+1 yılBir kızı çok sevmiştim. Uzun bir süre birlikte olmuştuk, ayrıldıktan sonra bütün arkadaşlarım "yazık etmiştin kendine, iyi ki ayrıldın manyak mısın oğlum sen" demişlerdi. Ama ben ona baktığımda arkadaşlarımın kusur olarak gördüğü hiçbir şeyi görmemiştim. Aşk işte çirkini, güzeli ayırt edemiyor. Bir kere vuruldun mu Dünya'daki bütün hatunlar çirkin, sadece senin hatunun güzel ama dışarıdaki objektif gözler çok güzel değerlendiriyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 208,4b cevap paylaştı.
u +1 yılMaalesef böyle olmuyor çirkin de olsa güzel de olsa herkes güzel tercih ediyor. bu yüzden zaten sevenim olmadı. ama türk kızında ki ego (kova burcu kadınlar hariç) çok egoları var kendilerine bakmadan brad bitt gibi erkek istiyorlar. bu yüzden aşktan soğudum bu ülkede ben.
Daha iyi bir fikrim var kura seçilsin rast gele herkes eşleşsin?
11 Yorumla- +1 yıl
Aferim her zaman beni genelleme dışında tut ciğerimsin djs
+1 yılAnlaşabilmek daha önemli bence tabii ama ben şahsen yanımda benden kısa erkek istemem herkesten çok ben yakıştırmam kendime yorumu kapatıyım da şimdi kısa erkeklerden linç yemeyim ahxkajxjdn
113 Yorumla- +1 yıl
Sjjs kız sus sen uzun boylu olsun ama at hırsızı olabilir kafasındasın hep at hırsızları bi tane güsel enişte yapamadın bana. Bu Okay keşke kanunlaşsa da at hırsızlarını hayatına sokamasan sjs
- +1 yıl
Ben ayı seviyorum belki kızım jsjckajxk
- +1 yıl
Ayınında cinsleri var mesela kutup ayısı çok tatlış ama seninkiler dağ ayısı sjjs
- +1 yıl
Ahchnsnxnxnx evet ya ben erkeksiliğe önem veriyorum dışarıdan bakıyorum aldanıyorum ama içlerine girince adam sandık fos çıktı vıttırı vızzık adamlar jdjdjdkjf
- +1 yıl
Senin en azından kriterin belli ya ben napayım sjsj kriterim bile yok
- +1 yıl
Bence kriterin olsun bak ben kriterim yokken eciş bücüş zargana seviyordum hatta bi tanesi de sitede mevcut snkxkc eski halimi örnek alma jxncnc
- +1 yıl
Olum dur bi sn senin sitede flörtün ne ara oldu ve ben bunu niye bilmiyorum sjjsjs
Benim tercihleri biliyorsun hep birbirleriyle alakasız tipler djjd - +1 yıl
Kızım en iyi sen biliyosun kompleksli şeyi olan dkdkmsmc
- +1 yıl
O hangisiydi beni bi arka planda güncelle sjs
- +1 yıl
Hee tamam sjdjd
- +1 yıl
O ergen seviyor çiçeğim unutmuşum adamlık diyince aklıma bile gelmedi sjsj
- +1 yıl
Off xnxnnc işte best dediğin böyle sağlı sollu geçirmeli ortak düşmanlara snjxkxkc
- +1 yıl
🥳🥳💅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılAynı şekilde artık güzel kızın yanındaki çirkin veya kadından kısa erkekler de ayrılsın... Yeter çünkü. Bunu destekliyorum 😂
22 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yapsak ya hep hakkımız yene yene nere kadarr
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ahaha 😅 tam doğru uyum olmuş aynen Evet güzele yakışıklı çirkine tipsiz uyum sağlar 🤣 ben örnek sakal saç bırakırsam karizma oluyorum 🤭
12 Yorumla
+1 yılO zaman zekâ seviyesi aynı olanların ilişkisi olsun bana da zekiler kalsın 🤣🤣 bende bunu diyom
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılOnların sorunu o boş ver. Sen daha iyisini seç. Seçeneğiniz bol nasıl olsa..
12 Yorumla- +1 yıl
Olur olur
Kimse çirkin değildir herkesin ayrı güzelliği yakısıklılıgı vardır sadece bakım
12 Yorumla
+1 yılParası olsun yeter bebeğim boş ver tipi filan HİTLER mi Olcan başımıza 😂😂😂
11 Yorumla
+1 yılBu söylediğine göre senin şikayet etmemen lazımdı. 😀
12 Yorumla- +1 yıl
Ay çok üzücü 😀
+1 yılÖyle olursa ortalama tip kalmaz. Herkes ya aşırı güzel ya da aşırı tipsiz olur.
