Allah kimseye muhtaç etmesin hele burdakilere😂😅🤣ayhh ne güldüm😅

Allah kimseye muhtaç etmesin hele burdakilere😂😅🤣ayhh ne güldüm😅

Evet elimden ne geliyorsa yardımcı olurum.. Hayat bu insanın başına her an ne gelir bilinmez.. Yardıma ihtiyacı olan insanın yerinde bende olabilirdim.. Ama her ne kadar iyi insanlar olsa da kötü insanlarda çok fazla Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..
Herkese değil tabii ki. Sevdiğim emin olduğum insanlara ederim. Maddi manevi her türlü yani sadece maddi değil. Yapmadın mı yaptım da inkar etmiyorum. Geri döndü mü karşılıklı olarak evet. Güvendiğim bir insan için yaparım. Ayrıca yardımlaşmak kötü bir şey değil. Aynı şekilde karşı taraf da bana söyledi istediğin zaman bir sıkıntın olduğu zaman her zaman yanındayım diye. Çok şükür öyle zor bir şey düşmedim ama henüz. Manevi bir konuda aşırı yardımcı olmuşluğu oldu evet inkar edemem. Benim için bir şey yaptı yani.
Çok kişiye ettim çok kişinin de dert ortağı oldum her konuda yardım ettim benim herkese faydam oldu zararım olmadı , bunların bir kısmından vefa gördüysem bir kısmından da nankörlüğün alasını gördüm aynı şekilde @fesfs arkadaşım da durum aynı oldu kime el uzatsak kolumuzu koparmak istediler , ama yine iyilikten şaşmıyorum kimin ihtiyacı olursa hep koştum ve hala yine yapıyorum
Görsele kahkaha attım 🤣 yardıma ihtiyacı olanlara yardımcı olurum yardıma ihtiyacım varsa da bunu çok yakın olduğum insanlardan isterim ve yardıma ihtiyacın varsa diyenlerden değil de gerçekten bana yardım edebileceklerden..
Cevap
65Cevap
ahaha görsel 😒
Normal şartlarda evet yardımcı olmayı seviyorum insanlara.
Bazı erkeklerin yardımdan anladığı jdjd
Olurum elimdeen ne gelirse ama daha sonra o eli kırıyorlar bea
İstanbul nerede? Gösterelim anam! Diyaloğu geldi aklıma shdhdh
Soru burayla alakalıysa.. Bir kere birine yardım ettim burada.. Bir daha etmem.. Arkadaş o'up çok iyi tanıdığım biri olursa anca... Dışarda ederim insanlara yardım. Elimden bir şey gelirse. Ama hak ediyorsa. Elinde olmayan sebepleri varsa.. aksi halde zor :))
İkisinede cevap verdim zaten risk alıp :)))
Gercek ihtiyac sahiplerine elimiz açıktır her zaman afrikaya kadar gittik. yardim ve su kuyusu açtık. İş yerlerimıze para istemeye gelene ramazan kolisi verince almayıp para ver diyenlere babam kizar kovar
Düşmanım, hasetçim ve taklitçim olmayan kaliteli kişilere yardımcı olurum sadece.
Yardım edecek insanın bir defa yardıma muhtaç durumda olmaması lazım, ben ağlanacak halime gülemiyorum maalesef, ve buz dağının üst kısmındaki az bir kesim rahatsın altta kalan çoğunluk birilerinin keyfi ve yanlış politikaları nedeniyle ömür boyu çile çekmekle meşgul.
Ben yardımlarımı dolaylı yoldan yapıyorum. Bizzat yardım ettiğim anlar çok yoktur.
