
Güvenme knk , babana bile güvenme derler
Zamanla oluyor
Ya zaman kaybı olursa
Göze almak lazım bazı şeyleri kazanabilmek için fedakarlık yapabilmek lazım
Evet haklısın da insan birkaç kez hayal kırıklığına uğrayınca artık güvenmeye de korkuyor
Öyle düşünüyor insan ama karşısına öyle bir şey çıkıyor ki öyle biri çıkıyor ki bütün düşünceleri yıkılıyor inanıyor ve inandığına da pişman olmuyor yeter ki doğru insan karşısına çıksın
İnşallah o kadar isterim ki böyle olmasını. İnşallah olur. Böyle söylediğine göre sen doğru insanı buldun sanırım
İyi insanlara denk geliyorum ama sonrası önemli
Sonrası ne oluyor da bitiyor?
Karışık yaa
Nasıl anlatsana merak ettim
Şu an müsait değilim ve bu kişiden kişiye değişiyor konudan konuya değişiyor zamandan zamana bile değişiyor ama şöyle söyliyim insan iyi olabilir ama sana uygun olmayabilir yani her iyi insan sana uygundur diye bir sonuç çıkaramazsın
Evet doğru o konuda haklısın. Sadakat ve dürüstlük olmazsa olmaz ama tek başına yeterli değil. Yuhu suyu, ahlakı, kafa yapısının, düşünce tarzının uyması lazım
Aynen öyle a da ş de k de hepsi harf mesele doğru şekilde denk getirmekte
Evet çok haklısın. Allah mutlu olacağımız doğru insanla karşılaştırsın
Amin ecmain 🤲
Amin :)
Sen yine iyi insanlara denk geliyormuşsun. Uzun zamandır bana iyi insan da denk gelmiyor.
Maalesef bu bir gerçek sanal ortamda kızlara göre erkekler daha Abaza olunca sizin işiniz daha zor sanalda
Sanal veya gerçek fark etmiyor ki güvenemiyorum artık insanlara
Sanaldan dediğim gibi bir şekilde karşına çıkıyor tabi nasip bu ama gerçek hayatta hiç bilmiyorum çünkü bugüne kadar hiç gerçek hayatta kız arkadaşım dahi olmadı diyebilirim
Güvenebilmem için o kişinin gerçekten güvenilir biri olması lazım. İyice görüp, vakit geçirip, tanımam lazım. Başka türlü zor
Gerçek hayatta niye hiç kız arkadaşın olmadı? Normal arkadaş olarak da mı olmadı?
Onu da sen biliyorsun sana kalmış bir şey bir şey diyemem bu konuda ben sadece tecrübemi söylerim o da sadece sanaldan çünkü ben gerçek hayatta hiç sosyal değilim
normal erkek arkadaşım bile çok az olmuştur sosyal değilim
Ben de aşırı sosyal değilim ama arkadaşlarım oluyor ortamlardan muhabbet kurduğum. Sosyal olmak da belli bir seviyede güzel bir şey
İşte ben de sıfır sayılır evden işe işten eve
Ne işle meşgulsünüz
Memurum
Yine de bir sosyal çevren olsun yaa sosyallik iyidir insana iyi gelir
İş yeri var hepsi benden büyük
Eski okul arkadaşlarından falan yok mu hiç görüştüğün
Kaç yaşındasın
Yok, 23
25-29 arasi gösterdiği için daha büyüksün sandım
hissettiğim yaş 26 falan yani hissettiğim yaş yazdım
Hmm anladımm
Ben 25'im ama 50 hissediyorum 😂
İnsanda olgunluk olunca çok da fark etmiyor
Evet haklısın
Evet :)
Gün🌙dınn
Takipleşelim mi yanlış anlamazsan arkadaş olarak sadece?
Hem memurum dedin sana birkaç sorum olacak bu konuyla ilgili müsait olursan eğer
Günaydın bu arada :)
Olur
Gizlisin
Kim dedi
Tamamdır
Zamanla tanıdıkça guvenirsin
Herkes k@hbe olmuş
Herkes diye genelleme yapmayalım lütfen
Aradığın kişi benim benimle konuşarak bulabilirsin
Tabi aynen. Sana güvenmem için bana bir sebep söyler misin?
Bana güvenmen için bir söz söylemem gerekiyorsa sen çoktan kaybetmişsin burada yapman gereken ya evet diyip olacakları yaşayacaksın ya da hayır diyip yoluna bakacaksın bir lafimla seni ikna edemem ben
İşte hiçbir sözün bana güven vermeyecek ben de onu diyorum. Ne söylersen söyle inandıramazsın yani
Hayırdır birşeyler mi yaşadın kötü birşeyler
Benim bir insana güvenebilmem için uzun bir süreç lazım. Onu görüp, konuşup, tanımam lazım. Başka türlü güvenemem öyle sadece konuşarak güvenilmez kimse
Hayal kırıklığı diyelim
Anlatmak istermisin
Geçmişte kaldı. Ne önemi var ki? Hiçbiri umrumda değil. Bana kalan tek şey hayal kırıklığı ve insanlara karşı güven ve hevesim çok azaldı. Başka bir şey yok
Bende öyleyim kötü zamanlar yaşadım ihanet aldatılmak kötü bir durum
Sadece ihanet ve aldatılmak da değil ki. Ben hayatıma bir insan girdiğinde yolda birini görsem dönüp 2. kez bakmiyorum ama erkeklerin bir çoğu bakıyor. Hepsi demiyorum ama çoğunuz bakıyorsunuz. Gerek dışarıda, gerek sosyal medyada. Bir de erkek muhabbetti dediğimiz o iğrenç konuşmaları yapıyorsunuz çoğunuz. Bu sadakat değil. İlla 2. kişi olması gerekmiyor bu da sadakatsizlik. Ben bunları dahi kaldıramıyorum. O yüzden de herkese karşı duvar ördüm artık
Bu konuda hem fikirim seninle erkekler namussuzca davranıyor birlikte olduğu kızları masada meze yapabiliyorlar açıkçası ben birlikte olduğum kızları nasıl meze yaparım diye düşünüyorum benim için özel yani bu durum bence namus denilen kavram kadında değil erkekte aranmalı
Herkesin namus anlayışı da farklı. Ben açıkçası evlenmeden yaşanan hiçbir cinselliği namus kavramı içine dahil etmiyorum. Masasına meze yapmasa bile
Aynen öyle farklı ben yaşadım ve yaşadığım kişilerdr benim için özeldi yapmam da meze
Evlenmeden yaşamayı da yanlış buluyorum