afad da bir erken arkadasim calisiyor telefona bakamiyor Şu an tabiki benim elimden birsey gelmiyor 😔 p sonradan telefona bakinca sevine bilcegi ne yaza bilirim arkadaslar
1 ay
AFAD'da çalışan arkadaşıma nasıl moral verebilirim?

Merhaba, bence iyi ki varsın, Allah senden razı olsun gibi şeyler yazabilrsiniz yani ben olsam bunları yazardım. İnsan gerçekten görevi bu olsa bile bu tarz şeyler okuyunca başka bir mutluluk duyuyor, ayrı bir seviniyor. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Öncelikle merhaba onunla gurur duyduğunu söyleyebilirsin, iyi ki varsın diyebilirsin. yani ona kendini iyi hissettirecek bir iki cümle bile yeterli. çok fazla da üstüne gitme zaten o şu an çok kötü bir psikoloji içerisinde. eminim kolay kolay kendine gelemeyecektir o yüzden çok da üstüne gitmemek zorlamamak gerek.
Böyle bir durumda sevinebileceği bir şey var mı hiç sanmıyorum.
Özelliklede kendisi oralarda olan durumu gördüğü için şu an çökmüş durumdadır.
En güzel şey ona biraz pozitif enerji vericek bir kaç söz olucaktır.
evet mesala ne yaza bilirimm
Mesela iyi ki Varsiniz ! umarim iyisindir falan yazsam ayy cok kötüyüm böyle seylerde
herkes yazma seni mi düsüncek diyo beni düsünmesi icin degil ama onlarda agir durumdalar bazrn bi sözcük insas iyi geliyor sadece onu diyorum anlamiyorlar
Cevap
11Cevap
Sayende kurtulan insanlar olduğunu söyle belki enerjisini Yüksek tutar
Hiçbir şey. Şu durumda herkes herkesi kendi haline bıraksın. Kimse bir saçmalık çekicek durumda değil
Şu durumda herkes herkesi kendi haline bıraksın. bence kimse iyi değil
İlk bulusmada tüm vücudum senin de göğe cıkacaktır.
gercekten ne kadar kötü kalpli bir insansin ne utanma var ne baska birsey senin gibi insanlar yüzünden oluyor zaten ne oluyorsa. hic bir boka da ulasamassin zaten haytinda bu yüzen Zavalli seni
Azgınım istekli olmak suç mu oldu şimdi birine tecavüzmü etmişim taciz mi etmişim abartmaktan baska bişey yapmıyorsun Şu an .
@nismk ben sadece ona bir tavsiyede bulundum, yoksa emin ol o depremzedelere senden daha çok yardım etmişimdir birey zîna seni.
Yazma bence sadece durumu sor yeter
geri yazamiyor cevap yok bende hergün yinede aklimda oldgunu bilmesini istiyorum
şu an bunu düşünecek durumda mı sence
Gurur duyduğunu yaz yeter
nude at cok sevinir :D
keke adamı meşgul etme boş şeylerle
rahat bıraksan yeter
Güzel olumlu şeyler söyleyin ona
Bu durumda maalesef
Afada deki yardımları engellemsinler
Samimiyetin ne
cok cok yakin arkadasim
Moralini düzelt iyi gel ona
evet ama yaninne diye bilirim ki mesela