Böyle yardımcı olurum tabii
evet özellikle evli istekli kadınlara karşı çok yardımcıyım 😂
ediyor ki karşıma evli kadınlar çıkarıyor
yani bu konuda ciddiyim burada olmadı ama genelde instagram yda face de ya da bir cafede oturur iken karşı taraftan istek teklif geldi
burada yardımcı olamam özele gel diyenler olacaktır yapmayın yanarsınız 😀
Tövbe 😂😂😂😂 neye göre yardım edeceğime bağlı sadece
😂😂😂😂😂 itinayla yardım edilir 5 dakikada ütü pas pas çekilir 😋😅😅😅😅
O kadar basit o kadar ucuz o kadar düşkün değiliz şalvarımızın düğünü sağlam ufkumuz geniş
Şaka soru beyefendi
Buradakiler de şakadan anlayacak tipler ya neyse iyi günler size
Size de.
Çoğu dolandırıcı tuzakları yardım ayağına organize olduğu için ve siyasi karakterler insani yardımları çok sömürdüğü için yardımlar konusunda dikkatli olurum.
Burdaki mavililer çok yardımsever maşallah doktoru mu desen avukatı mı desen varda var benden uzak olsunlar mümkünse. Soruya gelecek olursam gerçekten yardıma ihtiyacı varsa olurum elbette seve seve.
Olmak istiyorum ama olmamak için kendimi zor tutuyorum. Çünkü çoğu ilk fırsatında sırtından vuracaktır. Varlığın ona o günleri hatırlattığı için ilk önce seni ısıracaktır.
Buradakiler arkadaşının bile açığını arayan insanlar.. yardımı neden istediğine bağlı , elimden bi şey geliyorsa yaparım
Evet imkanım ölçüsünde olurum. Olmayacak kadar insanlığımı kaybetmedim. İnsanların ne düşündüğü umrumda olmuyor vicdanım önemli...
Ben yaptıklarıma soylemem kimseye her ne ise onla benim aram
Ben genelde olurum ama buradaki herkese değil 1 2 istisna var
Banane Gebersinler 🙃(bana kimse yardım etmedi Gerçi istemedim de )
Olmam yağmurlu havada su vermem. 😜
Fotoğraftaki manada değil ama maddi olarak yardımcı olduğum insanlar var
Elimden geldiği kadar ve Yaradan izin verdiği sürece.
Olurum ama hak edene burdakiler zaten kendine hayrı yok ama sorsan hepsi para babası 😂😂
Olurum evet. dilenciye kola alıp getirmistim ahaha uzerinede para eklemiştim hiç unutmam.
Evet. Hatta onlar istemeden ben teklif ederim. İnsanlık ölmedi ya
Evet olurum. Yardım ettiğim kişiyede kendimi belli etmem
Elimizden geldiğince genelde arkadaşlara nakit avans çekiyorum..
Kimseye yardımcı olmak zorunda değilim, kimsede bana yardımcı olmak zorunda değil.
Elimden geldiğince karşı taraf ne kadar izin verirse o kadar yardım ederim
Sadece sevdiklerime yardım ederim diğer insanlar umrumda bile olmaz 😂😂
herkese degil tabi ama hissetmem gerek gerçekten yardıma ihtiyacı var mı diye
Bende çok yardım severim. Ama sadece kadınlara😂
Özümde çok iyi biriyim ama. Güvercinlere ekmek atarım mesela😀
Ama erkek görürsen bi tekmede ben atarım. Kadınlar dünyadaki en güzel varlıklardır... Şey konu neydi😂
Vay be normal muhabbette edebiliyor muşum 😀
Demek ki ben suçlu değilim, beni bu yola iten kadınlar. Aklamayı da yaptım. Temiz kalpli yardım sever kandırılmış bir erkeğim ben. Sayende kendi mi buldum😂
Sevap ama neden gülüyorsun🙈
🙈
Ay bu abi cok düşünceli ya🤧😭
Hahahhahaha o görsel ne
Yardımsever insanlarız evet ama görseldeki bir yardım teklifi değil 😀
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesn
ediyorum ya neden bilmiyorum fazla iyiyim herhalde
Ciddi anlamda yardım isteyene yardımcı olurum
Görsel on numara olmuş.
Kimin yardim istedıgıne baglı
😂😂😂
Severim yardım etmeyi