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBacimsu boyle bir denklendirme olacaksa eğer senin dengin çirkin olur insanlarin kendini hint kuması sanmasina bitiyorum
212 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen kendimin guzel ya da çirkin oldugunu iddia etmedim hatta dünyadaki geri kalan insanlarin diş gorunuşu esleşmeleride beni ilgilendirmiyor ama kendini bir şey sananlari es geçmeden edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılValla ozellikle sana koşmadim bacim sirayla hangi soru varsa ona tikliyorum hala kendinde keramet var saniyorsun 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBacim çirkin biri başka bir çirkine çirkin diyebilir ne kafa yaşiyorsun anlamiyorum jdnsjdndc
Cevap sahibi+1 yılKörde koklayarak anlar ne oldugunu 🙄
- +1 yıl
Yo ben şahsen benden güsel birine çirkin diyemem ama benden çirkin birine çirkin derim. Göreceli dediğimiz olayda bu zaten seni görelim ben neye göre çirkinim karar vermiş olabiliriz sjjs laa bi sal artık çirkin falan değilim bunu zaten biliyorum ortalama sınıfına giren biriyim boşunu başkasında yap
Cevap sahibi+1 yılBacim istedigin gibi ol ama millete laf atma herkes oyle mutlu
Cevap sahibi+1 yılMsndjdjdnd sen keyfince soruna devam et gerçeklerde seni kudurtmaya
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖzledim lan seni
Ne zamandır görmedim Gül cemaaaalini116 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCanım bugun hayır daaaatıcam senin için
Cevap sahibi+1 yılHala taş gibi karısın varya bayılıyorum sana …
Cevap sahibi+1 yılBüyü yAptırcam anasını satem 😂😂😂 bağlama büyüsü bu ara meşhur 😂😂😂😂🙄🙄🙄🙄
Cevap sahibi+1 yılYa tutarsa?
Cevap sahibi+1 yılMantıklı 😂 önce koca olarak beni al hocayı da buluruz
Cevap sahibi+1 yılRüyalandırma beni şimdi 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılGece mi çalıştın hu saatte ne uykusu hatun
Cevap sahibi+1 yılKalk bana kahvaltı hazırla yatmak yooook
Cevap sahibi+1 yılKıyamam ya
Kaçta kalkcaaaaan
Cevap sahibi+1 yılÖpcükle uyandırayım mı
+1 yılGüzellik göreceli bir kavram ama kime göre neye göre
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeven her türlü sever
10 Yorumla Sana da bir aptal lazim malum dengeler
21 Yorumlasen çok mu güzelsin sanki
11 Yorumla
+1 yılSen kendini güzel mi sanıyosun
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBuna sen karar veremezsin ki
13 Yorumla- +1 yıl
Tamam oylar sana başkanım
Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Helal olsun, arkandayız.
13 Yorumla
+1 yılNapıcan yaaa takıl tek başına işte
14 Yorumla- +1 yıl
Ama senin güzelliğine denk yakışıklı yoktur ki
- +1 yıl
Haber saldım tamam 👍🏻
+1 yılsen de çirkinsin :p
18 Yorumla- +1 yıl
ben varım :p
- +1 yıl
evde kalmışsın belli :)
- +1 yıl
bekar değil misin :)
- +1 yıl
hayallerini severim
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi sen tam olarak hangi gruba giriyorsun 🤔
14 Yorumla- +1 yıl
Tamam o zaman bir an egolusun zannettim uğraşacaktım ama değilmişsin hakediyorsun yakışıklıyı 😂
- +1 yıl
Sağlık olsun bee güzellik başa bela napıcan 😂
Haklısın ama nedense herkes bu bana bakmaz düşüncesinde bende buna dahilim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu tipe bu ego ne alaka diyeceğim de neyse 😂 Dediğin duruma göre olması gerekiyorsa sana da çirkin erkek düşmesi lazım.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Aynen katiliyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenel de böyle olmuyo ama :)
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılHaksızsın
14 Yorumla- +1 yıl
Yazıyorum konusmuyorum ki zaten 😂
- +1 yıl
Bu daha mantıklı oldu 😂
+1 yılHaksızsın
11 Yorumla
+1 yılBenim karım nerde
16 Yorumla- +1 yıl
Karım
- +1 yıl
Evet sana bağlandım artık kadınım
- +1 yıl
Evet ettim 😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman sana gelecek olan çirkin bir erkek davul bile dengi dengine değil mi bence haklısın 👍
131 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHerkes kendini güzel sanıyor sende öyle şimdi git ötede ağla tatlım
- +1 yıl
Bu kadına da çirkin diyorsan sen herhalde Ukrayna da falan yaşıyorsun öyle diye düşündüm jdjdjd
Cevap sahibi+1 yılSoranin kankiside teşrif etti 😅 güzelliğine çok güveniyorsa gitsin yarışmaya katılsın bakalım sondan kaçıncı olacak cesaretti varsa git bakalım
- +1 yıl
Her kendini güzel hisseden sırf bunu ispat etmek için yarışmaya mı katılmalı. Ayrıca ben kanka olduğum için değil tamamen objektif olarak söyledim bunu tanımasaydım yine dışarıdan bakıp aynı şeyi söylerdim fıstık gibi bebek gibi kadın maşallah bence bu kadar ön yargılı olma
Cevap sahibi+1 yılÖn yargılı değilm canım güzel değil ona buna book atan yakışıklı güzelle olsun diyen kendisi ona da katılıyorum ayrıca. Çirkin bir erkekle birlikte olsun o da öyle çünkü. ayrıca herkes kendini güzel yakışıklı görüyor buna da bir şey demiyorum kendisini güzel buluyor herkes gibi ama değil, Allah yaratmış onun elinde değil ama bı miktar parası varsa estetik falan olabilir o zaman yakışıklı erkeklerle ilişki yaşar..
