Arkadaşımın nasıl moralini düzeltip toparlayabilirim?

Arkadaşlar arkadaşımla Konferans salonundaydık ve Sağlık ekipleri gelmişti kan alıp verme kanı hasta insanlara yaşlılara hamile kadınlara çocuklara ve bebeklere vermek için bizi ikna etmeye çalışıyordu kadın (Cinsiyeti kadındı bu arada)

sonra arkadaşım bir şey sordu "Peki Abla Hamilelere neden veriyoruz kanımızı onların kana ihtiyacı yok ki" felan dedi sonra kadın anlatmaya başladı işte çünkü karınlarında bebek var ve o bebek kansız ve oksijensiz kalırsa bebek karında ölür felan dedi. Arkadaşımda işte ama şöyle böyle felan derken kadın 4 kez aynı şeyi söyledi sonunda tam 5.'yi söyleyecekken kadın bir anda arkadaşıma bakın sadece bizim sınıf değil tüm bizimle aynı sınıfta olanların gözü önünde bağırarak konudan alakasız bir şekilde "Kızım sen önce o kokuşmuş tişörtüne o kirli eteğine bak ayakkabılarının iğrençliğine bak o kadar kötü kokuyorsun ki sinek kokuyu alsa kaçar" dedi abartısız.

Halbuki ki arkadaşımın Tişörtü çok güzel kokar ben hep derim ona senin kokunu aldığım da cennet geliyor aklıma diye pantalonununda kokusunu ciddiyim hiç almadım. Ayakkabısı da çok güzel saçları felan bakımlı ombre yaptırmış saçlarını sarı renk ombre o da çok güzel olmuş. Kısacası çok güzel bir kız arkadaşım ve sırf o kadın sinirlendi ve kırmak için öyle dedi. Büyük bir ihtimalle kadın sinirlenince açar ağzını yumar gözünü tiplerinden. Neyse sonra sesini azcık azaltarak "Şimdi izin verirsen eğitime başlayacam" dedi.

Sonra eğitimimiz bitince Herkes çıktı arkadaşım çok kötüydü ben biraz onun yanında kaldım. Kadın o kadar egoluydu ki gelip bir özür Dilerim sinirlendim ağzımdan kaçtı öyle demek istemedim bile demeden çıktı gitti kadın konferanstan ben arkadaşımı tuvalete götürdüm elini yüzünü yıkadım sakinleştirdim ama gün boyu çok kötüydü. Ertesi günde okula gelmedi zaten. Şimdi ne yapacam ben nasıl moralini düzeltecem nasıl toparlayacam ben onu? Benim de canım sıkıldı Şimdi. Bu lafı hak etmemişti. Şimdi ona kötü kokmadığını nasıl anlatabilirim? Lütfen yardım edin olur mu 🥺😔
Böyle İnsanlar hala var mı cidden? Kız orada intihar da edebilirdi. Yapmayın şöyle şeyler.
Onun hep yanında ol.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Not; İkimizde ünivesiteliyiz ben 25 arkadaşım 22 yaşında. Bize bunu diyen kadın ise 35 felandı. O yüzden abla dedi yanlış anlamayın sığmadığı için buraya yazıyorum.
Arkadaşımın nasıl moralini düzeltip toparlayabilirim?