Kız arkadaşımin ifsasi çıkmış bide çoğu şeyi tam hatirlamiyor psikolojik olarak da sorunları var uyuyamıyor kafaya takiyor bendende akıl istedi ne diyebilirim ona
3 ay
Cevap
3Cevap
Onun yaninda ol ve eğer inançlı biriyse şunu soyle
Allah'u teala şu sözü vermis bize
"Rızkına kefilim, sana tasiyamicagin yükü vermem "
Bu saatten sonra bizi kim alabilir aw , takmayin olm kafaya yaradan yanimizda evelAllah
Rızık la ne alakası var yanlışlıkla bir yerlere atmış sevdiği birine atmış guvenmis o da ihanet etmiş başka yerlere atmış çok üzülüyor inançlı tabikide
Bide naptigini ne söylediğini bilmiyor sanırım tedavi de olması lazım yani
Bak dostum sen onemsiz yerlere takilan birisin bu kafayla ona zor yardim edersin
Aynisini bende yasadim intihar etmeyi bile düşündüm ama bugün geriye bakinca düşünüyorum ki iyi ki böyle saçma bir fikre kapilmamisim belkide o arkadasina ben akıl vermeliyim en zor dönemde böyle bir şey basima helmsiti harbiden bicagi alip kendime saplicaktim neredeyse ama çok şükür olmadi ve artık daha kolay anliyip sindirebiliyorum bazi seyleri çok şükür
Neyse kızın yaninda ol intihar dusunceleri aklında dolasiyordur eminim
Evet intihar etmeyi düşündü ama ben ölsem de o ifsalar silinmicek değişen bişey olmucak diye vazgeçti bide onda psikolojik sorunlar da var sildirmek için birine yazıyor sonra farklı konuşuyor ne dediğini hatırlamıyor falan atlatamiyor zaten diğer yayılan şeylere çözüm yok bide kendini değiştirmek istiyor tanınmamak istiyo
Olan olmus sorun değil, ciplak bir kız fotosu her yerde var herkeste var sadece onun yüzü diye ifsa oldu demek olmuyor , yapay zekada olabilir cevreye böyle anlatilabilir ve sildirmek icin ugrasmayi birakmasi gerek biliyorsun
O seylerle ugrasmamali yoksa unutmazaz (tamam asla unutulmuyor ama) bir an önce uzaklasmasi gerek bu konulardan
Ama yani atlatamiyor ve hani olayları tam idrak edememiş hani ilk sildirmek için yazsa da sonra silmeyin demiş sanırım hani kendini ifade edemeyen bir kız bide yani sanırım disosiyasyon yaşamış çocuğa da tekrar yazsa çocuk rezil eder onu şikayet eder diye polise sürekli yazıyor diye ve zaten başka yerlere de birtakım şeyler yayılmış çözüm bulamıyoruz yani
Kusura bakma geç geldim
Bak daha oncede dedim bir an önce bu konudan bağımsız ve geride birakilmis şekilde yaşanmalı
Yoksa hep ayni yerde dönüp durursunuz, aciz o çocuğu da polise sikayet edebilirsiniz hesaolarini verir savciloga gidersiniZ bu bir çözüm yolu
Ama o cocuk sanaldan uzaktan biriyse benim tercihim engelleyip bu stresli durumu hemen geride bırakmak hatta imkanin varsa onlarda yatiya gidebilirsin durum elverisliyse aileler vs. İşte , önemli olan zaman ZAMANA İHTİYAC VAR çünkü unutulcak ama o hep takili kalirsa olmaz
Yani çok hata yapmış bu konularda ve yani evet sanaldan birisi bazı şeyleri tam hatırlayamiyor emin olamıyor yazsa çocuk tepki vercek ya da cevap vermicek zarar verir diye de korkuyor tekrar çocuk bişeyler isterde atar yanlış seyler yapar diye korkuyor bence tedavi gerek ama tedavi de çözüm değil gibi sonuçta çok hatalardan ötürü bide işte düzgün davranamamis yani düzgün düşünememiş tek başına ve kanıt ta yok elinde
Bide yanlışlıkla başka yerlere de atmış sanırım yani çözüm bulamıyoruz
Mesaj atar mısın xperim yetmiyor mesaj atmaya
link iste
izle
bu sana benzemiyor de
bize de at
Sizin gibilerin nesli tükenir inşallah acı içinde ölürsünüz
her itin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı
koduğumun şomağızlısı
Keşke benimki kabul olsa da beter olsanız böyle cinsel şeyler aklınıza gelmicek kadar derdiniz olsa keske
he mnakodumun kaşşşarı
siz paylaşınca iyi
biz makarasını yaparken kötü
ooorrroospuluk yaparken düşüneceksiniz
beter olun mk
Makara yaparken umarım başına gelir
Ona anca hacker yardım eder
Hacker da başa bela olur sonra
İyisi var kötüsü var
İyisini bulursan sorun olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Onun yaşadığı şey baya ağır, bunu önce bir kabul et ve hafife alma lütfen 😔
Ona “yanındayım, yalnız değilsin, ne zaman istersen konuşabiliriz” demen bile çok iyi gelir.
Uyuyamıyorsa birlikte yürüyüş, film, sohbet gibi dikkat dağıtacak şeyler önerebilirsin 🌙
Profesyonel destek almasını sakin bir dille teşvik et ama asla zorlayarak değil 💛