- +1 yıl
Ahhaha tüm enercimlee yazıyorum şimdik, yavrum benim hayatıma aldığım insanlar sana sümüğünü bile atmaz güzellik görecelidir benden daha güzel kadınlar tabi ki var ve ben burada aşırımsı güzelim en yakışıklı benim olacak vs demiyorum genele soruyu attım sen sazan gibi atladın. Her insan kendinin farkındadır benim ortalama sınıfına giren bi güzelliğim var bununda bilincindeyim. Görseli bile belirsiz kişinin bana çirkin demesini çokta sallamam bu cevabıda boş yapıp durduğun için atıyorum git boşunu başka yerde yap benimle baş edemezsin seni burada kudurtup dururum ben sjjs
He son olarak tekrar ediyorum hayatıma aldığım insanlar sana sümük bile atmazz ötede ağla şimdi sjsjd - +1 yıl
Ahxjkakckslzkc ağzına sağlık
Cevap sahibi+1 yılTam bir Ergen yorumu yazık kafana seni yerin dibine sokarım bidaha çıkamazsın şansını zorlama istersen
Cevap sahibi+1 yılBu sana son sözüm daha ileriye gitmek istemiyorum şansıni zorlama
- +1 yıl
Tamam bacım en tehlikeli sensin korktuk tamam nxnxn
Cevap sahibi+1 yılKork demedim gootunle okuyorsun yorumu sanırım yapacaklarımi söyledim ergenler
- +1 yıl
Sende kı*ınla yazıyor olmalısın çünkü dün geceden beri durmadan kıza laf söylüyorsun söylediklerin de mantıklı şeyler olsa yine iyi kendimi rezil etmekten başka bir şey değil sjcjkskxc
Cevap sahibi+1 yılVişneli bayan kadın demiyorum bak baydin artık bayan diyorum ben buraya görüşümu yazdım güzel olmayan birine güzelsin diyemem kendi de anlamış ki güzel olmadığını filtreli fotoraf koymuş güzel değil nokta haydi canım sende uza çok baydin artık Yeter
- +1 yıl
Kör işte bana efektli diyor sjsj fotomda efekt veya filtre yok şimdi rahatca kudurabilirsin He çok ısrar edersen efekt yaparakta atarım mal gibi kalman hoşuma kaçar sjjs
şu an tir tir titriyorum ayy beni rezil edecekmiş ayy bana bulaşma nolur aplaa ağlarım bak sjsjjsn üff sümsük işine bak
Cevap sahibi+1 yılSen kimsin acaba ben kuduracagim
Cevap sahibi+1 yılDoğruları söyledim diye kudurmuş oldum 😂 TM canım çok güzelsin yalan söyledim şu an. şu an kudurmamis mi oluyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılAğlama güzelsin hemde çok maşallah tü tü tü maşallah sayende yalanda söyledim 😂😂garip sevinsin diye sevap olur
Cevap sahibi+1 yılCanım asıl ben seni sallamıyorum görüşüme yorum yapan sensin ben değil
- +1 yıl
Bana da bildirim geliyo ndnzjxnsknx
Cevap sahibi+1 yılBildirim geliyor diye cevap vermek zorunda değilsin madem takmiyorsun yorumumu bide kendinle çelişiyorsun 😅
- +1 yıl
Sjcndkkc şaka bi yana çok stres attım sayende @kalpsizsjnzalimm sağol bacım
Cevap sahibi+1 yılHislerimiz karşılıklı canım bana da iyi geldi 😂
- +1 yıl
@VişneliBrowni_ ruh hastasısın sen harbi djjd yeni pp güsel bebek değişme bunu sjs
- +1 yıl
Kızım pp mp deme şu kıza şimdi bana sallar djdkkskdkc
- +1 yıl
@VişneliBrowni_ sjsjs banane aynısını yapıcam ona
bencede sana kesınlıkle katılıyorum :)
10 YorumlaHaklı bi tespit 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılKim kim mesela
10 YorumlaHaklısın
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!