Tanıdığınız, akrabalarınız, duyduğunuz bildiğiniz birileri varsa ulaştırın lütfen..

🙏
Tanıdığınız, akrabalarınız, duyduğunuz bildiğiniz birileri varsa ulaştırın lütfen..

🙏
Sosyal medya hesaplarımda bir çok kalacak yeri paylaştım, belki bir gören olur birileri kalacak yer bulur diye.. Soruda ki görselini de aldım onu da paylaşıcam şimdi..
Teşekkür ederim..
Teyitli
Ankara Esenboğa yıldırım Beyazıt üniversitesi kız öğrenci yurduna 2500 kişi misafir almaya hazır.
İrtibat: Müdüre Necla hanım:
+90 530 346 64 39
Teyitli
Arkadaşlar Adıyaman Besnideyim elimizde 4 Tıra yakın malzeme erzak var. Ulaştırmak istediğiniz kimseler var ise No: 0542 590 57 74
Arayın mama bez çorba kuru gıda aklınıza gelecek her şey var.
Adıyaman besni için
https://www.afetbilgi.com/ adresindeki ilgili numarayı arasınlar..
Evet doğru fakat bu iletişim numaraları gönüllü yardım edecek arkadaşlar, siz de iletebilirsiniz
Direkt kimin ihtiyacı var bilmiyorum.. Böyle sosyal medyada paylaşarak belki görülür diye umuyorum..
Biz her iletisim organindan paylaştık açıkçası bu tarz soru hiç görmedim siteye girer girmez soruyu görünce koştum teşekkürler size ve paylaşımınıza
Rica ederim..
Kimin nereden göreceği belli olmaz.. Ben de her yerden paylaşıyorum ama hâla bir geri dönüş olmadı..
Cevap
1Cevap
şu an için yok ama her türlü paylaşımı yapmalıyız
Maalesef İstanbul'dayım tanıdığım bildiğim kimse yok. olurda karşılaşırsam duyarsam buraya yönlendiririm...
Allah'ım sizden razı olsun ayağınıza taş değdirmesin..🙏
Hepimizden..
Şu an sokakta kalmıs tüm insanlar yardima muhtaç hava soguk kış bebekler cocuklar açıkta. Marastan iki aileyi evimde misafir edicem keske daha fazla imkanim olsa da alabilsem
Mesela o ailelerin de bildiği, akrabaları varsa gidip alabiliriz.. Öyle gidip kolundan tutup getirmek hoş olmaz..
Zaten cogu gelebilecek durumda olmuyor is yerlerini cenazelerini birakmak istemiyor
Allah razı olsun düşünceniz için çevremde tanıdığım yok ama inşallah ihtiyaç sahiplerine ulaşırsınız..
Bekliyorum hâlâ..
Twitterdan ulaşabilirsiniz orada yardım isteyenler oluyor illa ki
Kısıtlı bu ara twitter.. Hesabım yok ama olanlara bildirdim zaten gün boyu..
Twitterda olduğum bir grup vardı ben kendilerine bildireyim bir haber alırsam size dönüş yapayım
Lütfen..
Mesaj kutunuz açık mı acaba haber alsam iletişim numarası için sizinle iletişime geçebilmem için?
Açık evet..
Henüz bir dönüş alamadım maalesef ama sizin yaşadığınız bölge de deprem olmuş. Siz iyi misiniz?
İyiyiz biz.. Büyük bir şey yok..
Belki de ondan dolayı gelmek istemiyor kimse.. Anlayabiliyorum..
Evet bundan da olabilir. Yine de çok geçmiş olsun. Kendinize dikkat edin.
Teşekkür ederim..
deprem. io adresinden kolaylıkla yardım da edilebilir yardım da istenebilir.
“ deprem. io “ *
Her yere yazdım ulaşabildiğim..
Zor günler paylaştıkça güzelleşiyor. Destekler çok kıymetli
Şu anda deprem bölgesinde olan tek 1 arkadaşım var şükür durumu iyi
İyi insanlar iyi ki var.. Allah razı olsun.. Keşke her insan böyle olabilse..
Allah razi olsun senden twiterdan 15 kişiye yardım ettim sağol
Hepimizden olsun..
Deprem bölgesine göndermeliyiz orada ayarlayıp veriyorlar
Paylaşalım tabii ama evler kime ait yani kiminle iletişim kurulmalı?
Direkt benimle.. Kurum değil, şahsi olarak yapıyoruz bunu.. Bana ulaşın öyle biri varsa, ben iletişim bırakacam..
Teşekkürler.
Geçmiş olsun..🙏
Biraz erken oldu ama sağ ol yine de..
Yorum yazabilecek kadar giremedim uzun zamandır 🙏
Sende sağ ol..
Tamam..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?