Güzellik & Bakım Çirkinim ama güzel kız istiyorum çirkin erkeklerin güzel kız isteme hakkı yok mu? EtçilAmaEtYemeyen Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güzel istiyorum hakkın yok mu Güncellemeler+1 yıl Güzel bir kız buldum arkadaşlar dagılabilirsiniz Güncellemeler+1 yıl Evlenicem onunla Çirkinim ama güzel kız istiyorum çirkin erkeklerin güzel kız isteme hakkı yok mu? Cevapla Erkek Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GeriDöndümBebek Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Tabiki hakkın ve şansın var cirkin olman agzin laf yapıyorsa hiç önemli degil 0 3 Yorumla EtçilAmaEtYemeyen +1 yıl Yok agzımda laf yapmaz Yorumla GeriDöndümBebek +1 yıl Olsun gözune kestirdigin o kıza merhaba demekle baslayabilirdin. Centilmenlik cok önemli Yorumla EtçilAmaEtYemeyen +1 yıl Bakarız artık şans Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Yoolk 0 1 Yorumla EtçilAmaEtYemeyen +1 yıl varrr Yorumla
wοrkahοlic Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hayır yok Furkan, fazla umutlanma 0 7 Yorumla EtçilAmaEtYemeyen +1 yıl Üzdü Yorumla wοrkahοlic +1 yıl Kezban sevmeye devam Yorumla EtçilAmaEtYemeyen +1 yıl Kezban sevmem güzel kız beklerim Yorumla wοrkahοlic +1 yıl Reis, işte boşa bekleme diyoruz burada Yorumla EtçilAmaEtYemeyen +1 yıl Yoo bekletim de sitede değil Yorumla wοrkahοlic +1 yıl Siteyi demedim, genel olarak Yorumla EtçilAmaEtYemeyen +1 yıl Sıkıntı yok beklerim Yorumla
crazyboys54 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Onlarında yakışıklı erkek isteme hakkı var ama 0 1 Yorumla EtçilAmaEtYemeyen +1 yıl İstesin Yorumla
_Mer_ve_000 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl iste tabi oda parayla degil😅 0 1 Yorumla EtçilAmaEtYemeyen +1 yıl Aynen
el_diamante Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Paran varsa istediğin kdr iste mardesim 0 0 Yorumla
Brlszn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl İste 0 5 Yorumla EtçilAmaEtYemeyen +1 yıl İstedim Yorumla Brlszn +1 yıl Aferin Yorumla EtçilAmaEtYemeyen +1 yıl Sagol Yorumla Brlszn +1 yıl Rica Yorumla EtçilAmaEtYemeyen +1 yıl Sanada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tabiki hakkın ve şansın var cirkin olman agzin laf yapıyorsa hiç önemli degil
Yok agzımda laf yapmaz
Olsun gözune kestirdigin o kıza merhaba demekle baslayabilirdin. Centilmenlik cok önemli
Bakarız artık şans
Yoolk
varrr
Hayır yok Furkan, fazla umutlanma
Üzdü
Kezban sevmeye devam
Kezban sevmem güzel kız beklerim
Reis, işte boşa bekleme diyoruz burada
Yoo bekletim de sitede değil
Siteyi demedim, genel olarak
Sıkıntı yok beklerim
Onlarında yakışıklı erkek isteme hakkı var ama