Artık düşünemiyorum, lütfen yardım eder misiniz?

Konu hakkında nir şeyler anlatmayı deneyeceğim, umarım anlayabilmenizi sağlayabilirim. Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkürler.

Ben önceden çok yalnızdım. Sınıfta sadece otururdum ve yaptığım tek şey kafamdaki sesle konuşmaktı. Ama bu eğlenceliydi. Sanki kendimle değilde başka bir şey ile konuşuyormuşum gibi olurdu. Bazen kitap okurdum, okumam bitince kafamdaki düşünceyle okuduğumu değerlendirirdik. Eğlenceliydi ve her seferinde beni koruyup kolluyormuş gib hissediyordum. Bazen tam bir şey diyecekken ağzım açık kalıyordu ve öylece duruyordum. Bana bir şeyler diyordu ve sonradan vaz geçirtiyordu sonradan fark ediyordum ki bunu demek beni çok utandırırmış. Sonradan birkaç arkadaş edindim. Hep onlarla konuştum durmadan. Daha sonradan birkaç ay bu böyle devam etti ve fark ettim ki kafamdaki düşünceler artık susmuş ve gerekli oldukça konuşuyor. Artık aklımdan geçen her şeyi söyleyebiliyordum ve bunu durduran bir şey yoktu. Kafamdaki düşünce susmuştu. 1 sene sonra fark ettim ki kafamdaki düşünce artık yok, hiç konuşmuyor. Tüm arkadaşlarımı sildim, hiçbiri ile görüşmemeye ve konuşmamaya başladım. Geri dönmesini istedim. Ama hiçbir şey olmadı. Daha sonradan yeni biriyle tanıştım. Kafamdaki düşünce yavaş yavaş yeniden konuşmaya başladı. Daha sonradan yeniden gitti. O arkadaşımla da kavga ettik ve konuşmayı bıraktık. Daha sonradan kafamdaki düşüncenin gelmesi için çok uğraştım. Sonradan boş verdim. O gidince ders çalışmam, düzenim, disiplinim, her şeyim bozulmuştu. Artık bir hiç gibi hissetmeye başladım. Hayatım mahvoldu depresyona girdim bir süreliğine. Tekrardan çok istedim gelmesini. Şimdi de istiyorum ama artık kafamdan düşünce dahi geçmiyor. Kendi kendime konuşamıyorum bile. Önceden hep birisi yanımda konuşurmuş gibi oluyordu (kendi kendime düşünürken) Şimdi o da yok. Düşünemiyorum artık ve bu artık beni çok yormaya başladı. Lütfen eğer böyle bir sorun yaşadıysanız yardım edin. (Yazdıklarımı yeniden okuyup bakmadım yazım hatası ve devrik cümle kurduysam kusura bakmayın lütfen) Tekrardan teşekkür ederim.

Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız için teşekkür ederim tekrardan ama aslında 24 yaşındayım. Şimdi bu soruyu sormak için kaydoldum. Hızlı olmaya çalışırken yanlışlıkla yaşımı fazla girmişim. Şizofreni hastalığına da şimdi baktım ve açıkçası şizofren olduğumu düşünmüyorum, çünkü aslında olmayan bir varlık görmüyorum gelip benle konuşmuyorlar. Sadece kafamın içindeki sesler ve dediğim gibi şimdi yoklar.
Artık düşünemiyorum, lütfen yardım eder misiniz?